האם זה נכון ש...

האם זה נכון ש...

כדי להתחיל להיגמל מטיטולים מומלץ קודם להיגמל מבקבוקי? כך אמרה לנו הגננת בגן.

אביטלתל

New member
זו גישה חינוכית מיושנת משהו

הגישה הזו אומרת שלאכול מבקבוק זה מעשה לא בוגר ולכן אי אפשר לצפות מילד שיהיה בוגר בתחום אחד ותינוק בתחום אחר בעיני אף אחד מהדברים - גמילה מחיתולים או מבקבוק - אינו מייצג בגרות זה פשוט שלב בהתפתחות וכל אחד מהם יכול לקרות בנפרד

דווקא הייתי הולכת על האופציה

שלגננת אין כל כך כוח כרגע להתעסק עם חיתולי אז היא מאשימה את בקבוקי.... (וסליחה מראש אם היא אכן מאמינה בתאוריה הזויה שכזו וכוונותיה טובות).

לדעתי היא חושבת ככה ובנוסף-

היא אומרת שיולי קטנה מדי, היא בת 1.9 ואומרת קקי ופיפי רק אחרי שהיא עושה, היא צריכה להגיד את זה לפני... אני אמתין עוד קצת

א R נ ב ת

New member
לגבי זה היא צודקת

בשלב הראשון הם מודיעים אחרי שהם עשו, ורק אח"כ אומרים לפני. גיל 1.9 זה לא קטן מדי - אם הילדה "בשלה" ומראה סימנים. אם לא - אין לחץ. אפשר לחכות בכיף.

lulyK

New member
מסכימה איתה.

ממה שאת מתארת אין פה ממש סימני בשלות.

הדבר היחיד שנראה לי הגיוני איכשהו

במחשבה הזו זה שלרוב מבקבוק יש נטיה לשתות יותר מאשר מכוס, ואז יש יותר פיפי במהלך היום והלילה.... מעבר לזה ממש אין כל קשר

א R נ ב ת

New member
חחחחחחחחחחח

בדיחה טובה! הבן שלי נגמל מטיטולים בגיל שנתיים וחצי ואילו את הבקבוק הוא מאד מחבב עד היום, בגילו המופלג: 4. אין שום קשר ושלא יבלבלו לך את המוח.

באמת בדיחה טובה...

תגידי לגננת שתפסיק לבלבל לך את המוח אין קשר בכלל תגידי לגננת שאני עד היום שותה מבקבוק ותאמיני לי שמטיטול נגמלתי מגיל שנתיים

lulyK

New member
גישה מיושנת.

הבן שלי במקרה נגמל מבקבוקים לפני הגמילה מחיתולים. מצד שני, המוצץ עוד מככב.......

למעלה