האם זה רק אצלי?...

pain is MY love

New member
האם זה רק אצלי?...

אני זוכרת בגיל 17-18 ככה התחרמנויות היו שיא הריגוש בשבילי! אני זוכרת איזה פעם שהייתי עדיין בתולה בגיל 17 הצלחתי לפתות את הפירסר שלי (זה שעשה לי פירסינגים למי שלא הבין..) למיטה, ואז להתנשק איתו במשך שעות כששנינו בלי חולצה היה מבחינתי פיסגת החלומות! רק לא הבנתי למה הוא לא כזה מתלהב מזה... היום הייתי במחזור ודווקא ביום זה הגיעה אליי ההזדמנות להגשים פנטזיה מאוד רטובה שלי ומצאתי את עצמי במצב מאוד אינטימי עם בחור שמאוד רציתי.. אבל כמובן שלאור הנסיבות נאלצנו להסתפק בחירמונים מסיביים אבל לא יכלתי להרשות לעצמי יותר מזה...ופתאום גיליתי כמה שזה לא עושה לי כלום!!!! כאילו סבבה, חצי שעה של פור פליי אבל רבאק! איפה החדירה?!?!?! פתאום זה כל כך חסר... האם רק אני מרגישה ריקנות כזאת ללא חדירה? אולי משהו בי דפוק?...

Zoharrr

New member
מזהה עמוקות

ולפעמים אני כ"כ חרמנית שניגשים מהר מידי לחדירה ואני לא מספיק לגמור:) אבל עכשיו הבנזוג לא נותן לי... בכוח עושים פורפליי ארוךךךךךךךךך ואני מודה לו על זה!

שגיתא

New member
כבר עדיף לפעמים לחכות אחרת ../images/Emo54.gif

כמה שהפנטזיה רטובה, אם זה רק מזמוזים זה כמעט כמו להסתכל מהצד ולשחק עם עצמך
אבל עזבי בנוסף על החוסר חדירה צריך גם להתמודד עם חרמנות גוברת כלומר לא תמיד אבל כשזה קורה, לא קל
שגיתא

למה דפוק? ../images/Emo24.gif

טעמים והעדפות משתנים ומתפתחים לכל מיני כיוונים במהלך הזמן. זה מעולה, כי אחרת היינו נשארים עם אותו הדבר כל הזמן... תהיי בטוחה שזה עוד ישתנה. איזה כיף

למעלה