האם זה נכון?

רמי א

New member
האם זה נכון?

מישהו אמר לי שבמשרד התיקשורת רואים בחומרה את התופעה שישראלים משתמטים לשלם רשיון למשרד התיקשורת ומשדרים מחוץ לארץ לישראל ועוד אנשים ישראלים על חשבון משרד התיקשורת כמו הערוץ של הרב עובדיה.ולכן הם שוקלים מתי שיהיה בארץ שידור דיגיטלי קרקעי לחוקק חוק שיאסור על אנשים פרטיים להשתמש בצלחת פרטית ורק חברות הכבלים והלוין יכולות לשדר שידורי חוץ בתנאי שלא מדובר בערוץ שמפעילים אותו ישראלים מבלי לשלם למשרד התיקשורת.ומנגד תנתן הקלה כספית לכל מי שירצה לשדר בשידור דיגיטלי קרקעי בשידור שיהיו בו כל מיני סוגי תכנים כאשר המקור מישראל כאשר אפשר יהיה לשנות את פס הקול להרבה שפות.באשר לזה שהשידור לא מישראל משרד התיקשורת טוען שבסופו של דבר השידור מיועד גם לישראל והגם נחשב לדבר שישראל מעורבת בו. מי יכול לאשר או להכחיש דברים אלו.?

זה נשמע כמו בדיחה גרועה או

שבמשרד התקשורת יושב איזה אדיוט שלא יודע מה זה חופש הדיבור (והשידור). אבל באופן כללי נראה לי (אישית) שזו איזו שטות שמישהו הממציא או שמישהו הוציא דברים מהקשרם. אם אנשי הרב עובדיה רוציםלשדר מחו"ל בלווין , אף אחד לא יוכל לעצור בעדם . נראה לי שמי שמסר לך את הדברים לא הבין נכון מה שסיפרו לו.

רמי א

New member
נראה לי שבינתים לא עוצרים בעדו

כי בינתים אין שידור קרקעי דיגיטלי אז יש פחות תכנים ופחות שפות אז גם אין תחליף לצלחת פרטית .השאלה מתי שיתחיל להתקדם בארץ השידור הקרקעי דיגיטלי מה יהיה?

רמי א

New member
אני מקוה מאוד שלמשרד התיקשורת

יהיה מחסור בתקציב של הקמת השידור קרקעי דיגיטלי.כלומר שהממשלה תעדיף להעביר את הכסף למשרדים אחרים כמו משרד החינוך.ומשרד הביטחון ומשרד הבריאות.

למעלה