האם זה חוקי?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז רק אציין שיש המון מוזיקה איכותית

עוד לא סיימתי לרכוש את כולה, אפילו (לא שאני חושבת שזה אפשרי). כל פעם שאני חושבת שכבר אין לי מה לקנות, אני מגלה עוד דברים טובים... זה חלק מהקסם

../images/Emo9.gif איזה מצחיקה את...

הערת האיכות והכמות הייתה כללית ולא התייחסה אלייך בכלל. היופי במוסיקה שלא חשוב כמה תכירי וכמה תיקני עדיין ישאר לך כל כך הרבה "להשלים".

MajorWinters

New member
אני אעזור../images/Emo19.gif

כי אני חרא בן אדם.... ואני אוהב את זה! אבי טולדנו זה לא באמת דיסק! כמה דיסקים יש לך?

trilliane

Well-known member
מנהל
אבי טולדנו הוא לא דיסק

הוא דיסק כפול!
ולמרות שקניתי אותו רק עבור כמה שירים שאני אוהבת (יש גם חלק שלו) שילמתי עליו מחיר מלא, אני שומעת אותו מדי פעם - זכותי לספור אותו.
פעם הייתי סופרת גם כל מיני אוספים חינמיים שהגיעו מכל מיני מקורות, אבל החלטתי להשאיר אותם ברשימה, מחוץ לחישוב. עדיין, זה משאיר אותי עם משהו כמו 470 דיסקים. מתוכם יש בסה"כ כ-15 פרוג [בלי לספור כל מיני אמנים ישראלים מושפעים - יש לי את כל האלבומים של גרוניך, רכטר, ושם טוב לוי (בכל הרכביהם) למשל]. נ.ב. אפרופו פתילי "מה אני שומע עכשיו": כרגע מאזינה ל-Light As A Feather של צי'ק קוריאה. תענוג צרוף

RamiSun

New member
תחשבו על זה...

אנחנו בסף עידן המדיה הנוכחית...אני מאמין שהסידי הוא במידה מסוימת מת מהלך, היסטוריה... המדיה הבאה תיהיה קטנה יותר או וירטואלית לחלוטין...ואפילו את העטיפה בגודל של הדיסק לא יהיה לנו. עצוב...אבל כנראה בלתי נמנע.

trilliane

Well-known member
מנהל
הפעם דווקא לא ../images/Emo98.gif

זו היתה מטאפורה להכחשה... אבל גם צמר גפן מתוק זה נחמד, אכלתי לא מזמן בלונה פארק (באמת). אה, חוצמזה אלבום מצויין ואהוב, אני תמיד בעד גרוניך.

למעלה