לא רלוונטי
מכמה סיבות:
1. למי שנימול בגיל 8 ימים או בילדות, אין מקור השוואה. יחד עם זאת, קראתי המון סיפורים של גברים שחתכו את עורלתם בגיל מבוגר ומצטערים על כך (אתה מוזמן להכנס לפורום "מוותרים על ברית מילה" שם הם גולשים וכותבים בעצמם).
2. קשה מאוד יהיה לגבר להודות שנגרם לו עוול ע"י הוריו. דרוש לזה הרבה אומץ וגם ידע. הרבה אנשים לא יודעים בכלל שאיבר המין שלהם נועד לתפקד אחרת.
מענין שמי שממשיך את מנהג מילת הנשים באפריקה הן דווקא השנים ומי שלוחץ בארץ לימול גברים הם דווקא הגברים.
3. אם מענין אותך מה תקפיד העורלה ומדוע בהכרח נגרם נזק, את/ה מוזמן/ת לצפות בסרטון המצורף. סרטון מידע פרופר ללא מראות זוועה כאלה או אחרים.
4. צריך לזכור שאנחנו לא מדברים על חוסר תפקוד מיני. ברור שמי שנימול יכול להמשיך לתפקד מינית. אפשר לקיים יחסים ואפשר להגיע לגמירה. אם לא ניתן היה בכלל לתפקד, אני מניחה שזה היה סותר את המצווה החשובה ביהדות שהיא פרו ורבו ולכן היה צריך לוותר על המילה (בפן הדתי). מדובר על פגיעה בתפקוד המיני, פגיעה באיבר (שוב, בסרטון מסבירים בדיוק מדוע- תהליך התקרנות של עור העטרה למשל) ומדובר בפגיעה בלתי הפיכה.
ולהוסיף, מה שהכי הכי מפריע לי אישית בנושא הוא, שמדובר בפגיעה מינית בתינוק חסר ישע, שלא לצורך רפואי, ללא קבלת הסכמתו.
כמו שכתבתי קודם- אין לי בעיה שכולם יהיו נימולים. רק שיחליטו על כך בעצמם, מתוך ידע ורצון אמיתי ויעברו את התהליך הרפואי הזה תחת השגחה רפואית ע"י מומחה.