האם זה מקובל...

רדבול78

New member
האם זה מקובל...

להציע החזר כספי מלא ללקוח שלא קיבל עדיין את הפריט שהזמין והשאיר פידבק שלילי עקב כך? האם זה לא שוחד? עברו 10 ימים מאז המשלוח. תודה לעונים.
 

panayotiss

New member
ממש לא מקובל

כל עניין הפידבקים זה דבר של אדם לחברו. במידה והוא זיכה אותך על כל הכסף הוא ניסה לצאת הכי בסדר שאפשר ויש לו ציפיה שתתקן את הפידבק אבל אתה לא חייב אם חש ברע עם העסקה. יש פה טעם לפגם עם זה שהוא כל כך מהר מזכה, כאילו הוא כלל לא שלח. זו לא התנהגות סבירה מה שקרה פה.
 

panayotiss

New member
10 ימים ? בחיי איזה קונה דפוק

תן לי לנחש שהוא יומיים וחצי באיביי. איזה באסה. תסביר לו שלוקח קצת יותר זמן למוצר להגיע ותבקש שיאמר לך כשהמוצר יגיע. כשהמוצר יגיע תבקש שינוי הפידבק השלילי. להציע לו זיכוי מלא בתמורה לשינוי השלילי זה נשמע רע מאוד.
 

רדבול78

New member
ממש בעסה

הכי בעסה זה לראות את בבוקר, עם הקפה.
בכל אופן, שלחתי לו את כל הפרטים. אני מקווה שזה יסתדר, וגם אם לא- אין מה לעשות, מתישהו השלילי היה צריך להגיע. ראיתי שיש מספר אנשים כאן בפורום שנוקטים בהתקשרות טלפונית עם הלקוחות השליילים. מה דעתך? אני אישית חושב שזה מעניין...(בטח הלקוח לא יבין מה נחת עליו, כאשר מתקשר אליו ישראלי בשעות לא קונבנציונליות עם מבטא כבד ומדבר איתו על פידבפקים...)
 

panayotiss

New member
האמת כל האמצעים כשרים

מה תפסיד? מקסימום הוא ישאיר אותו. היה פה אחד שאיים על הקונה בתביעת דיבה והקונה משך את הפידבק בזריזות. זה היה מצחיק.
 
למעלה