האם זאת רק אני?

MitzPetelGirl

New member
האם זאת רק אני?

הו, חיפה, הכרמל, ההר הירוק כל ימות השנה, הבאהיים, העיר השניה בגודלה, כל היופי, הרוגע, השקט, הירוק בעיניים, איפה זה? האמת זאת שאלה שמתרוצצת בראשי די הרבה זמן-אני היחידה שזיהום האויר מפריע לה? באיזור המגורים שלי אני עוד יחסית מסתדרת, אבל בהדר, בעיר התחתית, בכל האיזורים האלו, אפילו במרכז. יש מקומות שאי אפשר לנשום בהם בלי לקבל צורך להקיא, לכו תדעו מה אתם מכניסים כל יום לריאות, כל העשן של המכוניות, המפעלים, הסיגריות שיש בכל מקום, מגעיל אותי... אני לא משווה לתל אביב, ששם בכלל...בעע, כן, בעע. אולי זאת פשוט אני, ילדת טבע שכלואה בביג סיטי, היה מתאים לי יותר להתגורר באיזה קיבוץ בצפון, אבל מה אתכם?

tygger

New member
אם את מחפשת אז קבלי המלצה חמה.

הראשונה היא על קיבוץ שניר שבו הייתי לא פעם ולא פעמיים לתקופות. המקום מדהים על קצה הגבול של ישראל. ירוק ומאוד יפה. בכלל כל איזור הצפון באיזור של חורשת טל והקיבוצים הוא אחלה. גם טיול באיזור רמת הגולן הוא מאוד מומלץ, רק כדי לזכור ולא להיות ישראלי מפגר (כן אני יודע שזה קשה). שלטים כמו "זהירות מוקשים" אכן מסמנים מוקשים באיזור ולא ממש מומלץ להתקרב אליהם היות ואלה מוקשים סורים (בד"כ) והם כל כך ישנים עד שלעיתים מספיקה נגיעה והם מתפוצצים. שלא תהיו כמו חבורת המפגרים שהינו צריכים לחלץ מאמצע שדה מוקשים לאחר שהם החליטו שהשלט הצהוב הגדול על הגולגלות עליו והגדר תייל מסמלים קיצור דרך... המלצה שניה שלי היא על מטולה. אין הרבה מה לומר, אם את אוהבת ירוק ובעלת כלי רכב אז פשוט סעי לשם. המקום פשוט סוף הדרך (באמת, אי אפשר להמשיך יותר...). הייתי בצימר של משפחת רוסמן והוא מומלץ בחום. גם הבעלים והכלבה שלו אחלה.

Weird Eyal

New member
אני נורא רוצה לגור ב.....

מושב מגדים זה מקום יפייפה לדעתי ואין שם משק חי (אני צימחוני) ושקט שם ואין משטרה כמעט אף פעם אבל המחירים של הבתים שם זה פשוט מפחיד..... וגם אני בטוח לא עובר וועדת קבלה...

MitzPetelGirl

New member
תודה../images/Emo13.gif למרות שלא ביקשתי

המלצה, נסעתי פעמים רבות לאיזור הגולן, אני עדיין נוסעת (עם משפחתי כמובן). ובאמת, טוב לי שם, זה ה-מקום ל´ניקוי ראש´ ולחשבון נפש. אבל לא זאת הייתה מטרת ההודעה שלי-אני שאלתי מה דעתכם, על ההרגשה הכללית שלי בחיפה.

אני מסכים אתך :)

חיפה זו עיר שיש בה הכל. אבל כמו כל עיר גדולה יש בה זיהום
לא בכל מקום . למשל כשאני מטייל בטיילת לואי אני לא ממש מרגיש את הזהום. או כשאני מסתובב לי להנאתי בכרמל (למרות ששם זה די מורגש). וגם בשכונה שלי בתוך הפארקים הזיהום אינו מצליח לשים ידיו על הטבע הירוק. הכי גרוע זה מקומות הבילוי שמסריחים מסגריות. גם גרוע מקומות מרכזיים שבהם עוברות מלא מכוניות. אבל בקשר למכוניות אני לא מבין בזה , יש דלק שפחות מזיק ופחות מזהם צריך שיותר אנשים ישתמשו בו! מה גם שאם יעבירו את הכרמלית בכל העיר זה יהיה מצוין וזה יחסוך הרבה זיהום של אוטובוסים ,מכוניות וזמן לאנשים . הגמד

ה מ ש י ח

New member
אפרופו רמת הגולן...

קודם כל.. שלום.. והמון חיבוקים וסליחות ומצטערת שנעלמתי לכם ככה בלי שום הודעה מוקדמת.. אני אוהבת אתכם.. בכל מקרה, אני גרה כרגע במושב יונתן שבמרכז רמת הגולן, לבד עם מישהי בגיל שלי (למי שמתעניין, תצרו איתי קשר במסרים האישיים..), ורק שתדעו שנורא כיף פה, סביבה מדהימה, אנשים מדהימים (מושבניקים מטורפים שהולכים יחפים ומגדלים שער..) וכדאי מאוד לטייל פה. רצוי בסוף החורף כשהכול ירוק כי 80% מהשנה הכול פה צהוב וחום ויבש. מומלץ בחום; קלט נמרוד (מבצר נמרוד), נחל אל-על (המפל השחור והמפל הלבן וכו´) וכמובן בריכת המשושים ונחל זוויתן. וגם מושב יונתן יהיה נחמד למרות שאין שם מה לחפש חוץ מ.. אותי. אבל זו סיבה מספיק טובה לבוא לראות.. אבל אין כמו חיפה.. ולכל החדשים פה; היי. אני המשיח, אני בת 17 וחודש והתגוררתי בערך 17 שנה בבת גלים.

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך ?? :) אני שמח שאת נהנת שם! אפרופו רמת הגולן אני אהיה שם בגיחה שלי עוד חודש. מושבניקים מטורפים שנוסעים על טרקטורים ודורסים גמדים ? :/ מפחיד.. הגמד

ה מ ש י ח

New member
אין לנו גמדים יותר..

השמדנו את כולם כי הם הסיטו את הפרות של המושב לשדה מוקשים.. סתם. מה נשמע?!?! יו! שמור על קשר!! ותודה על ההארה.. אני ולא אחר..

פרות או לא להיות

הכל טוב :) גולש לי באגרסיביות מחאתית ושקטה בדפי הפורום ומחפש קורבנות. עושה מה שאני כל ערב.. את בטח שוטפת למושבניקים את המוח שצריך לעשות עבודה קשה למען לשפר את העולם
הגמד

למעלה