האם זה לשון הרע.?

האם זה לשון הרע.?

מאחר ושנה מצבי הולך ומתדרדר עקב טעויות אבל לא אתעכב של רופאים, כתבתי בפעם השלישית סוג של מכתב לעזרה לזעקה לעזרה ולא תלונה וגם אם תלונה, זכותי להתיחסות, המכתב הופנה למרכז פניות הציבור של מרפאתי. מקבלת המכתב שלא אציין את שמה שלחה מכתב כביכול שהיה מיועד לרופא כלשהו ושלחה אותו אלי, על המכתב היה מצוין ככה בערך, לא מדייק: "ד"ר...... זאת אותה גברת שמתלוננ כל הזמן, אני כבר לא מתרגשת מהמיילים שלה". לפני כשבוע [שבוע אחרי מכתבי וזעקתי שאני מרגישה שאני עומדת למות] נכתב מכתב דחוף למיון אחרי בדיקות שערכתי שמצבי הוא סכנת חיים ומבקשים לטפל בי בדחיפות גם אם זה אשפוז, לא משנה מה היה, והיתה לי ועדה ובגלל מצבי הביאו לי להבין שקיבלתי נכות אבל התשובה לא בידי כרגע. מה כל זה אומר? שהגברת מתלונות הציבור לכלכה עלי סתם, בכך שאמרה, "היא שולחת כל שני וחמישי הודעות, אני כבר מתעלמת מהמיילים שלה, ובכך היא זלזלה באישיות שלי וזעקתי לא היתה לשוא וגם אני עכשיו תחת פיקוח רציני וזריקות. כתבתי לאותה גברת מכיון שלא יכולתי להתאפק, כתבתי לה ככה: מכתבך במענה למכתבי אותו יעדת לד"ר... הגיע בטעות אלי ואני בשוק שכך לכאורה לכלכלת עלי כאשר תפקידך הוא לטפל בתלונות ולא לתת עלי חוות דעת שכן אינך בתפיד הזה. מה זה אומר בעצם? מבחינתי זה חמור כי בכך גרמה לד"ר... לא להתיחס להודעתי הזועקת וכמובן שגם הוא נמנה עמה... תודה...

המקרה שאת מתארת אומנם לא תקין בכל הנוגע

להתנהלות מרכז רפואי וצוות רפואי, כל אדם זכאי לייחס מכבד ורציני בטח כאשר מדובר בבריאותו. בכל הנוגע לשאלת "לשון הרע" וההיווצרות של עילת תביעה מכוח החוק בעקבות המכתב המדובר, אומר כי לדעתי לא קמה במקרה זה עילת תביעה ממשית מכוח החוק, אך יש מקום לשקול הגשת תלונה לגורמים הרלוונטיים. בהצלחה

למעלה