האם זה מאוחר מדי

talsada

New member
האם זה מאוחר מדי

בשביל להמשיך להניק? וזה הסיפור: מעין 8.5 ח', נמצאה כלא עולה במשקל שחודשים האחרונים. מגיל חצי שנה היתה ניזונה מירקות ופירות וציצי כל הזמן(כ-5 פעמים ביום), כאשר את את ארוחת הפירות והירקות, היא היתה טורפת במהרה, ואני מדברת על כמות של כ- 5 oz. שזוהי כמות של כוס מידה בערך. בניסיון להבין מדוע אינה עולה במשקל, הציע לי רופאה, להניק אותה כל פעם אחרי ארוחת מוצקים, מחשש שאולי הארוחה עצמה אינה מספיקה לה. אך עבר הזמן, ונתגלה שהיא עדיין אינה עולה במשקל למרות הוראותיו. רופאה אחרת מודאגת, הציעה לי לעבור למתן תוספות, תוך כדי המשך הנקה. אחרי שהתעקשתי שהיא אינה זקוקה לתוספות, היתה שולקת מעין עוד קצת תוספות סימילאק. מכיון שנתמלאתי ברגשות אשם שהרעבתי את ילדתי, עברתי לתוספות, כמנות עיקריות למשך היום, ואת הציצי לארוחת בוקר וערב. רק שפתאום אתמול נראה היה שהציצי חוזר למידותיו הרגילות, ופתאום אין בקושי חלב . היום לארוחת הבוקר עדיין התעקשתי והנקתי כ20 דקות חצי שעה, אך מעין היתה עדיין רעבה ואכלה אחר כך מנה של סימילק. אין לי ספק, שאני עדיין רוצה להמשיך להניק אותה את ארוחת הבוקר והערב, אך האם עלי להשלים עם המצב, ולהענות לסימני הגוף, שהחל בתהליך הגמילה משלו(כבר לא קיים גודש בין ארוחת הבוקר לערב) ופשוט לתפוס טרמפ על התהליך הטבעי... או לנסות והמשיך...? והאם בכלל אפשר עוד להמשיך? תודה, טל. נ.ב בבד עם מה שקורה, עולים בי תחושות של עצב באשר לאפשרות שזוהי סוף ההנקה. האם אלו תחושות טבעיות?

למעלה