האם זה סימן לבגידה?

shelyk

New member
האם זה סימן לבגידה?

לפני כמה שעות גיליתי 3 סימני שריטה אחד ליד השני אצל חבר שלי בבטן התחתונה. אחת מהשריטות ארוכה והשתיים האחרות פחות.
לו אין ציפורניים בכלל, הציפורניים שלו ממש ממש קצרות אז אין סיכוי שעשה זאת לעצמו. זה גם לא הגיע ממני בודאות.
הוא לא יודע איך להסביר את זה.
האם יתכן שבוגד בי?

V i n a

New member
יתכן..

או שהלך מכות עם חתול..

מה שכן - אם את לא בוטחת בו ואת לא יכולה לשאול אותו ישירות ולסמוך על התשובה שלו -
אולי השריטות הן הבעיה הקטנה במערכת היחסים שלכם.

shelyk

New member
שאלתי ישירות

בדרך כלל סומכת על התשובות שלו,
אבל הפעם איך אני יכולה להתווכח עם מה שראיתי? אם אני רואה שריטות, אין חתול או כלב, אין לו ציפורניים... אז אובייקטיביתזה היה מעלה חשד אצל כל אחת לא?

V i n a

New member
לא בהכרח.

תלוי באופי מערכת היחסים..
אבל רק את יודעת (או שלא?) עם מי את הולכת לישון בלילה.
יש שיאמרו לך ללכת עם האינטואיציה הנשית המהוללת אבל אני לא מעריצה גדולה.
אני רק אייעץ לך לחשוב האם החבר שלך אידיוט מספיק כדי לזיין מהצד ולהתרשל בשלב הראיות הגופניות.
אם כן - אז מה את עושה איתו מלכתחילה?

מעבדה לזיהוי פלילי

שוללת את סבירות החשדות. אם היית מספרת על שריטות על הגב, החזה או העכוז עוד אפשר היה לדבר. אבל בבטן התחתונה? כאילו תנסי לדמיין לעצמך. איך בדיוק זה אמור היה לקרות? זה המקום הכי פחות הגיוני לשרוט אותו.

הוא יכול להסביר לי

איך הוא יכול לשרוט את הבטן התחתונה, ואני אפילו אאמין לו. אבל הפוך?

יתכן שהיא צריכה לחפש חיזוקים במקומות נוספים. או להשלים עם אפשרות שנשרט ממשהו בהיסח דעת.
זה מה שאני הייתי חושבת דבר ראשון

מריוס זכריה

Member
מנהל
לי זה קורה כל שני וחמישי

מופיעות לי שריטות וגם חבורות כחולות בכל מיני מקומות בגוף.
אני סוחב דברים, נתקל בדברים, וכולי, ואני לא מרכיש כשזה קורה לי, או לא שם לב. זה לא קשור לסקס.

nirity1

New member
אני כנראה בוגדת רצינית

כי גם לי מופיעות שריטות ....יכול להיות מליון סיבות.
השאלה למה 3 שריטות שוות אצלך במח לבגידה
רוב האנשים לא יחשבו על זה אפילו

1Shir

New member
לך ולמריוס

נראה לי שמה שיותר חשוב בשרשור הזה הוא תת-הדיון של מפלצת ואייבורי

Aski7

New member
שלשום

אני וחבר שלי הלכנו לסרט הוא היה לידי כשהתלבשתי לפני... יצאתי מהסרט ואחרי עשר דקות התחלתי להרגיש שמשהו ממש שורף לי.. בגב ובחזה..
כשהגענו הביתה ראיתי שלוש שריטות (שתיים בגב ואחת בחזה) על סף מדממות שעד רגע זה אין לי מושג איך הופיעו. היינו די בשוק..לבשתי מעיל וסריג רכים בלי שום אפשרות להשרט..לא נתקלתי בשום דבר ולא התגרדתי.. אני בטוחה שאיכשהו בכל זאת נשרטתי בלי לשים לב..אבל הפואנטה שזה היו מקומות די "מחשידים" ושריטות שנראו מכוונות..ואני לא ידעתי איך להסביר.. (הוא היה איתי כל הזמן אז הוא היה בשוק כמוני..)

אם כל השאר ביניכם טוב שכחי מזה!!!
אולי חבר שלך ראה את אותו הסרט?? (משחקי רעב 2)

את יודעת

כמה שריטות יש לי והן לא נעשו על ידי מאהבת אלימה במיוחד?
את מכירה את הטעם שלו במיטה, יש לו פאטיש למישהי שעושה לו 3 שריטות ועוד ארוכות, כואבות מדממות?
חשבת שאולי הוא נתקל במשהו? למשל שפיץ של שולחן או כסא או מעקה או נפל וזה ככ יומיומי שהוא אפילו לא זוכר?

הכי טוב? קחי את הטלפון שלו ותעברי לו על כל ההודעות,ועל הפייסבוק. אל תשכחי את הוואטסאפ, ואחרי זה פירוט כרטיס אשראי.

למעלה