האם זה חוקי ?

addady

New member
האם זה חוקי ?

להצביע מהאתר שלי ע"י קישור לדף באתר של מי שהוא אחר (צד ב´) כאשר ליד הקישור אני מציין ששהדף הוא באתר של צד ב´ מדובר בקישור בלבד ולא בשיבוץ דף של ב´ באתר שלי. האם צד ב´ ראשי לדרוש ממני להסיר את הקישור בטענה שהוא לא רוצה ישפנו לדף פנימי אלה רק לדף הראשי שלו ? תודה זיו

על מדוכה מעין זו

עומד לדון בימ"ש בסכסוך בין יואב יצחק ורוטר נט. לא ידוע ליעל פסיקה בנושא, אבל אם אני קוראת בתנאי אתר כלשהו שמבקשים לא לעשות הפני שכזו, אני לא עושה. שמחה ניר יכול להעיד שקודם שפרסמתי קבוע את הקישור לאתרו בקישורים, בקשתי את רשותו.

shaio

New member
קישור עמוק

מאתר www.technolawgy.com: It depends. A `regular` link to a third-party site definitely does not require permission, for it consists of the essence of the World Wide Web. Deep linking, however, may be a different story. There is no specific Israeli law that regulates linking, nor any relevant case up to this date. However, misleading or unlawfully exploiting deep links, or framing, will probably be considered liable according to the Commercial Wrongs Law, 5759-1999 and the Unlawful Enrichment Law, 5739-1979

למעלה