האם \ו רק הרגשה שלי

האם \ו רק הרגשה שלי

לעיתים אני מחכה לסופש הזה של להיות לבד ולצבור מחדש את המטען שלי וכשהוא מגיע נופלת עליי הרגשת הלבד לעיתים הלבד הזה מעיק ואני מחפשת מה לעשות בזמן הזה אתמול הייתי עם חברה במסיבה. הרגשתי כל כך לא מתאימה תחושה של הלכתי לאיבוד. בכלל אני לאחרונה לא מוצאת את עצמי בקטע של להפגש ולנסות להכיר בן זוג מרגישה מותשת ועייפה....

a44

New member
לחפש בן זוג ../images/Emo9.gif

גם אני מוצאת שחיפוש בן זוג הוא דבר מייגע ומאוד מייאש. גם אני מוצאת את עצמי נפגשת מידי פעם עם איש כזה או אחר. מתייאשת ועוזבת את זה. אחרי תקופה שוב אוגרת כוחות ויוצאת שוב למסע... אין מה לעשות, אם רוצים - צריך להתאמץ, הרי הוא לא יבוא מעצמו על סוס לבן בדלת...

dudumagic

New member
כן זה קורה גם לי

אני מנסה אבל תמיד זה לא ממש מצליח מצאתי בחורה שאני ממש רוצה אבל היא לא מסכימה בגלל שיש לי ילד ואחת שיצאתי והיא כן הסכימה אני כבר התחלתי לרדת ממנה .. יצאתי עם מישהי מקרית שמונה שבכלל אני מהמרכז ... שכנעה אותי שזה יצליח ובאמת השקעתי ואחרי זה היא ירדה מהעניין אוי עברתי הרבה אבל כנראה שאני צריך עוד לעבור . יהיה בסדר !

מבינה אותך

אז אצלי זה לא האבא של הילדה, זאת אמא שלי שלפעמים אני מתחננת שתיקח את הילדה לסופ"ש ואז, או שאני ישנה וקוראת
כל השישבת, או שאני נגנבת מגעגועים ושעמום ופשוט מתקשרת כל שעה לדבר איתה ולשאול מה קורה?.., מה היא עושה?.., מה היא אוכלת?...היא ישנה?...היא מתגעגעת אליי?...חחחח, כן...אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם.
בכל מקרה, באופן אישי...החלטתי שהרבה יותר עדיף לי לא להכנס לזוגיות..אותי רק המחשבה על בן זוג כבר מתישה, חוץ מזה שדיי איבדתי אמון בגברים ושנראה לי טפשי לבזבז את האנרגיות שאני יכולה להשקיע בבת שלי, באדם זר... אם יום בהיר אחד ( שיאלץ להיות בהיר מאד) ---פתאוום---משום מקום ייפול עליי איזה סופר בנאדם ( שחייב להיות סופר בכדי לשבות את לבי בכלל) אז אולי אולי אולי...
נהההה אין סיכוי, לפחות לא עכשיו, נשרטתי כבר יותר מידיי.. בכל אופן אני לא אכנס לקשר עד שאעמוד על רגליים יציבות, יש לי עוד המון שברים לאסוף... בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה! ואל תתאמצי יותר מידיי, בדרך כלל בסוף מוצאים אותם קרוב...
אני.

dudumagic

New member
מאמי טעות לחשוב כך..

גם אני חשבתי שעדיף לי להיות לבדי עם הילד . חשבתי על לעשות כסף ולהמשיך בדהירה למעלה ללא מכשולים של קשרי זוגיות ופעם חשבתי שזוגיות כרגע רק תדרדר אותי למטה ולא תיתן לי להגיע לאן שרציתי כי הרי בחורה זה הוצאות והוצאות מונעות מלקנות דברים לעצמי ... בקיצר הבנתי שהבחורה המתאימה לא תיתן לי לרדת למטה ורק תעזור לי להגשים את השאיפות איתי ויחד עם הילד . והמחשבה שלך על "למה לבזבז אנרגיות על מישהו מאשר להשקיע בבת שלך" אני לא חושב שמישהי תוריד ממני את ההשקעה בבן שלי - הכל צריך לבוא בטאקט ואני גם ישקיע בקשר כמה שצריך כי לא טוב להיות האדם לבדו ! הילד יגדל ואנחנו בודדים .. יבוא היום או מחר לא דואג - הכל כתוב מלמעלה רק שנעזור לזה להתקרב כמה שיותר מהר - ועכשיו אני בכלל חושב שדווקא עם אישה אני יצליח יותר כי היא תיתן לי את הכוחות ואת הרצון להצליח ולעשות יותר ויותר - בנוסף לילד שלי שנותן לי את הכוחות האלה מה רע בכוחות משותפים !? דודו

m i c h a l i

New member
למה לא להישאר בבית?

אם את מותשת ועייפה זה בהחלט לא הזמן לחפש בן זוג. תני לעצמך זמן למנוחה, אולי לימוד של תחום חדש או תחביב שלא היה לך זמן עבורו עד היום. השקיעי בזמן איכות עם עצמך או עם חברה טובה, בישיבה על כוס קפה, בשיחה נחמדה, לפעמים זה כל מה שצריך

למעלה