האם זה אפשרי ?

Magik7

New member
האם זה אפשרי ?

האם זה אפשרי לקנות 911 Carrera בארץ מבלי להיות מיליונר ? בבקשה, כל מי שמבין ממש במכוניות, תנו לי בבקשה את המחיר בכי זול שאפשר למצא בישראל ל 911 Carrera. תנו לי בבקשה מכיר של Carrera ולא משנה איזה ומאיזה שנה (כמו 911 Carrera RS מ 73´)

ac cobra

New member
כן זה אפשרי

תולי איפה תחפש לפעמיים יותר שווה להביא מחו"ל דגם ישן משהוא משנות ה75-80 כי שמעתי על אחד שהביא מגרמניה 928 מרוסקת קלות היבא אותה די בזול ופה בארץ שיפץ ועכשיו הוא נוסע בסביות איזור טבריה אולי תעשה אותו דבר ואם מדברים על קראררה RS 73 עזוב יקר יותר מהטורבו 2001 זבקרוב יהיה רכב אספנים עצה לך על ה944 או גם על ה928 ומליונר לא תמיד צריך, אולי תקנה בתשלומים?

Magik7

New member
אבל אני רוצה 911

אני לא מחפש את ה 928 או את ה 944. אני מחפש רק את ה911. העיצוב של ה944 וה928 דומה לעיצוב של מכוניות של יצרנים אחרים. אך ל Carrera יש עיצוב יחודי. אז יש לך מושג איפה אני יכול לקנות 911 Carrera ?

© DrorZi

New member
משנה לך הגודל ?

כי אפשר להשיג במאה שקל בוראגו 1:18
911 עולה בסביבות המליון שקל פלוס מינור רבע (תלוי בתוספות) (חדשה), משומשת לא תשיג. אם יש לך, תתחדש.
דרור זי, חולם פרארי.

ac cobra

New member
תשיג ואיך תשיג

עם יש לך את לוח ידיעות אחרונות אז תבדוק במדור הרכב /פורשה יהיה כתוב "קראררה שנת 99 למכירה" משהוא כזה ויש כבר טורבו למכירה (לא יודע מה המחיר ) והסיבה ? נמאס לו (זה מצחיק) ושלא נדבר על איזה אחד שמוכר איזה 2 קראררות מהאוסף שלו אז תשיג , בארצנו תשיג כל דבר ,וכל דבר שווה כסף ,לפעמיים הרבה

מצמץ

New member
יש

דווקא פורשה משומשות למכירה בארץ (כ 2 בחודש) אבל אם אתה מכוון לקנות בחו"ל ולייבא אז אתה יכול להביא לארץ רק דגם שהוא משומש גג 3 שנים כלומר הכי "ישן" שנת 99´. ביננו אם הייתי קונה פורשה הייתי קונה דגם שקיים בארץ בגל חלקי חילוף, מוסכים ועוד (לא כדאי להתקע עם פורשה שאת חלקי החילוף שלה אפשר למצוא רק בחו"ל אחרת תצטרך לחכות חודש עד שתוכל לתקן את המכונית וזה יעלה לך ביוקר). בכל אופן משומשת בארץ (97´.98´) תעלה לך בסביבות ה400 אש"ח. הישנות לא שוות לקניה בארץ (יש איזה אידיוט בארץ שמנסה למכור 911 פתוחה (לא טורבו) שנת 84 בכ250 אש"ח, כמעט מחיר של בוקסטר שנת 97´!.

OPERATi0N_iVY

New member
פרטים על הכתבה...

לצערי זרקתי אותה וכל מה שנשאר לי זה התמונה של הBMW Z9 שצורפה לכתבה... אני מבין שאנשים הביאו רכב מחו"ל כי זה היה זול יותר (לא היה מס על זה או משהו) אז עכשיו, יבואני הרכב, כדי למנוע כל תחרות בינם לבין היבוא האישי, הלכו וביקשו מהממשלה לשים מס על היבוא האישי - מה שיעצור כל תחרות לבין יבואני הרכב הרשמיים והממשלה (שקודם אמרה שהם מתכוונים לבוא לקראת לקוח הרכב) שמה הגבלות מסוימות על היבוא האישי, כמו: 1. זה חייב להיות דגם שנמכר בארץ 2. גילו של הרכב חייב להיות עד שנתיים וכדומה...אז אפילו למישהו כמוני, שלא מתעסק עם היבוא האישי, ממש חבל בקשר לעניין הזה כי הייתי רוצה לראות גם דגמים שלא נמכרים רשמית בארץ, אפילו יפניות משנות ה-80, שאין הרבה בארץ (חוץ מכמה הונדות ומאזדות די נדירות), היו ממש תורמות למראה הכבישים וגם הייתי שמח לראות כמה אמריקאיות משנות ה-70 שנחשבות לזבל מסריח בארה"ב... טוב אני רואה שאני מתחיל כבר לז**ן את השכל אז אני אפסיק....

dtomerd

New member
אם כך אז יש לי שאלה.....

האם עדיף ליבא למשל ב.מ.וו Z3 משנת 98 לדוגמא מחו"ל או לקנות אותה בארץ? מה יוצא יותר זול? כיצד בודקים רכב מחו"ל? והאם גם לרכב זה יכולה להיות בעיית חלקים במקרה של צורף בתיקונים. תודה

מצמץ

New member
אתה יכול ליבא רק שנתון 99´ ומעלה

אם הבאתה ביבוא אישי והדגם קיים בארץ אז מורידים במחירון מהערך שלו 5%. למה אתה מתכוון בכיצד בודקים רכב מחו"ל (פרט).

dtomerd

New member
תגובה

אוקי אז יבוא של שנת 99. לא הבנתי איזה מחיר יהיה נמוך ב5 % וממה? האם זה יוצא יותר זול או יותר משתלם מלקנות בארץ? והכוונה בבדיקת הרכב היא שכמו שפה בארץ כשקונים ממישהו רכב מכניסים אותו למוסף לבדיקה -אז איך עודים את זה לרכב שאני קונה ממישהו בחו"ל יד שניה או שלישית.

מצמץ

New member
אז ככה

1.רכב שמיובא מחול וקיים במחירון של "לוי יצחק" מפחיתים ממנו 5% מערך הרכה כפי שצוין במחירון. 2.זה תלוי בכמה דברים: בדגם הרכב ,מאיזה ארץ אתה מיבא אותו, ומאיזה נמל, ומאיזה חברת ספנות אתה מביא אותו. 3. יש מקומות לבדיקה בחו"ל כמו שיש בארץ אבל אם אתה רוצה שבארץ ידעו איזה יד זה רצוי שתביא איתך "ספח" שמראה את זה (אם תקנה מכונית מסוכן מכוניות משומשות בטוח תקבל ספח).

kitt

New member
מצמץ תיקון קטן, אתה יכול לייבא רכב

עד מודל אחד אחורה ועד 3000 ק"מ, או מכונית אספנות (בת 30 ומעלה). אלא אם אתה תושב חוזר/סטודנט שלמד בחו"ל ואז אתה יכול להביא רכב עד 4 שנים אחורה.

Magik7

New member
מה לעזאזל זה קשור למה ששאלתי ?

שאלתי אם אפשר להשיג Carrera בלי להיות מליונר, ואתה כתבת לי מחירים שרק אנשים שמלאים בכסף יכולים לשלם !!! אני היתכוונתי יותר בסביבות ה 50 אש"ח. יש סיכוי שאני יכול לקנות בכסף הזה Carrera מרוסקת ואז לשפץ אותה ?

מצמץ

New member
50 אש"ח?

1) גם אם תקנה מרוסקת היא תעלה לך יותר מזה (לפני השיפוץ). 2) קח הלואה על המשכנתא ושלם איזה 1000 ש"ח לחודש על 911 משנת 97 (400 אש"ח) אבל זה לא נראה לי שווה את זה. אולי תקנה לך אימפרזה טורבו או VR6 משומשת? 3) במידה ולא, תמיד אפשר ללכת על ההצעה של דרור (אולי יש לך כסף למרוסק?)

Magik7

New member
מה זה קשור למה ששאלתי ?

שאלתי אם אפשר להשיג Carrera בלי להיות מליונר, ואתה כתבת לי מחירים שרק אנשים שמלאים בכסף יכולים לשלם !!! אני היתכוונתי יותר בסביבות ה 50 אש"ח. יש סיכוי שאני יכול לקנות בכסף הזה Carrera מרוסקת ואז לשפץ אותה ?

Montoya

New member
רק הערה אחת

תאמין לי שבארצנו לא תשיג כל מה שתרצה... באירופה המערבית כן, אבל בארצנו המזרחית.... לא

ac cobra

New member
אני יכול לארגן לך נסיעות חופשי

לך לאופיס דיפו ותקנה לך need for speed 5 של פורשה ותשיג לך פורשה טורבו שם תוכל לפרק לא את הצורה או לשפר אותה וכל זה ב50 ₪

למעלה