האם זה קרה גם לכם...?

meiritamir

New member
האם זה קרה גם לכם...?

קרה לכם פעם שבשמיעה ראשונה, שמעתם להקה והיא לא ממש הלהיבה אתכם...ואחרי כמה זמן, אמרתם לעצמכם: "נו טוב, ננסה שירים אחרים, מה יכול להיות רע?" ופתאום הלהקה הזאת תפסה אתכם בסערה? לי זה קרה עם Evergrey. היות והחברה חתומה בלייבל של Symphony X, והלייבל מכובד מאוד וכולל להקות מעולות ובטעמי - אמרתי שאנסה. לא התלהבתי בהתחלה, ולא התעניינתי. לפני חודשיים, נזכרתי בהם שוב, שמעתי שיצא להם אלבום חדש... שמעו - התאהבתי! הלהקה מ-ד-ה-י-מ-ה! חצי פאוור, הבי מלודי... הקול של הסולן - לא יאומן, מעולה, בנוסף הוא גם גיטריסט... האלבום החדש, Recreation Day, מומלץ בחום... בכלל להקה מדהימה!!! מה איתכם?

CabriA

New member
גם לי קרה...

עם נייטוויש... וגם קרה לי עם דרים... רק שאז ההפרשים היו הרבה יותר גדולים.. שמעתי את השיר הראשון שלהם בכיתה ז' והתחלתי לשמוע אותם רק בחופש בין י' ל-י"א.. ואגב תודה שהזכרת לי אני רוצה להוריד Evergrey הרבה זמן, ממליצים לי עליהם הרבה...

אלו Z

New member
קרה לי עם סלייר

שמעתי רק את Angel of Death ואת Raining Blood ולא ממש התלהבתי מהם אבל לאט לאט התחלתי להוריד עוד שירים והיום הם אחת מהלהקות האהובות עליי.

אלו Z

New member
אםם

תכלס אהבתי, אבל לא התלהבתי ממנו כל כך, ורק אחר כך כשהתחלתי להוריד עוד שירים אז באמת התחלתי להעריך אותם.

זה קרה לי עם אלבום של אינגווי.

בהתחלה הוא נשמע חסר ייחוד, אבל אחרי חצי שנה חזרתי אליו ושמתי לב עד כמה הסולואים בו הם יפים

קרה לי עם אורפנד לנד

שמעתי איזה שיר שניים ולא ממש התלהבתי, ואחרי כמה חודשים התחלתי לשמוע יותר חומר שלהם והם ממש טובים...

Metallic Dragon

New member
לי זה קרה, תאמינו או לא...

עם Pantera. בפעם הראשונה ששמעתי שירים שלהם זה היה מ The Great Southern Trendkill. כמובן שהוא טוב, אבל לא בתור התחלה. ואז חבר שלי המליץ לי על Cowboys From Hell. שמעתי כמה שירים, קניתי את הדיסק, נדלקתי! לפי דעתי האלבום הכי טוב שלהם.

black_light

New member
וגם לי זה קרה

אבל לא כי ממש לא אהבתי משהו אלא כי לקחתי המון דיסקים חדשים במכה ולקח לי זמן לשמוע כמו שצריך ולהבין אותם..

AMORPHIOS

New member
לי קרה התהליך ההפוך עם אמון אמרת'

פעם ממש אהבתי אותם, אבל עכשיו...ממש לא. נמאס מדת' מטאל על ויקינגים "קשוחים". פשוט נמאס

METALLICADI

New member
גם לי זה קרה עם מטאליקה הישנים

אבל גם עליי הם דיי נמאסו....אני שומעת אותם עדיין אבל לא בתדירות של פעם

בערך קרה לי...

עם NIGHTWISH. שמעתי שיר אחד שלהם וזה נשמע לי כמו גיבוב של צרחות מפחידות (כמו שההורים שלי, באופן כללי, רואים כל שיר מטאל). אחרי כמה זמן ניסיתי שוב, ואהבתי, אבל באותו זמן הלהקה שתפסה אותי בסערה הייתה סונטה, אז זה לא ממש נחשב

למעלה