האם זה

לא מדברים על הנושא הזה בפורום

זה טיפשי שאנשים שואלים את זה כאילו שאנחנו אמורים לדעת אם זה נכון או לא, וגם אם כן- למה שנחשוף את זה? זה החיים שלו ולא צריך להתעסק בדברים כאלה.

חחחחחחחחחח

תקשיב ניסיתי לפתות אותו ולא הלך ... אז יש מצב שהוא הומו כי הוא לא רצה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאםםםםם ניראה לך???? תקשיב/י אם את/ה חושב/ת שיש לך סיכוי את/ה טועה חחחח הראלו'ש שלנו עבר לא מעט בנות לפחות לזה יש לי הוכחות... מישהו רוצה??? חחחחחחח בקיצור תסיק תמסקנות שלך בעצמך... קיצור הוא לא הומו!!!!!!!! עזבו אותו אני יודעת שהייתם מתים שהוא יהיה כל הבנים מבינכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די די זה כל כך לא חשוב /=

אני שונאת שמגיעים לנושא הזה וכל אחד מעלה השערות. אני לא מבינה למה אנחנו צריכים לדבר על זה, ולמה זה מענין אותך בכלל? חיים שלו.

תאמיני לי שאני יודעת תאמת...

וממש באמת לא משנה מה היא... כי הוא מושלם כמו שהוא ומוכשר ברמות למי איכפת מה הוא עושה במיטה שלו ועם מי...

יאוו אני לא מאמינה שעדיין מדברים על

זה!! דיי נוו כמה אפשר!! הראל לא הומו ובוא נגיד שהוא כן אז מה זה משנה אז נפסיק לאהוב אותו? אני לא מבינה!! כל אדם הוא אדם ולא משנה איזה נטיות יש לו!! מי שרוצה לחשוב שהוא הומו שיחשוב יש לו את הזכות המלאה אבל שישמור את זה לעצמו!! חחח אני לא מדברת על המקרה הזה אלא בכללי כי זה התחיל להמיאס מזמן!!

זה לא עניינו של אף אחד

מה הוא עושה בחדר המיטות שלו כדאי שאנשים ישאירו את האף שלהם בעניינים שלהם

למעלה