האם זה נכון??

Charlie

New member
האם זה נכון??

ניתקלתי היום ב"מעריב" בתגובות של אנשי המחנה הלאומי לדבריו של ראש הממשלה בדבר נכונותו לפירוק והריסת היישובים שילה ובית-אל. הכצעקתה? האם אריאל שרון יהיה מחריב מפעל חייו? האם אריאל שרון באמת מתכוון להרוס את היישובים ההיסטוריים שילה ובית-אל, ערש האומה העברית, תמורת הפסקת-אש? האם לא למדנו משהו מטעותו של בגין עם סיני ב-1978? האם אריאל שרון מאמין להם??? האם אריאל שרון השתגע...?

Charlie

New member
וכפי שכבר כתבתי לך באיי סי קיו....

תזכור את הסיפור של מנחם בגין על הרב בספרד, בהקשר ירושלים, בועידת קמפ-דיויד ב-78'.

.המוסד

New member
זהו, שאני חושב ששרון הוא רבי ערמומי

רבי מסוג אחר, וחכה ותראה איזה להטוט(תרגיל טוב!) הוא יסדר לערבים

שינילה

New member
אתה מתכוון ללהטוט בסגנון שדות, דקלה

וימית? או אולי להטוט בסגנון אופירה?

שינילה

New member
ומי הקים את ישובי פתחת רפיח

ואח"כ החריבם? הלא הוא אריאל שרון ראש ממשלת ישראל, ראש הליכוד. Charlie, בגין היה ראש הממשלה ומי היה שר הבטחון שפינה את ישובי חבל ימית ופתחת רפיח? אם אתה לא זוכר - שאל את השר צחי הנגבי, הוא זוכר מצויין. אז מה שקרה פעם אחת...למה שלא יקרה שוב?

אריאל שרון יתקל בכזו אינתיפאדה

שתוציא לו את כל החשק להחריב את מפעל חייו. לא יהיו שום הנחות. הוא מוזמן לפנות את שילה בתור ראש ממשלה מטעם השמאל. לא מטעם הליכוד. ואני אכן מאמין שהוא עובד על כולם. הוא לא יתן למרצחים להחריב את ישראל.

שינילה

New member
טוב, הבגיניסט, אתה הליכודניק

לא אני. לך יש בעיה עם ראש מפלגתך, לא לי. אני דווקא מרוצה ממנו (בינתיים)
. אתה זה שמדבר על אינתיפאדה נגדו (נגד ראש ממשלתך וראש מפלגתך), אתה זה שאומר לא יהיו שום הנחות (בסגנון ה'שום הנחות' לרבין???). בקיצור - הליכוד בצד אחד ומנהיגו בצד שני - אין ספק, יהיה מעניין. רק ארמוז לך, שרון כנראה עובד על כולם כפי שמנחם בגין ז"ל עבד על כולם בשנים 1977-1982 (ומי היה שותפו הנאמן באפריל 1982? איך קראו לו? ממממ...אהה...אריאל שרון! איזה עולם קטן!). גם אז אריאל שרון עבד על כולם? צחי יודע..... מבחינתך ומבחינת תומכי ימין אחרים, רק אתם קיימים, מקסימום מרכז הליכוד קיים. אתם שוכחים שיש כאן עוד איזה חצי עם, יש מדינות מסביב, יש עולם מסביב. כן, הבגיניסט, אנחנו לא לבד. אתם יכולים לצפצף על בוש כמה שאתם רוצים, אתם לא נושאים באחריות. מזל שיש לכם מנהיג אחראי שיודע לקרוא את התמונה הגלובלית ולא רק את המשיחיות של קיצוני מחנהו (שכנראה כבר לא כל כך מחנהו - "אינתיפאדה"). מהיום אמור: המחנה הלאומי - מחנה האינתיפאדה לאריאל שרון! רק תזכרו דבר אחד: לא הליכוד קיבל 40 מנדטים. אריאל שרון קיבל 40 מנדטים. תעשו אינתיפאדה לשרון - תחזרו ל 19 מנדטים (ואז ישארו עוד פחות התנחלויות).

um21

New member
על הפתק ששמתי היה כתוב

מח"ל ולא אריאל שרון לכן הליכוד כמפלגה קיבל 40 ולא שרון שרון קיבל 2 מנדטים בלי הליכוד ב-77 וזה מה שיקבל עכשיו בלי הליכוד

רמזת לכך שאני מתכוון לחסל את

ראש הממשלה. בתגובה על מעשה נבלה זה, איני מתכוון להתייחס להודעותיך עוד.

שינילה

New member
אני מתנצל מעומק לבי אם פגעתי

בכם. פשוט הרעיון של אינתיפאדה כנגד ראש ממשלת ישראל מעורר בי שאט נפש. שקילת מילים צריכה להיות נחלת כולם, ואני הגבתי על "אינתיפאדה". אני חוזר בי מהודעתי הקודמת, אך גם מצפה שהבגיניסט יחזור בו מהמילה "אינתיפאדה". מתנצל שוב ערב טוב וחג שמח!

אני התכוונתי כמובן לאינתיפאדה

פוליטית- ואף זכור לי שחשבתי האם להוסיף את המילה "פוליטית" בשעה שכתבתי את ההודעה- אבל נמנעתי מכך משום שזה לא נכנס לשורת הנושא (כמו כאן) ומשום שלא העליתי על דעתי שיהיה מי שיפרש כך את דברי, ברשעות שכזו, ועוד אחרי ש-2 הודעות קודם מופיעה אמירה שלי בנוסח: "מלחמת אחים- לעולם לא". ואני, איני חוזר בדבר מהביטוי "אינתיפאדה". אינתיפאדה בערבית פירושה "התקוממות". אין דבר במילה זו שמרמז על טרור ואלימות דווקא. יתרה מזאתף השימוש הזה כבר רווח בשימושם של כתבים פוליטיים בימים שטרם ישיבות מרכז וכיו"ב. השמאל הוא שהעניק הכשר לתרמית הגלומה בכך שהערבים מכנים את מעשי הטרור והרצח שלהם בשם "התקוממות". אני בהחלט חוזר בי מכך שהשתמשתי במילה ערבית במקום להשתמש במילה משפת קודשנו.

שינילה

New member
אוקיי. הבגיניסט, אני מתנצל שוב

והפעם בפניך ישירות. הייתי מאוד נסער כשרשמתי את הודעתי ההיא והיא באמת מנוסחת ברשעות. אני מקבל בשמחה ובהבנה את הבהרותיך ומקווה שכן תסלח לי. אשתדל להיות יותר זהיר להבא, גם כשאני נסער. ולגבי מעשי הטרור והרצח של הערבים - אני מסכים איתך. אני יוצא כנגד הטרור בחריפות ובתקיפות (לדעתי, לא פחות ממך). אני תומך לחלוטין בכל פעולות צה"ל וממשלת ישראל כנגד הטרור!

ראליסט

New member
בלי שרון...

הליכוד שווה למרכז הקרקסי-ליצני-עברייני שלו. קרקס לא מקבל 38 מנדטים. לכן הקרקס הזה-מרכז הליכוד ,יקבל בבחירות הבאות הרבה פחות,אם לא יעמוד מנהיג בעל שיעור קומה,כשרון,בראשו. וביביייהו,וחבריו הם בדיחה,ולא הנהגה.

ראליסט

New member
בטח...

לשרון מותר לשקר במערכת הבחירות,בה הבטיח ללכת להסכם עם הפלסטינים,במידה ויעמדו בדרישות בסיסיות שהוא דורש מהן.במערכת הבחירות שרון דיבר גם על "ויתורים כואבים".לכן קיבל הליכוד כ"כ הרבה קולות של מצביעים ממרכז המפה הפוליטית. אז אם אתה מצדיק את שקריו של שרון,מה אתה בה להלין על פרס ורבין,שלא אמרו בשעתו שישוחחו עם אש"ף,אבל גם לא הסתייגו מזה. כשהשקרן בא מהליכוד-הוא צדיק,אם הוא מגיע ממפלגת העבודה,ברורה לי עמדתך כלפיו. אתה לא נגד פוליטיקאים שקרנים,אתה בעד פוליטיקאים מהליכוד (גם אם יהיו שקרנים,גנבים,עולם תחתון,צבועים...) מן הסתם זה לא מפתיע אותי.כאחד שהבית הלאומי שלו זה הליכוד,ולא מדינת ישראל,ממש אין לי מה לצפות ממנו.

Deathatred

New member
בוא ואספר לך משל שחוכמה בצידו

ג'וחא היה עני ביותר וברשותו היה רק חמור. הלך ג'וחא אל המלך ואמר לו: "תוך 50 שנה אני מלמד את החמור הזה לדבר". צחק המלך ואמר: "זה בלתי אפשרי." אמר ג'וחא: "אם כן, יש לי הצעה כזו - אתה תשלם לי 100 זהובים ואני אלמד אותו לדבר, אם אני אצליח אני שומר את הסכום אצלי, אם לא..." המלך אמר: "אני לוקח ממך 200 זהובים ועורף את ראשך." "מוסכם" אמר ג'וחא. חזר ג'וחא שמח וטוב לב לביתו וסיפר לאשתו על העיסקה שעשה עם המלך. בכתה אישתו של ג'וחא וצעקה עליו: "אידיוט! בחיים לא תצליח ללמד את החמור לדבר! יערפו את ראשך! מה אתה כזה שמח?" אמר ג'וחא: "טיפשה! עוד 50 שנה - או שאני אמות, או שהמלך ימות, או שהחמור ימות."

למעלה