האם זה שכיח

SONIC36

New member
האם זה שכיח

ידידה שלי היא פרודה מזה חצי שנה ורוצה להתגרש .הבעל בקושי רואה את הילדה וטוען שבמידה והם מתגרשים אז בכלל הוא לא יראה את הילדה.שאלתי האם נתקלתם באיום שכזה אם תתגרשי אז אני מתגרש גם מהילד.ואם כן מה ניתן לעשות.לא להתגרש?

סחיטה ריגשית...

מעולם לא עשתה עליי ת'עבודה. לעומת זאת...עבודה עם הילדה/ים...לאט לאט עושה את שלה. עוד שיעור לחיים עבורה/ם...שיעור כואב...ואפשר לצאת מחוזקים משם. וכן...ניתקלתי.

naama78

New member
כן...

זה לא איום שכיח, לצערי. לא ניתן לעשות הרבה אלא לחכות ולהתפלל שהשכל הישר וההגיון יחזרו למקומם. בדרך כלל זהו רק איום. זה עובר. לא, זו בהחלט לא סיבה לא להתגרש.

כל...

פנינה שבך.

SONIC36

New member
אבל באמת בחצי השנה

שהם פרודים הוא היה מספר ימים בודדים עם הילדה.ואם הוא יעלם לגמריי.זה הפחד שלה

naama78

New member
אם ....

הוא ייעלם לגמרי, זאת הבעייה שלו. הוא יפסיד את הילדה..הוא יישאר עם זה, על כל המשתמע מכך. כמובן שתידרש פה עבודה רצינית של האם עם הילדה. אי אפשר להכריח אבא- להיות אבא. הזמן ייעשה את שלו. הוא יתעשת....או שלא.

הוא יכול לאיים

הוא גם יכול לממש. ההפסד כולו שלו. ויום אחד..שיהיה מאוחר מידי יזכר שהיה לו ילד.אך זה יהיה מאוחר מידי. דרך אגב אבא שמאיים בצורה כזו? לא שווה להיות אבא..

ואם לא היה מאיים

הייה רואה את הילדה? במילא הוא לא רואה אותה אז מה זה משנה אם זה איום או מוצג בהגדרה אחרת? מכירה כאלה, כמו בעלי לשעבר, למשל, שלא איימו ולהיפך, ניסחו בהסכם שיבואו, יראו, יהיו מעורבים אבל אין קול ואין עונה - בשנתיים שאנחנו גרושים הוא אפילו פעם אחת לא הגיע לראות את הבן שלו והוא רואה אותו, במזל, פעם בשבועיים בזכות העובדה שההורים שלו מתגעגעים לנכד שלהם. אז לא איים. אבל נוהג אותו דבר. יותר טוב היה אומר מראש - כך הייתי יודעת מראש, מצפה לכך מראש ומכינה את עצמי מראש. אבל, בשום אופן, זה לא היה גורם לי לא להתגרש ממנו כי התנהגות כזאת, מן הסתם, היא שהובילה אותי לכך. שיהיה לידידה שלך המון בהצלחה בדרכה החדשה

למעלה