האם זה אפשרי?

Master Eagle

New member
האם זה אפשרי?

האם לדעתכם יתכן קשר בין גבר מבוגר לנערה שיכולה להיות הבת שלו ושיהיה אמיתי ברגשות של שני הצדדים? כלומר מעבר לקשר הבדסמי של אדון/שפחה.... אפילו אם הקשר הבדסמי הוא הטוב ביותר שיכול להיות....האם זה מציאותי/נכון/אפשרי לקיים קשר כזה?

אייבורי

New member
באופן כללי בעייתי מאד

האמת קשר בהגדרתו הוא טוב אם שני הצדדים מסופקים ממנו, למטב ניסיוני תהיי בעיה מנטאלית, הצורכים של איש מבוגר שונים מהותית מהצרכים של צעירה, אבל תמיד יש יוצאים מהכלל ואם הקשר הבידיסאמי הוא טוב, אז אפשר (או רצוי) להמשיך, בלכ מקרה מי אמר שהכל צריך להיות לנצח, גם רגעים קטנים של אושר נחשבים אצלי.

Master Eagle

New member
כן, גם רגעים זה משהו

ואני מסכים שלא כל דבר צריך להמשך לנצח. הקשר הזה הוא כרגע בפסק זמן ואכתוב על כך יום אחד בבלוג שלי....

חשבתי על השאלה הזו בשעות האחרונות

והגעתי למסקנה שאין לי מה להוסיף לדברי אייב. מהניסיון שלי (הפרטי והמקצועי) קשרים כאלו שמצליחים באמת לספק את שני הצדדים, הם נדירים עד מאד. גם אני בעד הרגעים הללו, כי מהם החיים אם לא רצף של רגעים? מאחלת המון רגעים כאלו. הרבה אושר.

Z o d i a c

New member
אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית

דיברתי לא מזמן עם מכר באטרף דייטינג שיוצא בימים אלו עם בחור הקטן ממנו בכמעט 20 שנה. במשך חצי שעה הוא ניסה לחפש לי תירוצים למה אין לזוגיות הזאת המשך ואיך הוא לא מבין מה אותו בחור מצא בו. אבל עובדה שהבחור מצא הרבה דברים שמצאו חן בעיניו וחרף הפרשי הגילאים החליט להשאר. כנ"ל אותו הדבר במקרה שאתה מתאר, אישית אני לא רואה את עצמי בזוגיות עם אדם הגדול ממני בהפרש ניכר או קטן ממני. אבל אם אתה מאושר? שימות העולם.

Master Eagle

New member
ובאמת לא שאלתי רשות מאף אחד

והיו לי רגעים נפלאים שאני בטוח שעוד יחזרו

CrazyMagic

New member
אני בקשר כזה

לא בידיאסאמי אבל, קשר.. אני בת 17 והבחור בן 31.. טוב לנו יחד מאוד אפילו. למרות ההפרש.

למעלה