האם זה נכון

עדידס77

New member
האם זה נכון

שזה לא טוב לעשות מקלחת לאחר האוכל? הועצות של בקבוקי B-FREE אמרו לו שעדיף קודם לקלח ואח"כ בקבוק ולמיטה. משהי שמעה על זה?

sipor

New member
לשמוע לא שמעתי.

והבת שלי הולכת כל יום להתרחץ אחרי ארוחת ערב מלכלכת מאוד. מה שכן, נשמע הגיוני שתינוק קטן מאוד שמטלטלים אותו קצת אחרי האוכל יקיא או משהו כזה, אז אולי עדיף לפני האוכל או לחכות חצי שעה ולרחוץ. בכל מקרה, תמיד נחמד אחרי המקלחת לאכול ולהיכנס למיטה רגוע.

sipor

New member
עוד משהו..

שהבת שלי הייתה קטנה היינו נותנים לה לאכול לפני המקלחת, או רוחצים אותה כשהיא עדין לא רעבה. משום שאחרת המקלחת הייתה סיוט היא הייתה בוכה ולא רגועה, אחרי אוכל היא הייתה הרבה יותר רגועה וחייכנית
אז צריך לבדוק על התינוק שלך מה הכי מתאים לו.

כן.

גם אני גדלתי כך, לא יודעת את הסיבה המיוחדת. אולי חשש להקאות עם גדולים/פליטות אצל קטנים יותר. חוץ מזה כך נהוג גם בביתי (יותר מסודר) אוכלים על נקי..

למה? שהאוכל בקיבה לא ירטב? ../images/Emo3.gif

אולי הכוונה היא לא לטלטל את הילדה מייד אחרי האוכל. בכל מקרה - גם אצלינו תמיד מקלחות מגיעות אחרי האוכל ולפני השינה. עצות יש לרוב - תבחרי מה שמתאים לך.

Mיטלי

New member
נכון ביותר

לא זוכרת למה ואיך אבל מומלץ לחכות מעט אחרי האוכל ורק אז לקלח ובקשר לבקבוק - תמיד עדיף קודם אמבטיה ואחר כך לתת את הבקבוק ולישון. הם יותר רגועים, יותר נינוחים ואז בקבוק ולמיטה ישר לישון....

עדידס77

New member
תודה רבה לכולן

בד"כ אנחנו קודם מקלחים ואז אוכל ולמיטה. לפעמים השעה מתפספסת ואז הקטנה רעבה, ורק אח"כ מגיעה המקלחת (וגם, לא מייד. אני מחכה מעט). פשוט גרמו לנו להבין שזה ממש אסור, מה שלא נראה לי..
תודה בכל אופן!

lulyK

New member
זה לא לא להכנס לים אחרי אבטיח?

....... אנחנו בכל מקרה עם ארוחת ערב, קצת משחקים, אמבטיה ואחריה בקבוק במיטה.

למעלה