האם זה נורמאלי?

rinat034

New member
האם זה נורמאלי?

היי יקירות- כבר יומיים שאני לא חשה שום כאב וזה מפליא אותי, שהרי עד יום שבת בערב חשתי כאב עצום, האם זה נורמאלי השינוי הזה? האם נורמאלי שאחזור להיות אופטימית ושלווה כמו שהייתי לפני שאימי נפטרה? יכול להיות שאימי למעלה מחזקת אותי ונותנת לי רוגע? האמת שלפני יומיים היו לי תחושות מאוד מוזרות שאיני יכולה לבטא אותן, כאילו שאני מרגישה את אימי איתי, זה נמשך בערך יומיים וזהו. האמת שגם אני מעדיפה להמשיך ולהרגיש את מה שאני מרגישה כעת: שלווה, רגועה ואופטימית ובהמשך כשאתחזק יותר אוכל להשתתף איתכן, בנות בעידוד וחיזוק בנות אחרות. ובנתיים בנות יקרות ואהובות המון תודה על החיזוק והעידוד מצידכן וכמובן שאני נשארת איתכן פה. רינת.

ymz

New member
נורמאלי לחלוטין

פשוט אחרי מה שעבר נראה לך לא בסדר שהכל בסדר. תהני מהרגע של נחת, מגיע לך . קרה משהו שגרם לשינוי?

rinat034

New member
כן היה איזה מקרה -

ביום ראשון האחרון חמותי ואני ישבנו לבד בסלון וחמותי פשוט העירה לי שאני צריכה לחזור לשגרה כי יש לי ילדים ואני לא יכולה להיות במן "היי" כזה וכל הזמן לשבת ולחשוב ולהיות סגורה עם עצמי. ובאמת יום אחרי זה פשוט כל הבכי שבכיתי וכל הכאב שחשתי נעלם.

פרח75

New member
זה בא והולך

נתחיל מזה שלדעתי הכל נורמלי. נורמלי לכאוב, נורמלי לחיות את החיים הרגילים, נורמלי להיות אופטימיים. הכל נורמלי. אין פה משהו שיכול להיות לא נורמלי כיוון שכל אחת והתגובות שלה וכל אחת והאבל שלה. התקופות האלה באות והולכות ולאט לאט התקופות האופטימיות מתארכות ומתחזקות. אני מאחלת לך עוד הרבה ימים טובים אבל חשוב לי גם שתדעי שיש תמיד סיכוי לשוב עצב וגעגועים וגם זה נורמלי. אל תשאלי את עצמך בכלל מה נורמלי ומה לא, פשוט תזרמי עם ההרגשה, תתענגי על השמחה והאופטימיות והשלווה ותבקשי תמיכה בימים הקשים. אני תמיד פה בשבילך

למעלה