האם זה נשמע מטורף?

קרן 25

New member
האם זה נשמע מטורף?

בסוף השבוע קראתי עיתון וראיתי פרסומת לחנות צעצועים והיה שם מבצע על שטיחון פעילות לתינוק עם כל מיני הפעלות-ממש בזול....חשבתי לעצמי- האם זה נשמע מטורף להתחיל לקנות דברים עכשיו עוד לפני שיש הריון? האם אלו ההרומונים שלי שצועקים לי להיכנס להריון, או שיש עוד בנות כמוני שקונות כדי להימנע מקניה יקרה מאוד במרוכז? אשמח לשמוע את דעתכן

קרן 25

New member
תחשבי על זה ככה

אני לא אומרת שזה נכון ואני גם לא עושה את זה- עין הרע... אבל תחשבי על זה מבחינה כלכלית- הרי היום כל דבר יקר- חדר ועגלה ובגדים וצעצועים, והרים שאין להם תקציב גדול מידי יכולים כל פעם לקנות קצת פה וקצת שם ובכך להקטין את ההוצאה הגדולה בסוף. אני גם מאוד מתפתה, וכל פעם אמא שלי מספרת לי על בגד כזה שהיא ראתה או על עגלה כזו, וזה מאוד מפתה להיכנס לחנות לדברי תינוקות ולהסתכל על קולקציות החדרים, על הבגדים. נראה לי אבל שבסוף יוצאים משם עם צביטה בלב...

קרן 25

New member
גם קראתי בפורום אחר, שביפן, לדוגמא,

אין מצב שהחדר של התינוק יהיה מוכן רק לאחר היוולדו, האמונה גורסת שתינוק צריך להגיע למקום ולבית שהוא רצוי ואהוב בו, ועל כן הם מכינות את הכל מראש, בניגוד מוחלט לאמונה הפולנית.

gudaiva

New member
אומנם מטורף אבל מעשי

אני למשל מאוד אוהבת סיפרי ילדים, בעיקר כאלה שגדלתי עליהם. לפני חודש בערך היה מבצע בעבודה שלי של חבילה של 10 ספרי ילדיםבמחיר אטרקטיבי. החלטתי לקנות ולתת 5 מתנה לאחינית שלי, ואת החמישה האחרים לשמור לי, גם כי אני אוהבת, וגם כי בקרוב (אמן) זה יהיה שימושי.

קרן 25

New member
אני גם מאמינה שזה יכול לתרום למורל

כי את ממש יכולה להרגיש שזה מתקרב ובא ואוטוטו את אמא....

mishi1

New member
לדעתי זה לא בריא

לא טוב. נראה לי סתם להלחיץ. וכשההורים יראו את זה בבית, מה יהיה? וחוץ מזה... למה לנסות לבדוק את עניין העין הרע? אחרי שתכנסי להריון יהיו לך 9 חודשים שתוכלי להשוות מחירים,לא? בכל מקרה- מאחלת לך שלא תהיה לך את ההתלבטות ותכנסו כבר להריון

למעלה