האם זה רק אצלי?

sprk78

New member
האם זה רק אצלי?

שמתי לב שהדמיון שלי מפותח יותר מאשר אצל אנשים אחרים. קראתי את המאמר באמב''י ואני מצטט שורה- "3. האזור השמאלי האחראי על הדיבור במוח של אדם מגמגם פעיל פחות , ואילו האזור הימני פעיל יותר." מי שלא יודע האזור הימני במוח אחראי על הדימיון בין השאר. רציתי לשאול אתכם האם גם אצלכם הדימיון מפותח(מגמגמים)?

כן אתה צודק גם אצלי

אני חולם כמעט כל לילה וזה ממש מעצבן אותי זה אומר משהו אני חושב שאצלנו המגמגים חסר איזה פיוז במוח

sprk78

New member
לא אני חולק עליך לגמרי מכיוון

שידוע שלאדם שיש דמיון מפותח יותר הוא מפעיל יותר את מוחו ויכול לפתור בעיות באופן יצירתי יותר מאשר אדם ללא דמיון מפותח. חבל שאתה לא מעריך את עצמך כראוי. אני סמוך ובטוח, שאנשים מגמגמים יותר אינטיליגנטיים מאנשים אחרים!!. מעניין אותי מה אתה חולם? אני חושב שההפך הוא הנכון לא חסר לנו פיוז במוח ההפך, אתה יודע שאדם שאינו מגמגם אינו יכול לחשוב על מילים סימולטנית שהוא מדבר או על המילים הבאות. אם הוא מצליח לעשות את זה הוא מגמגם. ניסיתי את זה על חברים , משפחה וכד'. גם האינטיליגנטים והמוכשרים בחבריי לא היצלחו לחשוב סימולטנית על מילה או מילים הבאות. לכן תראה את עצמך כאדם מיוחד שיכול לעשות מה שאחרים לא מגמגמים נכשלים.

R O N Y1

New member
מעניין את זה אני תמיד טוען

תיראה מגמגם ממוצע מחליף כמעט כל מישפט שתי מילים יש כאלו יותר יש כאלו פחות שזה למי שלא מגמגם בלתי מובן ובלתי ניתן לביצוע. אני תמיד תענתי שמגמגמים יותר משכילים יותר מוכשרים ..תקנו אותי אם אני טועה! מעניין לא יצא לי לפגוש מגמגם שחסר לו פיוז במוח......... אבל יצא לי לפגוש קלנאי תקשורת לא משכילים לא מוכשרים וחסר להם פיוז במוח............. רוני

RobinhooDw

New member
לדעתי מגמגמים לא יותר משכילים

פשוט התאמנו את עצמנו למצב, והמצב הוא שאו שנחשוב מהר על מילים חלופיות או שניראה כמו מפגרים, אם תיקח אדם שלא מגמגם ותגרום לו לגמגם למשך כמה חודשים גם הוא יתרגל לעצמו את העניין וכך גם אם תיקח מגמגם ותגרום לו להפסיק לגמגם הוא ישכח מהר מאוד איך להחליף מילים....

younatan15

New member
חחחחחחחחחחח

הצחיק אותי התגובה שלךך..

b e ll

New member
דווקא אני פגשתי אחד כזה

שחסר לו פיוז בראש - הפיוז שלו נשרף בקול פיצפוץ רועם בפגישה עם קלינאי תקשורת... מכיר אותו רוני?

The big man

New member
גם לי יש דמיון מפותח

אני אוהב לכתוב שירים וסיפורים. פשוט אני מרגיש שיותר קל לי להתבטא בכתיבה מאשר בדיבור.

למעלה