האם זה גם אצלכם????

p u s i

New member
האם זה גם אצלכם????

האוכל שאהבתי פתאום אני לא אוהבת. כמו לדוגמא: תמיד אהבתי כבד, אבל תמיד ובכל מצב. עכשיו אני ממש לא אוהבת אותו. האם גם אצלכם זה ככה?

פיגלג

New member
אותה הבעיה עם קטשופ,צ'ילי מתוק,רוטב

ברבקיו ושוקולד

א R נ ב ת

New member
באיזה שבוע את?

קרה לי בתחילת ההריון, בערך עד חודש 3-4. עבר כלא היה...

Mariasha

New member
אני לא אוהבת כלום יותר ../images/Emo10.gif

בשליש הראשון הייתה לי חולשה ללימונים, אבל גם היא עברה...

חשבתי שרק אני מפגרת ../images/Emo6.gif

אתמול הייתי במסעדה עם אמא שלי והיא הזמינה סלט, הוא הגיע עם פלח לימון לקישוט.. ואני בלי לחשוב לוקחת את הפלח ומתחילה למצוץ אותו- ונהנית מהחמיצות שלו
..

../images/Emo12.gif מעולם לא אכלתי ביצים בעבר

בההריון הראשון פיתאום מצאתי את עצמי אוכלת ביצים בטירוף. מפצה על כל השנים שעברו.
. בנוסף היתה לי חברה שהיא פתאום סלדה מנס קפה. פשוט לא נגעה בנס קפה בתקופת ההריון. כנראה שהריון עושה הרבה דברים מפתיעים.

בננה25

New member
ורק אני אוהבת הכל ויותר ../images/Emo10.gif

אפילו חצילים התחלתי לאכול, ומעולם לא נגעתי בהם קודם. עד שבוע 14 אכלתי המון כדי להקל על הבחילות, ומאז שהן חלפו אני עם תאבון מוגבר ביותר וחשקים מטורפים, מתביישת לספר כמה עליתי במשקל, ואני רק בשבוע 17, עוד מעט אני הולכת לביקורת אצל הרופא ואני די חוששת מתגובתו לעניין
.

bath in light

New member
גם אני רעבית ../images/Emo13.gif

עכשיו ברגעים אלה רוכנת מול הנייד עם טוסט ענקי וסלט. טוסט כזה מגעיל לא אכלתי מימי.לא חשבתי שטוסט יכול להיות כל כך רע. אבל הוא עלה יקר אז אני גומרת הכל.

Bar072

New member
כרגע סיימתי ארטיק דובדבן (קרח)

ועשית לי ממש חשק לסלט - אכלתי סלט מעולה אתמול ( מורכב מעלי ביבי חסה , תמרים צהובים - בלי הקליפה , רימונים , אבוקדו , אגוזים , בצליי שלוט , עם רוטב מעולה מעל ועוד הרבה דברים טובים מעוררי תאבון ) וליד זה טוסט גבינה צהובה עם ביצה קשה עגבניה וזעתר מעל ....ואוי איך בא לי עכשיו ...

bath in light

New member
הסלט שלי היה מגעיל!

ושמתי עליו רוטב שום לשפר את הטעם וזה היה עוד יותר דוחה. אתמול אכלתי סלט ברמה וכריך סלומון. היה טוב.

p u s i

New member
ברומה, הכל טוב

מתה על רומה, על כל הסנדביצ'ים ועל כל הסלטים. קפה ארומה- נורא בא לי עכשיו

bath in light

New member
מה זה רומה? רשת מסעדות?

הייתי חושבת שהתכוונת ל'רומא' אבל זה לא יכול להיות כי אין סלטים באיטליה

inbaraviv

New member
חומוס. לא יכולה להריח חומוס,

לא יכולה להריח אנשים שאכלו חומוס - גם אם הם צחצחו שיניים. ודגים. לא יכולה לסבול את הריח שלהם, ואני כל כך מתגעגעת לאכול שוב את כל מאכלי הים...

p u s i

New member
ואני עכשיו מתה על חומוס.

כשחזרנו מחו"ל (לפני שבועיים), ראיתי פרסומת של חומוס אחלה. אמרתי לאיש-אני רוצה חומוס, מתה. הוא נסע לסופר וקנה לי חומוס ופיתות. סתם, בלי כלום. חומוס ופיתה פשוט טרפתי אותם. ואני תמיד רעבה. תמיד מחפשת במקרר מה יש עוד שלא אכלתי, ואני כבר אכלתי הכל אז לא נשאר כלום.

מתחילה11

New member
לא מסוגלת לאכול כלום!

משגע לי את הדכל אבל מבחורה עם תיאבון "בלי עין הרע"
נהייתי כזאת סלקטיבית שזה פשוט נורא, אני מסוגלת לא לאכול כמעט כלום כל היום כי אין לי מה לאכול... שבוע 8, מקווה שזה יעבור!!!!!

הילהל

New member
כלום אני לא אוהבת!

בעלי ניסה לפתות אותי עם רשימה של כל החביבים עלי, כולל עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידת וניל. כמעט ברחתי להקיא! ויש לי חשקים בכלל לא רגילים אצלי לאוכל בריא למדי. במקביל פיתחתי סלידה לא בריאה ממש מביצים ובשר...

sael

New member
בהריון הקודם זה היה לי כך

המון דברים לא הייתי מסוגלת לאכול (ולשתות קפה) כל ההריון. בהריון הזה לשמחתי אני אוכלת ושותה הכל (בהתלהבות יתרה אפשר לומר), חוץ מתקופה קצרה במהלך ההריון שהיו מספר דברים שבימים מסויימים לא הייתי מסוגלת לאכול כי היו עושים לי בחילה, אבל זה עבר מהר מאוד.

צבלה

New member
מו מוכ מוכר...../images/Emo24.gif

אני ממש מבינה אותך. מתחילת ההריון ואני כבר בשבוע 23 כל דבר שאהבתי לאכול, אני כבר לא יכולה לגעת בו ולהיפך. הכי גרוע זה שאני בקושי מסוגלת לגעת ביוגורט וגבינות. הבטיחו לי שזה יעבור, עוד בתחילת ההריון, אבל זו הבטחה שלא התקיימה.בנתיים אני מתנחמת על מה שכן בא לי והרבה - פירות, ירקות וחמוצים.

למעלה