האם זה אבעבועות?

shron 22

New member
האם זה אבעבועות?

היי צריכה את עזרתכם שלשום יצא לילד שלי (בן שנתיים וחצי) פצע באיזור הבטן אחרי זה יצא לו איזה פצע באיזור התחת ועוד איזה 2 פצעים בבטן ואתמול פצע בפנים וזהו לא יצא לו עוד כלום אתמול הינו אצל הרופאה היא אמרה שזה אבעבועות אז איך זה לא התפשט לו עדיין חוץ מכמה הפצעונים שהיה לו? האם זה באמת יכול להיות אבעבועות (גם אין לו חום או משהו כזה..)

גם אצל הבת הגדולה שלי זה היה ככה

היו לה אולי איזה 5 פצעונים על הידיים והרגליים וזהו, לא חום, לא סימנים של מחלה שום דבר. אחות טיפת חלב והרופא לא היו בטוחים במאה אחוז כי זה לא התפשט לכל הגוף וגם לא הפכו לפצעונים מוגלתיים. כרגע אני לא בטוחה אם הבת שלי בת ה-5 נדבקה כבר באבעבועות או לא.

יכול להיות מאוד

לבת של חברה שלי היום בדיוק 5 פצעים בכל הגוף (הרופא אמר שזה אבעבועות) ולאחר 3 ימים - פתאום היא פרחה בכל הגוף. כל ילד מקבל את זה אחרת. ילדתי (בשבוע שעבר) פרחה ורק לאחר יומיים היה לה חום. תרגישו טוב .

mom2ia

New member
ככה לי היה אבעבועות בתור ילדה

לצערי אח"כ היה לי שוב כבוגרת (אותו סיפור פתעים בודדים וחום + מבוכה כשצריך להגיד בעבודה שיש לך אבעבועות)

elga06

New member
אבעבועות בא רק פעם אחת בחיים../images/Emo2.gif

וכשהוא כביכול "בא שוב" זה לא אבעבועות וזה מוטציה קשה קשה קשה מאוד עד לאישפוז ארוך והחלמה מה שכנראה אומר שלא היה לך אבעבועות בילדות והיה לך בבגרות לגבי אבעבועות קל, נכון גם לבת שלי היו 5 פצעים וחצי ולבן שלי היה גוף מלא אז זה בהחלט יכול להיות המחלה שבאה ב"קטנה" ותלך ב"גדולה" לבלי שוב

shani74

New member
לנו היה משהו דומה

עשינו בדיקת דם והסתבר שלא היה מדובר באבעבועות.

למעלה