האם זה הגיוני?

Bragi Boddason

New member
מה הבעיה בזה שזה גנטי?

ההיפך, זה רק עוזר. סותם אחת ולתמיד את הפה של כל החרטטנים שטוענים שזאת תוצאה של חינוך.

ItsikH

Member
לא מכיר אנשים שהחליטו במודע להמשך לגברים רק מפני שלא הצליחו עם נשים - זה רק אומר שמראש היו להם שתי האפשרויות. ד"א יש גם מקרים הפוכים, של גברים שמתכחשים לנטייתם המינית באמצעות כיבוש אובססיבי של נשים (ושוב, זה אומר שיש להם שתי האפשרויות).

האם זה הגיוני?

יש מצב שבגלל שהייתי נער חסר ביטחון ועם הערכה עצמית מאוד נמוכה בלי נסיון עם נשים (בגלל שתמיד חשבתי שהם לא ימצאו בי עיניין כי מבחינתי לא נראתי טוב) אז פניתי לתחום של הגברים ושם הייתה לי הצלחה (מסויימת) אז אני סוג של נשאבתי לזה למרות שאני מרגיש שאני גם נמשך לנשים ויש לי פה ושם סטוצים עם נשים כי כשהתבגרתי התחלתי להרגיש טיפה יותר טוב עם עצמי (ואני מדגיש טיפה) אבל בכל זאת אני גם נמשך לגברים
קרה פה למישהו שהוא חשב שלא תהיה לו הצלחה עם נשים אז עבר צד?

זה אני 25

New member
אתה צודק אבל...

וסליחה עם זה בוטה מידי...
לפעמים שאני במיטה עם מישהו אחר אני פשוט יושב וח׳שב
למה אני עושה את זה זה פשוט לא אני.

ItsikH

Member
יש הרבה דרכים להבין את מה שאמרת אם אתה פועל בניגוד מוחלט לרצונך זו בעיה חמורה ביותר - אפשרות יותר סבירה והרבה יותר מתקבלת על הדעת היא שאתה חווה קונפליקט כלומר יש משהו שאתה כן רוצה אבל מנגד גם חש רתיעה ממנו.

ויתר ספציפית - מה בדיוק "לא אני" בתחושה שלך - עצם הסקס? ההקשר של הסקס (אני מניח שאתה מתאר סקס מזדמן)? משהו מסוים בסקס? תרשה לי רק להזהיר אותך שמאוד יתכן ואף סביר שהחוויה הזו תלווה אותך ללא קשר למינו של השותף שלך לסקס.

האם חווית אי פעם קשר אינטימי עם גבר? עם אישה? האם אתה בכלל מעונין בקשר אינטימי עם אדם (גבר או אישה - לא משנה לשאלה) אחר?

Bragi Boddason

New member
סביר שאין קשר.

רוב המחקרים מצביעים שנטייה מינית היא גנטית. אם מדובר ברצף בין נטיות או הגדרות מוחלטות זאת שאלה אחרת.

ItsikH

Member
אני אענה לך על זה כך כיוון שבתחומי עיסוקי אני נתקל לא פעם באנשים צעירים, היה מקרה שפנה אלי נער אחד שידע שאני הומו והתייעץ איתי - הוא תהה אם הוא הומו או לא. למה שאלתי - מפני שלא הולך לו עם בנות והוא מרגיש חוסר בטחון ככפי שתארת. אוקיי, מעניינים אותך בנים, אתה נמשך לבנים, משהו? לא, ממש לא. אז עניתי לו - אז מה אתה מזיין בשכל.

ראיתי המון שלא הולך להם עם בנות ולא העלו בכלל בדעתם "פתרון" כפי שאתה "מצאת". לכן זה בפרוש לא הענין. יש לך ענין בבנים כי יש לך ענין בבנים ולא בגלל חוסר הצלחה אצל בנות.

עכשיו, אם יש לך ענין בבנות, אז - תתחיל עם בנות. אל תדאג אם ירצו אותך או לא, זה לא ממש מעניין - יש מבחר עצום וסביר שתמצא מישהי שתתעניין גם בך.

makel1

New member
תחשוב עם עצמך האם אתה נמשך לגברים

או לנשים, או גם וגם.
אני לא חושב שאתה יכול "להישאב" לזה בלי משיכה.

white star

New member
לי לא

וגם אני לא חושב שזה מה שגרם לך להימשך לגברים.
משיכה היא עניין שטבוע בך.

מה שכן, טוענים שכל האנשים הם ביסקסואלים ברמה זאת או אחרת,
יש מצב שהפחד שלך גרם לך להיפתח לצד שאוהב גברים ואחרי שכבר טעמת אותו הוא לא מוכן להשתתק :)

יתכן, אני מאמין שזה יכול להיות גם נרכש, אבל

בטח לא מבחירה.
אפשר לפעמים לעמוד על הסיבה, אבל לא לנתב את הנטיה.

למעלה