האם זה פייר?

האם זה פייר?

מישהו ראה לאחרונה את הפרומו של רצים לדירה? נראה לי שהם עושים המון יחסי ציבור לזוג ההומואים? חשוב שתבינו שאין לי בעיה עם זוגות חד מיניים אני מדברת ספיציפית על התחרות. האם זה פייר או האם זה שוויון כוחות שזוג גברים נגד גבר ואשה? האם ראיתם באיזושהי תחרות ספורטיבית שבה התמודדו גבר נגד אישה? לדעתי בפרומו מכוונים אותנו(פסיכולוגית) לזוג שהם רוצים שנבחר האם זה בגלל שכל מה שמחפשים בעצם זה רייטינג או שהם מחפשים באמת מציאות?

E u r o b o y

New member
נכון ולא נכון-

לדעתי בפרומואים ממש לא עושים קידום מיוחד לזוג כזה או אחר.אז בזה את לא צודקת, לדעתי.לגבי הטענה השנייה שלך- יש בזה משהו, כי במשימה פיזית, ל-2 גברים יש יתרון על פני גבר ואישה, וזה לא הכי הוגן.אבל, שוב, עלינו לראות את המשימות ואז לשפוט אם זה יהיה הוגן או לא.למשל: קפיצת בנג'י- לא צריך כאן כוח פיזי, אלא כוח נפשי, וזה משהו שגם גבר וגם אישה יכולים לעמוד בו/ להיבהל ממנו.לגבי משימות פיזיות- נחכה ונראה את המשימות.

הגיגלס

New member
קודם כל.

בפרומו כמעט ולא מראים אותם !! תראי לעומת שאר החברים בקבוצות.. דבר שני אחד הוא נשי ואחד הוא גברי כך שכולם שווים.. ותחשבו על זה...

E u r o b o y

New member
אבל זה ממש לא משנה...

מה זה קשור להתנהגות שלו? נשי או לא, יש לו כוח פיזי של גבר ומבנה גוף רחב, ככה שברוב המקרים זה יהווה יתרון.

E u r o b o y

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

אבל מה לעזאזל הקשר של זה לספורט ולמבנה גוף?|תוהה|

בר2י

New member
אממ לא ממש מסכימה

קודם כל לדעתי היחסי ציבור לכולם במידה שווה. עד כה לא ראיתי שנותנים להם איזשהו יתרון או יותר זמן מסך.. חוץ מזה דווקא שהחליטו לקבל אותם לתוכנית מצביע על יותר שיוויון עכשיו בקשר לזה שהם שני בנים וזה נותן להם יתרון םיזית- לא כל המשימות הם משימות אתגריות..יש גם הרבה משימות חשיבה ויש גם משימות שדווקא עדיף שתהיה בת (מבחינת הכובד והגודל שלה) למשל שצריך להרים את בת הזוג או משהו כזה.. בקיצור יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות..לדעתי זה רעיון טוב לצרף את ההומואים..בכל זאת,יש לנו הומואים בחברה ולא צריך ל"נדות" אותם..גם אם זאת רק תכנית טלויזיה...

i d k

New member
במשימות של הפעלת קסם אישי עדיף אישה

יש הרבה אנשים שסולדים מהומואים ואם הם יתקלו במשימה של לבקש עזרה מאנשים אחרים- יהיה להם יותר קשה מאשר לאישה. למשל, משימה של מכירות.

למעלה