האם זה נורמלי?

קשב1

New member
האם זה נורמלי?

נפרדתי מאשתי לפני 5 חודשים. מאז מצב הרוח שלי משתנה כל חצי יום בערך. פעם אני שמח ופעם עצוב. כל שטות שמשהו אומר או עושה יכולה לשנות את מצב הרוח. אני לרגע לא מצטער שקמתי והלכתי עדיף זה מאשר מה שהיה אבל רציתי לדעת עם זו תופעה מוכרת? מיותר לציין שהבן שלי אצלי באמצע השבוע ובסופי שבוע זה חגיגה אחת מתמשכת של בילויים וצחוקים? מה עושים? איך יוצאים מזה?

d a n i e l s 5

New member
נורמלי לגמרי...

אתה עוד חזק בתהליך...... זה עניין של זמן.....הכל יתאזן לך ובעיקר יתבהר לך. ועכשיו הצעה....כל פעם כשאתה נכנס למרה שחורה...תזכר ברגעי החגיגה הזאת של סופי השבוע.....תיזכר ותחייך.

קטי30

New member
נורמלי לחלוטין../images/Emo140.gif

הזמן הוא חלק מהתרופה 5 חודשים הם יחסית זמן מועט יש כאלו שלוקח להם פחות זמן ויש כאלו שקצת יותר אין איזה טיימניג' מדויק כל זה עניין של מה מרגיש לך בפנים בתוך ה
קראתי אותך והתנגן לי ככה השיר הזה בראש
תן לזמן ללכת תחלוף גם השלכת ותשוב תראה אביב חדש שמח לקראתך נוסיף נשירה יחד, יחד עם כולם נגביה עוף כיונה אל ענן מקרוב נראה הכל ידוע וברור אך עתיד רחוק באופק בערפל קבור ואתה ללא מנוח את היום שוכח במרדף אחר האופק שממך בורח (C) אביהו מדינה. מאחלת לך
ושעים הזמן יעבור לך

Snarc

New member
מכיר כמה כאלו

שלא רק שלא התגרשו אלא גם לא התחתנו... נורמאלי? לא ממש מכיר חיה כזאת...

SecondOpinion

New member
בוא, כפרה. כנס, תשכיל

אחרי שיכתבו עליך כמה שירשורים כאלו, מצב הרוח שלך יהיה סטטי לחלוטין. למעלה או למטה, אני לא אחראי, אבל את ה-soon to be your ex כבר תשכח

SecondOpinion

New member
מודה באשמה.

ובכל זאת, זה חלק מהתהליך. לא טוען שכל מי שמבריז אחרי ערב או כמה נמצא בתהליך, אבל הדילוג הוא חלק מהתהליך. אני גם לא מציין כמה זמן התהליך צריך להימשך, זה סובייקטיבי לחלטין. התהליך, יש לו זכות קיום משלו. ובסופו, אתה בשל לזוגיות, או סגור עם אי יכולתך לחוות אחת. הבחור 5 חודשים פרוד. שישחרר מוסרות. אה, ויש לי בשורה בשבילך. גם נשים, הרבה נשים מגלות את שיחרורן מעול הגרוש שלהן דרך התגוללות בסדינים של זכרים שוקקים הורמונים. כמו שאמרתי לחברה טובה שלי: לכל דבר זמן ומקום. המינון, הוא כבר אישי.

Dardar63

New member
הזמן והמקום יקירי..

הם גם אישיים. נשמע כאילו זו משוואה עם נעלם אחד, מה שמוריד דרגות חופש לחלוטין. ואני מאמינה שיש לנו יותר דרגות חופש מאחת. החלק המופלא בתהליך הזה הוא שאתה מתחיל אותו מבלי לדעת לאן הוא יוביל אותך, אם התוצאה ברורה מהתחלה הוא לא היה מרתק כל כך. חושבת שלזה הכוונה -בכאן ועכשיו- ולא לסתם חוסר סבלנות לחכות לעתיד.

SecondOpinion

New member
אם זה כך, מה הטעם בכל השירשור הזה?

ודומיו? הרי כל אחד בא ללמוד מהתנסויות האחר, ובמפורש, כותב ההודעה בבסיס השירשור הזה.אם אי אפשר לגזור מהאחד לשני, כל הבסיס של ייעוץ אישי זוגי וכולי מתמוטט. אז גם אם הזמן והמקום, הם רק פרמטרים. אבל יש להם קיום והגדרה. וכמו שאת יודעת היטב, למרות שגם מחוץ לפעמון יש חיים, הם זניחים ולכן לא מקבלים התייחסות. רוחב הפעמון (השונות) גם חשוב מאוד אבל רק כמציין של כמה רלוונטי המיקום בתוכו. היו לי עוד פנינים להגיד אבל מחקתי.

אם כבר במחיקות עסקינן

החתימה שלך....מעלה עובש ונמצאת תחת כל עץ שקורס וזועק להשקיה ולשיקום. לפניי ו' לא יבוא פסיק.... לכל דבר בחיים יש טיימינג משלו....{כמו למחוק ת'חתימה שלך}... {אקס במוד תיקוני ושיפוצי שכזה היום...}

כפשוטו.

הכוונה היא אם את מבקשת שאסביר את עצמי, לא לחשוב יותר מידי על התופעה הזו של שינויים במצב הרוח, אלא פשוט לזרום ,קרי לחיות את החיים. לשאלתך עם מה? עם הכלים שרכשת עם השנים ועם מה שתרכשי בהמשך. בהצלחה

אפרופו פשטות?

רק שתדעי שקשה מאוד להיות פשוטים או לחיות בפשטות, הרבה יותר קל להתחכם. מנסיוני למדתי שרק אנשים בעלי שיעור קומה מסוגלים להיות פשוטים.

d a n i e l s 5

New member
אני פשוטה ועממית...

ולכן לא מתווכחת לרגע עם הניסיון שלך . אני זורמת ממי :)

למעלה