האם זה נורמלי ?

האם זה נורמלי ?

שלום לכולם רציתי לדעת האם אכילת ידיים בגיל חודשיים וחצי זה דבר נורמלי אצל תינוקות, הבן שלי בכל הזדמנות מכניס ידיים לפה וזה לא מרעב ודבר נוסף הוא מסרב להרים ראש כאשר אני שמה אותו על הבטן .......מה אתן אומרות בעניין ?

michal@gal

Active member
מנהל
להכניס ידיים לפה בגיל הזה

זה בדיוק בזמן הנכון. זה השלב שבו מגלים את הידיים. לא להרים ראש כשהוא על הבטן זה לא טוב. הוא צריך כבר להיות מסוגל להרים את הראש.

siv30

New member
../images/Emo45.gif

תשתדלי לשים אותו על הבטן לפרקי זמן הולכים ומתארכים ולשים לב. אני יודעת שאם הבעיה נמשכת שולחים את הילד לפיזיאוטרפיה או משהו בסגנון הזה.

december2

New member
בקשר לידיים- ככה הוא מגלה אותם

וזה מצוין. קוצ'י שלי בן 4 חודשים ובכל הזדמנות מכניס ידיים לפה, הכי טוב שני אגרופים יחד.תתכונני נפשי לכל הנשמות שיגידו"אוי ילד רעב, אוכל ידיים"....או שרק אצלי זה כך?!

TaraSky

New member
זה מה שאני אומרת בעניין../images/Emo8.gif

מכניס ידיים לפה זה בסדר גמור, גם הבייבי שלי עם הידיים בפה כמעט בכל הזדמנות והוא קרוב לשלושה חודשים. לגבי העניין השני, צריך פשוט להתמיד ולשים אותו על הבטן למשך כמה דקות כמה פעמים ביום ולא כשהוא עייף או רעב. כדאי להוסיף לו גירויים כדי שיתפתה להרים את הראש וכמובן גם משטח נוח.

חכו חכו וישאלו אותכן למה אין לו

ולמי שלא נותנת
, המילה הזו תצא לכן מכל הכיוונים
.

היא מכניסה לפה כל דבר

והידיים שלה הכי טעימות
ונכון, הייתי צריכה לריב עם ההורים שלי שלא יוציאו לה את הידיים/שמיכה/צעצוע ויכניסו מוצץ במקום.

למעלה