האם זה טבעי ?

האם זה טבעי ?

היי,מה שלומכם?
המון זמן שלא מצאתי זמן לכתוב כאן ,ואתמול נכנסתי לדילמה עם עצמי בעקבות משהו קטן שקרה לי.
בזמן שאני יוצאת עם בן זוגי מהבית ,אמא שלי ביקשה ממני משהו ועניתי לה ב'בסדר קטנה ' ...
בן זוגי אותו אני מכנה בשם'קטן' /'קטני' ...באותו רגע זרק הערה בצחוק אך בתוך תוכי זה קצת הפריע לי.
הוא פשוט אמר לי ...'רק אני קטן ' ..אם כמה שזה קטנוני מבחינתי להיתפס על זה ..פשוט הרגשתי באותו רגע שהייתה מין נימת רכושניות בתגובתו.
האם עליי להגיב על כך? או פשוט להחליק ולהבין שזה לגיטימי?

sani48

New member
ולא שאלת למה הוא מיתכוון?

אם הוא היה רכושני,זה היה מתבטא בעוד הרבה דברים אחרים שבטח היית מציינת, נכון??אז אם אין שום דבר אחר,ורק היציאה המוזרה הזו,אז רכושני הוא לא,אולי הוא מתחיל להיות קנאי לגבי משהו,תשאלי אותו למה הוא היתכון,הכי טוב לא?

..

אני יכולה לשאול,אני רק איפה חושבת שאולי אני הבנתי לא נכון..
בגלל זה העדפתי להתייעץ קודם כאן לפני שאני פותחת איתו בשיחה.

sani48

New member
את לא צריכה לפתח איתו על זה שיחה

ולעשות עיניין או משהו,פשוט תגידי לו ככה בדרך אגב,למה היתכונתה אתמול במה שאמרתה?ואם הוא יגיד שהוא צחק,אז זה חפיפ בעיני

Megie

New member
היי

חבל על האנרגיות.. זה כבר ממש להיתפס על משהו שנאמר ממקום תמים..
לא רואה בזה רכושנות.. סתם כיף שהכינוי שאנחנו מקבלים-מיוחד לנו..לדעתי זה לא משהו מעבר..

ככה זה כשטוב..מחפשים את הקטנות..עזבי אותך משטויות

לדעתי להחליק...

האמת שזה תלוי, האם הוא רכושני בדברים אחרים?

אם לא, זו הערה חמודה דווקא, גם אני לא אוהבת שאם נותנים לי שם חיבה ספציפי , ישתמשו בו עם אחרים, סתם כי חמוד לי שמישהו שאני אוהבת קורא לי בשם מיוחד

אני ממש לא חושבת שזה מראה על שום דבר שלילי, שוב.. אלא אם יש סממנים אחרים.

רואה 6 6

New member
הצעה שלי: לחדול משימוש בשם הזה!!

סליחה,זה די מחריד.
כל העולם כולו תינוק אחד גדול?
איך אפשר לקרוא לאנשים מבוגרים ככה?!
החבר שלך נראה לי עושה צעדים לממש את זה בפועל ולהפוך ילד שלך.
פשוט תמצאי שם דביקי,קיטשי מהסוג שנותנים לבני זןג ולא משהו שעושה מכולם תינוקות באופן אוניברסלי.הבעיות שלך ייגמרו.

אייני

New member
את מבזבזת אנרגיות על שטויות.

אם מה שאת מתארת היה חלק ממכלול של התנהגות ושל התבטאות שלדעתך נתפסת כרכושניות - סבבה. אז כל דבר מהמכלול עוזר לחשוף יותר ויותר את דעתו האמיתית של הבחור ועוזר להבין שהוא רכושני.

אבל את מתארת כאן אמירה בודדת ויחידה שסביר להניח שנאמרה כבדיחה לא ממש מוצלחת בלי מחשבה של יותר ממילישנייה עליה. למה לבזבז על זה זמן בכלל?

במקום לבזבז זמן על ניתוחים פילוסופיים של בדיחות חסרות משמעות - תתמקדי בקשר ותהני. רק אם יש בעיות תתחילי באמת לנסות לנתח את המצב כולל הכל.

למעלה