האם זה נכון

האם זה נכון

שמעתי שיש מפעל דיסקים בגרמניה (אם אני לא טועה) שמייצר רק את הDARK SIDE. שמעתם על זה? מישהו יכול לאשש? יש קצת פרטים?

לא ../images/Emo13.gif

הסיפור ששמעת מקורו בתקופה בה יצא האלבום. הביקוש בזמנו היה רב כל כך, ש-EMI הסבו את את אחד ממפעלי הדיסקים שלהם לייצור האלבום הזה בלבד, למשך תקופה קצרה. קראתי את זה איפשהו. בוודאי שהיום אין מפעל המייצר בלעדית את Dark Side. מצד שני, האלבום חוגג בימים אלו 1,500 שבועות במצעת המכירות של "בילבורד" (רשימת מכירות האלבומים בארה"ב).

Pete Best

New member
נצל"ש סתם רוצה להתלהב ../images/Emo3.gif

אתמול קניתי לי את ה final cut על תקליט (לפטיפון..) והמוכר הנחמד דיבר איתי קצת ושאל אם אני אוהב את הפינק פלויד. אז אמרתי שכן, ואז באתי לצאת מהחנות והוא אומר לי "חכה רגע". אז אני עוצר, ואני רואה שהוא מחפש משהו מתחת לדלפק. ואז הוא מוציא לי פוסטר גדול של פולס ואומר לי "קח". ואני הייתי קצת המום כי לא ציפיתי לכזאת מתנה.. חחחח ועכשיו הוא תלוי יפה יפה בחדר עוד לא שמעתי את התקליט, אבל זה נראה לי יהיה מוזר.. כי רוב הביקורות ששמעתי שלליות, והרבה אומרים שזה בעצם תקליט של רוג'ר ואני פוחד להתאכזב.. >< זהו.

oribarak

New member
התקליט מאוד רוג'רי...

בעצם, גם החומה הוא תקליט מאוד רוג'רי...הכי רוג'רי שיש ואנימלס גם רובו רוג'רי... מה זה אומר? התקליט מעולה, יש בו פנינות ויציאות גאוניות, המילים שלו אדירות כמו כל המילים של ווטרס, ואם אמרו לך ביקורות רעות זה שטויות, פשוט שאר חברי הלהקה לא באים שם לידי ביטוי בצורה מרשימה ביותר, התקליט בתור תקליט בלי להשוות אותו לשאר הדברים, הוא מעולה.

שלום אסף

פרסומות בפורום מקומן בשרשור ה-OFF - או בתשלום, באמצעות הנהלת "תפוז". אין מניעה להזכיר בהודעות היכן נקנה דיסק או תקליט, אבל דרישתך אינה במקומה.

אסף klod

New member
לא התכוונתי שממש יפרסם...

אני באמת לא יודע את שם החנות מכיוון שמה שקראתי נשמע גם כהמלצה לאחרים ואני במקרה בציד תקליטים בדיוק בימים אלו רציתי לדעת מה שם החנות אני מתנצל אם הניסוח "פרסומת" לא נכון במצב כזה

CrazySheep1

New member
אמן עלי ליפול על מוכר כזה. התקליט..

The Final Cut באמת מאוד "רוג'רי" כמו שאמרו, ואין סיבה שתתאכז. אלבום מעולה (אחד האהובים עלי באופן אישי).

למעלה