האם זה נחשב כ-BDSM?

תשובה רצינית

למרות שלא בטוח ברצינות השאלה הכל תלוי בהקשר, לכ כל מי שעוסק במקלחות צהובות מקיים יחסי BDSM ולא כל מי שת ת ת ת ת BDSM עוסק במקלחות צהובות בעולם שלי בתוך יחסי דום/סאבית שלי, מקלחות צהובות זה חלק מענין ( אבל זה רק כשמגיעה לה מקלחת קרה :) )

אסתי69

New member
ואני חשבתי מקלחת חמה :)

וכמו שאמר אורי זה בהחלט יכול להיות חלק מקשר בדסמי יחד עם זה זה גם יכול להיות משו שהוא לא משפיל לא מוריד אלא כחלק מאהבה מאוד גדולה (כן, מנסיון כלשהו)

אני מספיק בוגר בשביל להבין את האנשי

שעוסקים בתחום ה-BDSM לדעתי - Bdsm לא נחשב כסקס אלא כסטייה..........כל מי שעוסק בתחום זה הינו סוטה מין הרי ש - סקס רגיל אינו מספק אותו,אלא רק סקס שחורג מהנורמות המקובלות בחברה.... אז תפסיקי אם הסרקיזם והלגלגנות .........אני לא העבד שלך.....ולפי תגובת הנקה7 שלך נראה לי שאת צריכה להתפכך ולהתבגר.........חג שמח

Z o d i a c

New member
שמאון ידידי

מעצם הגדרתך את תחום ה-BDSM כסטיה רק מוכיח כי אינך מבין או יודע כלום על הנושא. מה הן הנורמות המקובלות בחברה? מי קובע אותן? אתה? לא נראה לי. החברה זה כולנו, וכולנו מעצבים את הנורמות על פי ראות עינינו. כל עוד אין בעשיתו של האחד פגיעה באחר הרי שאין בזה מן הפסול.

המלה סטיה

מותרת בפורום הזה בהקשר של סטיה מנתיב נסיעה ( ואז תאונה נוראית) או הסטיה הסטסיטית בסקר טלפוני על העדפות העם באשר למשחות שיניים לקולגייט או סנסו דין. או בקיצור, מה שאנשים ספציפיים עם שמות מוצאים שמשרת אותם, אינו סטיה, הקירבה האינטימית שנוצרת ברגעים מסויימים יכולה לכלול הכל, גם השתנה לפה, ואם זה לא מתאים לך, זה רק לא מתאים לך, וזה לא הופך את זה לסטיה, דרך אגב מי אמר שסטיה זה לא טוב ?

אמרת שזה מנסיון-זאת אומרת

שחווית את זה על בשרך.......אני לא צוחק עלייך שתביני,זאת הבחירה שלך...הלוואי שכל הנשים היו כמוך---

אסתי69

New member
זה בסדר גם אם תצחק

אני חייה את חיי לפי מה שנכון וטוב לי ולא לפי מה שמדברים עלי אז.........

זה גם יכול להיות בטעות......

...וזה קרה כשהייתה מעל פני וזה היה.... ....כל כך נפלאאאאא. ומאז....מדי פעם אנחנו טועים......

gidionline80

New member
אני גם לא חושב שזה רציני

אולי אתה נמשך לזה וזה מפחידדדד הסטיההההההה למזוג לך סטיה.... קח סטה

אסי100

New member
נכון מאודד

ג'יי אדגר הובר ראש ה-FBI הרבה שנים היה הומוסקסואל בארון. ותנחשו מי רדף את ההומוסקסואלים עד חורמה?...נכון אתם צודקים. ולך שמאוןגרשון הייתי מציע לבדוק את עצמך אולי אתה לכוד בארון ה-BDSM או יותר גרוע באיזו שהיא מגירה ניסתרת... לגבי המילה סטייה אז אצלי אין מילה כזו בכל מה שקשור לסקס כל עוד מדובר באנשים מבוגרים שבוחרים בזה ביוזמתם (או תשוקתם) ומבינים ויודעים מה זה עושה להם והכי חשוב נהנים מזה. אם לזה היו קוראים סטייה, אז גם לאנשים שמקיימים סקס אך ורק לצורך פרו ורבו צריך לקרוא סוטים כמו כמה דתיים פנטים שאני מכיר. בעצם, לדעתי הם סוטים בגלל סיבות אחרות אבל זה נושא לדיון אחר. חג חירות שמח (כמובן רק מי שרוצה להיות בן חורין)

האכזרית

New member
לעצם השאלה של גרשון

בעיניים שלי זה בדסמ אבל שמעתי כבר יותר מפעם אחת מאנשים שזה ממש לא קשור וזה.

למעלה