האם זה בגידה?

פ ו מ פ י

New member
האם זה בגידה?

אישתי במשך תקופה של חודשיים ניהלה שיחות טלפון והתכתבות באינטרנט עם בחור מהעבודה (חבר של אחותה). בסתר ובמקביל נתגלו עוד שקרים שקשורים לחברים מן העבר ( שיחות טלפון). אין לי מושג אם היה משהו אבל אישתי טוענת שלא היה כלום בנהם וסיבת ההסתרה כדאי שאני לא אתעצבן אנחנו ביחד 5 שנים ונשואים שנה האם עליי להאמין לה או לא? יש לציין שתמיד סמכתי עליה בעניים עצומות וכנ"ל היא עליי ואני אף פעם לא היו לי ידידות או חברות מן העבר... מה עליי לעשות?

ליאן.

New member
אתה מכיר אותה 5 שנים

ואני אמורה לדעת אם היא משקרת או לא ? לדעתי הבגידה- כן או לא, זו לא *ה*בעייה כאן. הבעייה היא חוסר האמון בקשר ובעיתיות בתיקשורתיות שיש בינכם. לגיטימי שהיא תרצה להסתיר ממך דברים כלשהם ולשמור משהו לעצמה (בתנאי שזה לא בגידה ושהיא לא משקרת על כך). אבל לחשוש ממך שתתעצבן ? אם זה לא סתם תירוץ ונכון הדבר שכך באמת היית מגיב או נכון שהיא באמת חוששת מכך, זה קצת מדאיג ועל זה צריך לעבוד. אם אתה חושש שהיא משקרת לך - ברור שיש כאן בעיה של חוסר אמון שגם על זה צריך לעבוד. ובמידה והיא באמת משקרת ובוגדת - עוד בעיה. בקיצור - הגיע הזמן לבחון מחדש את הזוגיות שלכם.. אולי לאחרונה הזנחתם אותה ?

שלום לכולם - חזרתי ! ../images/Emo24.gif

מה שלום כולם ? התגעגעתי ... ועכשיו תשובתי לשאלה: קודם כל, אני לא רואה שום דבר רע בידידות וידידים מהעבר. אני חושב שמשהו מאוד לא בסדר בעובדה שמסתירים דברים בקשר, אמון הוא בסיס חשוב מאוד לדעתי. בכלל, תחשוב רגע מה זו בגידה בשבילך ? סקס, נשיקה עם לשון, בלי לשון, ליטוף, חיבוק, סתם מגע, מחשבה ? הבעיה שלך מתחילה לדעתי מהעובדה שיכול להיות שיצרת אצלה את הרושם שזה לא בסדר שיש לה ידידים. אני חושב שזה בסדר גמור כל עוד הם באמת רק ידידים. דבר ראשון - תן לה את ההרגשה שזה בסדר. דבר שני - תבדוק שזה לא יותר מזה. דבר שלישי - אם אחרי שהבהרת שזה כן בסדר אתה מגלה שיש דברים שהיא עדיין מסתירה ממך, סימן שמשהו פה מסריח. עוד נקודה קטנה - גם אם היא לא עשתה כלום ורק דיברה באינטרנט עם חבר מהעבודה, אני רואה בזה עדיין משהו מאוד בעייתי שבת הזוג שלך מוצאת לנכון להעביר חוויות ולהפוך מישהו אחר לאוזן הקשבת במקומך. אולי אתה צריך לבדוק את עצמך בעניין, אולי אתה לא מתענין במה שקורה איתה מספיק ואולי זאת היא שלא בסדר - אני לא יודע. בקיצור - יש הרבה אצלך שאפשר אולי לשפר לפני שהולכים ומפילים עליה את האשמה במצב. תבדוק את זה.

ליאן.

New member
וולקאם באק!!! ../images/Emo24.gif

נא להתפקד!

dudusch

New member
אחי הטמבל איפה היית? ../images/Emo163.gif ../images/Emo24.gif

איך התגעגעתי אליך!!! היכן כך שוטטת? מה חיפשת? האם מצאת את חלומך? ובכלל מה שלומך? ברוך השב, עם הרוח שנשב, מקווים שחזרת לתמיד, (לפחות כמו חלב עמיד...)

virtual angel

New member
טמבל שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif

וואו איזה כיף שחזרת!!!!!!!!! התגעגעתי כל כך

אופקקקק

New member
טמבל!! אני אקרע אותך!!!

לא יפה להעלם ככה!!! גם לי אין הרבה זמן ואני נדחפת לי פה ושם בין השורות איפה היית!!!??? התגעגעתי

babe10

New member
עכשיו יש סיבה אמיתית לפקוד

שוב את הפורום! אם יש מישהו שחסרונו ממש הורגש זה אתה! וולקאם בייבי! ואני חייבת לא להסכים אתך... אי אפשר להאשים צד אחר בבגידה (כן, זו בגידה) אם לא מספיק מתעניינים בי, מקדישים לי - אני מדברת, מעירה את תשומת הלב, מסבירה מה מפריע לי. אם זה לא עוזר - וממשיכים לא להתייחס כפי שאני רוצה וחושבת שמגיע לי וזה ממש מציק לי ומפריע לי להמשיך את הזוגיות - אני מפרקת את החבילה. לעולם אין הצדקה לבגידה. לעולם.

למעלה