האם זה הגיוני??????????

almog9

New member
האם זה הגיוני??????????

כלומר בכל הנושא שקשור להתאבדות דעתי היא כזו איך ייתכן שאדם שהיה טוב כל חייו מגיע למצב שבו הוא לא יכול להתמודד ולעזעזאל , דברים קורים סה"כ ה' ברא אותנו בני אדם אז כן יש אנשים שנכנסים לדכאון וחרדה ומתאבדים אבל למה נגזר עליו להיות בגהינום? אם הוא נשמה טובה אחרי הכול כאילו אז אוקיי אני מבין שהוא התאבד אבל לנשמה בודדה שאיבדה את דרכה בעולם ובסה"כ היא נשמה טובה האם מגיע לה להיות באותו מתחם "הגהינום" עם הרוצחים?..??? זה אבסורד ולא מתקבל על הדעת ואותי בכל אופן זה אפילו מעצבן לא מגיע להם עונש כזה מילא אם הם התאבדו סתם, אבל כמו שאמרתי החיים לא פשוטים ויש כאלה שמתאבדים כי חשים שזה המוצא היחיד ואני מדבר מנקודת מבט אובייקטיבית זה לא מגיע להם לחיות בגהינום עם רוצחים אם הם נשמות טובות ואני מקווה שאלוהים לוקח הכול בחשבון יש נשמות שלא יכולות להתמודד עם הגורל בגלגול הנוכחי, אז מה מגיע להם להיעלם מהעולם? מגיע להם להסגר בגהינום? במקום לקבל תמיכה והבנה בעולם הבא הורגים את הנשמה עוד יותר אם כל הכבוד אני לא מאמין לתאוריה הזו של העולם הבא ולדעתי היא נכתבה מהסיבה הפשוטה ביותר למנוע מאנשים להתאבד אם הם יבינו שקיים עולם הבא ואולי סיבת התאבדות כזו באמת ראויה לגהינום אבל אני עדיין לא מבין איך זה איך ממתאבדים ורוצחים ביחד בגהינום זה לא הוגן

שלום לך...

הגישה כפי שתיארת אותה תואמת את הגישה הדתית אורתודוקסית.מכיוון שגם לי התיאוריה הזאת נראתה בלתי מתקבלת על הדעת בדקתי באופן אישי מאות ספרי תיקשור שבהם>>

המשך 1

שבהם מדיומים(אנשים שיודעים לתקשר עם נשמות/ישויות לא פיזיות)מכל רחבי העולם.מדיומים אלה העלו בהרבה מקרים את השיחות על הכתב ולאחר תיאום שעשיתי >>

המשך 2

והצלבת מידע בין השיחות הרבות גיליתי מציאות שונה לחלוטין מהגישה הדתית האורתודוקסית.יש לציין שבעולם הבא פשוט אין משפט כלל! לא גיהנום ולא גן עדן אלא>>

המשך 3

פשוט עולם נוסף שבו מאפשרים לכל נשמה להתפתח כפי רצונה.בדיוק כמו כאן שם אתה יכול ללמוד,להחליט,ולבחור במה אתה רוצה לעסוק ולאיזה כיוון אתה מעוניין להתפתח.

המשך 4

למעשה החופש הוא מוחלט אם כי יש כמה חוקים שבעצם מאפשרים סדר וארגון לדוגמא אתה יכול לעלות לעולם בעל תדר רוחני גבוה יותר רק בתנאי שגם לך יש תדר גבוה.>>

המשך 5

ככל שאתה צובר ידע והבנה והמודעות שלך גבוהה יותר אתה יכול לעלות לעולם גבוה יותר אבל אי אפשר לעלות אם אין לך תדר נשמה מתאים לאותה רמה.לגבי אלוהים>>

המשך 6

שוב הדת הפכה את אלוהים למין ישות שמענישה ושופטת אותך כאשר בעצם אלוהים זה מילה אחרת לאנרגיית החיים שהיא נטולת שיפוט ואין היא מחלקת שכר ועונש.האנרגיה>>

המשך 7

האנרגיה פשוט מאפשרת לתהליך החיים להתרחש והיא לא תתערב לך בהחלטה אם לעשות כך או אחרת.למעשה אנחנו עשויים מהאנרגיה הזאת ככה שבעצם אין הפרדה ביננו לבינה.>

המשך 8 ואחרון

ההבדל הוא רק בצורה.אנשים,חיות,צמחים וכוכבים הם האנרגיה בצורה הפיזית ואלוהים במצבו הטהור הוא חסר צורה.מקווה שהבהרתי את העניינים.

כמה שזה נשמע קשה זה הגיוני...

ראשית אני אתקן אותך הם אינם מגיעים לגיהנום אלא לכף הקלע שהוא מקום אחר,שנית כשאני דיברתי על הרוצחים התכוונתי לרוצחים בשגגה,אלו רוצחים אשר לקחו חיי אדם בטעות או שלא במודע להם,אך רוצחים בדם קר ובידיעה מראש אכן נשלחים לגיהנום,ובודאי שיש התחשבות בכל אחד ואחד, אל תשכח שכולם מקבלים הזדמנות נוספת ע'י גילגולים חוזרים, כל נשמה היא נשמה טובה עד שהיא נהיית רעה,כל אדם כמה דיכאוני שיכול להיות תמיד יוכל למצוא פתרון כדי להמשיך לחיות,אנחנו באנו לכאן לחיים אלו כדי להתמודד וע'י ההתמודדות אנחנו מתקנים דברים שלא תיקנו בגלגולים קודמים,אין לאף אחד שום זכות ליטול חיים,זה סוג של ונדליזם , זה כמו שיהיה מותר לאדם אחד להרוס יצירה של אדם אחר.

למעלה