האם זה תקין? משדר עם מסיכה על החלק התחתון של הפנים. כבר מתחילים להתחכם.
B BlogTV Police11 New member 8/6/07 #1 האם זה תקין? משדר עם מסיכה על החלק התחתון של הפנים. כבר מתחילים להתחכם.
B BlogTV Police20 New member 8/6/07 #2 ../images/Emo31.gifלא תקין או שמשדרים פנים חשופות או שלא מציגים כלום (שיראו את הקיר או איזה דובי או סתם מיקסר אבל לא חלקי גוף) מאז שמשדרים חושפים פנים זה נראה הרבה יותר טוב ואיכותי... והם יתרגלו
../images/Emo31.gifלא תקין או שמשדרים פנים חשופות או שלא מציגים כלום (שיראו את הקיר או איזה דובי או סתם מיקסר אבל לא חלקי גוף) מאז שמשדרים חושפים פנים זה נראה הרבה יותר טוב ואיכותי... והם יתרגלו
B BlogTV Police46 New member 10/6/07 #4 צודק נאורי היום יותר נעים לגלוש אתה רואה אנשים לא ציצי וחולצה ונהיה גם יותר מעניין השיחות נהיו יותר מעניינות לא רק גודל וציצי נכון קצת קשה לתפקד עם כל הבאגים אבל אני מקווה שלבסוף זה יהיה בסדר
צודק נאורי היום יותר נעים לגלוש אתה רואה אנשים לא ציצי וחולצה ונהיה גם יותר מעניין השיחות נהיו יותר מעניינות לא רק גודל וציצי נכון קצת קשה לתפקד עם כל הבאגים אבל אני מקווה שלבסוף זה יהיה בסדר
B BlogTV Police25 New member 8/6/07 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההההההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההההההההההה