האם זה קורנפלקס?

Fruit Smash

New member
האם זה קורנפלקס? ../images/Emo2.gif

לא
. זה שאלון
. אהה
... ----- אכן, שאלון. כי אני מרגישה שקצת יבש פה - וחבל לי
קחו בחשבון שהוא לא כולו על אלישיה, הוא לא מאורגן בתתי נושאים
, והוא לא הכי קשור לעולם. אבל נו מה, הוא שאלון ^^
-----
איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם
]
איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם?
מה התחביבים שלכם? [ותפרטו
]
מה מרגיע אתכם?
במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר
..]
מה התוכניות שלכם לחופש הגדול?
אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע
], לאן זה יהיה?
מה החלום הכי גדול שלכם?
האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים?
האם אתם טיפוס צופיפניקי?
מה הספר האחרון שקראתם?
מתי ולמה צחקתם לאחרונה?
מתי ולמה בכיתם לאחרונה? נמאס לי
. תהנו

אניי../images/Emo3.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם ] אמממממ..יש כמה שירים של ווסטלייף שגורמים לי להזיל דמעה איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם?פופ מה התחביבים שלכם? [ותפרטו ]:-\ מה מרגיע אתכם?מוזיקה במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..] חחחחחחחחחחח..בטוסט של ביצפר..ב-רור!!חחח..אני מאמינה באלוהים.. מה התוכניות שלכם לחופש הגדול?אממ..מתוכנן לנסוע עם חברות לאילת.. נקווה שזה יקרה..
אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה? מממ..נראה לי לאירלנדד
מה החלום הכי גדול שלכם?להיות בהופעה של ווסטלייף..חחחחחחחחחח.. האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים?יש יש..חח האם אתם טיפוס צופיפניקי? לא מה הספר האחרון שקראתם?אני עכשיו קוראת ספר של דניאל סטיל-חמישה ימים בפריז מתי ולמה צחקתם לאחרונה?היום..לא זוכרת למה..חח..אני מכל דבר צוחקת מתי ולמה בכיתם לאחרונה?אממ..לא זוכרת..

Incomplete Girl

New member
יאאלה../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם ]IO של כריסטינה איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם? רוק
אבל הכל חח מה התחביבים שלכם? [ותפרטו ] אין לי כח
מה מרגיע אתכם? מים במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..] הקב"ה מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? המווןןן אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה? לאלכס
מה החלום הכי גדול שלכם? להגשים את החלומות שלי האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים? יאפ,ועכשיו זה הופעה של הבויז:) האם אתם טיפוס צופיפניקי? לא
מה הספר האחרון שקראתם? מי יבכה כשתמות? מתי ולמה צחקתם לאחרונה? לא זוכרת מתי ולמה בכיתם לאחרונה? כנ"ל^

Gingerbread

New member
עונההההההההההההההה ../images/Emo6.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם]- אני לא זוכרת כרגע
איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם?- כל מיני פופ רגוע ו-R&B
מה התחביבים שלכם? [ותפרטו]- פסנתר, שירה, חברות, בילויים, סרטים, ספרים, טלוויזיה, ספורט, ועודדדד...
מה מרגיע אתכם? מוזיקה שקטה, מקלחת..
במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..]- אלוהים, גלגול נשמות, מאמינה בעצמי, אתם יכולים לראות את השאר בכרטיס האישי שלי נראלי. אה וכן, אני מאמינה גם בטוסט ספוג הזיעה של איציק.
מה התוכניות שלכם לחופש הגדול?- חו"ל? שיעמום? מוזיקה? ים? בריכה?
אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה?- הוואי. דפיניטלי.
מה החלום הכי גדול שלכם? להיות מאושרת.
האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים? להיות מאושרת? :-\
האם אתם טיפוס צופיפניקי? אומרים לי שכן, אבל אני לא בצופים. בכל מקרה בתקופה שהייתי, נורא אהבתי את זה.
מה הספר האחרון שקראתם? לא זוכרת
לא שזה היה כל כך מזמן, אבל זה שם ארוך ושכחתי. משהו של סמדר שיר נראלי
מתי ולמה צחקתם לאחרונה? בסרט "סימון" שהרגע סיימתי לראות.
מתי ולמה בכיתם לאחרונה? המממ. זה קצת מביך לומר את זה. עזבו.

NoWords

New member
אוווווקיי ../images/Emo11.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות?
אין לי תשובה חד משמעית לזה. לא חושבת ששיר גרם לי לבכות בזכות עצמו, אולי במצב רגיש שהייתי בו, ואז השיר פתאום עשה לי משהו. קורה מדי פעם עם כל מיני שירים.
פופ, ג'אז, בלוז ו-R&B. מה התחביבים שלכם?
מחשב, גרפיקה, טיולים, צילום, מוזיקה, סרטים. מה מרגיע אתכם?
לשכב על המיטה ולשמוע מוזיקה. לבהות בים. לישון.
במה אתם מאמינים? תאכלס בכלום, מדי פעם בגורל, סתם ככה. מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? טיולים, הרבה התנחלויות אצל חברות והפוך, המון המון סרטים, ים, בריכה. כנראה גם עבודה. אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו, לאן זה יהיה?
לארה''ב, ואם אפשר כמה שיותר מהר.
מה החלום הכי גדול שלכם?
יש לי כל מיני חלומות, נראה לי שכולם שווי מידה. האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים?
ללמוד שפות, כמה שיותר ורק כאלו שאני באמת רוצה לדעת, לא כולן. האם אתם טיפוס צופיפניקי?
אני לא במסגרת של תנועת נוער, אבל אני מתה על הדברים האלה. [טיולים וכו'..] מה הספר האחרון שקראתם?
ספר בהיסטוריה חחחח.. נו, למגן. מה אני אעשה.
מתי ולמה צחקתם לאחרונה?
היום, כשיצאתי עם חברות, כי צחקנו על משו בסרט שראינו. מתי ולמה בכיתם לאחרונה?
כבר הרבה זמן לא בכיתי.. וגם אם אני בוכה, זה על מצב אישי וכו'.. נו שטויות בקיצר.

שלי../images/Emo3.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם ]הבלדות של סלנה, כי היא נפטרה, וזה מעציב, אבל לא גורם לבכות. איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם?אה....פופ
מה התחביבים שלכם? [ותפרטו ]פסנתר, מוזיקה, מחשב...ספרים ר=ק באנגלית. מה מרגיע אתכם?אה...להשאר בבית, ו...להקליט
- לבד. במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..]באלוהים אני מאמינה- בהחלט. גילגול נשמות....גם כן. מה התוכניות שלכם לחופש הגדול?אה....להעלות את ה-55 שלי במתמטיקה, שירד מ75, וה75 הזה ירד ממאה. אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה?הוואי. מה החלום הכי גדול שלכם?לגור בארה"ב. האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים?אה...לא ממש
טוב יש, אבל לא רוצה להגיד
האם אתם טיפוס צופיפניקי? שזה.... מה הספר האחרון שקראתם?אה....באנגלית. מתי ולמה צחקתם לאחרונה?הפעם האחרונה שצחקתי....הייתה בגיל....בסביבות השנתיים שלוש. מתי ולמה בכיתם לאחרונה? לא צריך להגיד.

מורגי

New member
יאללה, גם אני רוצה!

(ובמקרה שלי זה דווקא מגיע עם קורנפלס
) שיר שגרם לי לבכות - "את אל לבד" של בוטן מתוק בקרקס. זה שיר שגרם לי ממש ממש לבכות, אבל מזמן, בתקופה שלשמחתי הרבה הסתיימה
סגנון המוסיקה שהכי מדבר אלי - אר&בי, סול, ובכללי גם היפ הופ, למרות שעכשיו קצת פחות מפעם. תחביבים - האמת שעם כל הלחץ של הבגרויות והעבודה וכו' קצת שכחתי מה זה תחביבים
אבל התחביבים שלי נעים בין מוזיקה (לעשות ולשמוע), כתיבה, בישול (המוווון!) ובילוים פשוטים עם חברים. מה מרגיע אותי - מוזיקה, והרבה. וגם לשיר, וגם לצאת ולהתרענן מכל מה שמטריד אותי. וגם לדבר בטלפון. וגם לנגן על הגיטרה. וגם לכתוב. בעיקר לכתוב, כשאני חושבת על זה. במה אני מאמינה - אללי, רק לא הטוסט של בי"ס!
מאמינה באלוהים. התוכניות שלי לחופש הגדול - האמת שזה ה"חופש הגדול" האחרון שלי, כי אני מתגייסת באוגוסט, אבל אני מתכוונת לנצל את זה עד הסוף. לבלות, לאכול, לנסוע לאיזה סופ"ש, לצחוק, להתכונן לגיוס, המממ...לראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, וכו' וכו'. אם אני טסה לאנשהו הלילה, זה רק לארצות הברית
החלום הכי גדול שלי - לא יודעת אם "הכי" גדול, אבל סוג של חלום שלי זה לדעת לשיר נורמלי. וגם להוציא ספר מתישהו בעתיד
חלום שאני נחושה להגשים - את שניהם, לדעתי :) טיפוס צופיפניקי? הייתי 5 שנים בתנועת נוער (לא הצופים) ואני עדיין חלק מהמקום ההוא, ככה ש...כן. הספר האחרון שקראתי - "שואה וזכרון" ...סתם :) יש בגרות בהיסטוריה עוד מעט. "צופן דה וינצ'י" (בערך שנה אחרי שכולם קראו...) ונהנתי מכל רגע. מומלץ. מתי ולמה צחקתי לאחרונה - ממש ממש צחקתי בשבועות, שידיד שלי הרס אותי. שנינו ניסנו להתפטר מאיזה ספר שהיה לידנו ואז הוא פשוט נתן אותו למישהי שהייתה איתנו ואמר לה בצחוק - "תקראי פה שורה שלישית, את חייבת", והיא פשוט קראה את כל העמוד איזה 4 פעמים ולא הבינה מה אנחנו רוצים ממנה :) מתי ולמה בכיתי לאחרונה - לא זוכרת. באמת שלא :) אני חושבת שהייתה איזו סצנה מרגשת באיזה סרט שראיתי, אולי "שיקספיר מאוהב", שגרמה לי להזיל דמעה. לא בטוחה אבל. וגם לי נמאס :)

אני:../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם ] יש הרבה...
איזה סגנון מוזיקה הכי מדבר אליכם? פופ מה התחביבים שלכם? [ותפרטו ] מוזיקה, מחשב, סימס 2, טלנובלות, לרקוד, לשיר, לשחק, לישון, לצפות בסרטים, מסנג'ר, לשחות, ולהציק לאנשים
מה מרגיע אתכם? מייקל, לישון עם מזגן ופוך
, בריכה. במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..] אלוהים... ורוחות רפאים לצערי
מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? חו"ל, ללמוד גיטרה, להשתפר במתמטיקה. אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה? ארצות הברית
מה החלום הכי גדול שלכם? להיות שחקנית או עורכת דין מצליחה
, לפגוש את מייקל האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים? לפגוש את מייקל
האם אתם טיפוס צופיפניקי? לא כל כך מה הספר האחרון שקראתם? אני לא קוראת
מתי ולמה צחקתם לאחרונה? לפני 5 דקות בגלל תמונה אחת של חברה שלי מתי ולמה בכיתם לאחרונה? אתמול ולא חשוב למה

כהה גם לי אמרו../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

אני ירדתי מ82 ל62
הייתי צריכה לעבור את 85 בשביל 5 יחידות
זה כל כך מבאס

Honey Daniels

New member
קצת הרבה באיחור

איזה שיר [לא חייב להיות של אלישיה] גרם לכם לבכות? [או עדיין גורם ]
יש הרבההה... חחח יש כאלה שאני מתביישת להודות... (לין ריימס? קנת' פייט דה מון לייט?? ואט דה פאק??)
לאדעת... בכללי פופ ואר.אן.בי, אבל אני גם די אוהבת רוק, היפ-הופ וכאלה...
מה התחביבים שלכם? [ותפרטו
]
ומה אם לא בא לייייי?? (לפרט כאילו) לאדעת... יש הרבה...
מה מרגיע אתכם?
Music makes people come together and makes Jennie calm... לא מתחרז...
במה אתם מאמינים? [אלוהים, גילגול נשמות, בטוסט של ביצפר..]
לא ממש חשבתי על זה... אבל נראה לי די בכל... (הטוסט של ביצפר?? אני חוזרת: ואט דה פאק??)
מה התוכניות שלכם לחופש הגדול?
לנסוע לצפון... (בית קנדה או איך שלא קוראים לזה) לאילת... לטייל... לישון... נו כל הדברים הרגילים
אתם יכולים לטוס הלילה לכל מקום שתבחרו [עזבו ת'כסף רגע], לאן זה יהיה?
US here I come
מה החלום הכי גדול שלכם?
לא מגלה...
האם יש לכם חלום שאתם נחושים להגשים?
כנ"ל (לא מגלה...)
האם אתם טיפוס צופיפניקי?
לאאאאא! בחיים לא הייתי אפילו בהיכל החאקי!
מה הספר האחרון שקראתם?
יומני הנסיכה- הנסיכה מאוהבת
מתי ולמה צחקתם לאחרונה?
לצחוק?? תגידו לי אתם עושים צחוק? חופש גדול, אני חולה: ואתם מצפים שאני עוד אצחק מכל זה??
מתי ולמה בכיתם לאחרונה?
חחחח אתצול בערב... (you can try to reseese or to hide from my kiss but you know but you know that you can't fight the moonlight...) קיצר כל פעם כשאני מקשיבה לאחד השירים המבככים שלי (שירים שאני בוכה בגללם...) תהנונו
(תהנונו?? מה זה אמור להיות?)

למעלה