האם וירגו 500 או EN500 ???

אורי2000

New member
האם וירגו 500 או EN500 ???

וואלה כבר איזה חודש אני שובר את הראש מה כדאי לקנות... במשבצת של 500 קסטום ישנם רק את אלו...מצד אחד האי אן חזק יותר ספורטיבי יותר ועושה רושם שבנוי מסיבי יותר..אבל איפה ה V ??? ממולו ישנו את הוירגו שלכל הדעות יפה יותר זול יותר וחלש באופן יחסי והייתי אומר אפילו קצת קטן.... לבעלי הנסיון תנסו לעזור באיזו עצה שתעזור להחלטה..אגב התקציב מאפשר קנייה של הדגמים החדשים יותר של אי אן... נאמר לי שהיתה כתבה והשוואה במוטו לפני כחודש ולא קראתי אותה ואין לי מושג מה היו התוצאות...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

לא מתווכח...

אבל ספורטיבי?????

cruiser

New member
קבל את מה שחיפשת

http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1076

cruiser

New member
לך על ה E N

גם לי היה אחד והוא אמין יותר מבחינה מכנית וניתן לקשט אותו בלי סוף אם תרצה יש לי כתבה מורחבת על ה E N לאחר שעברתי ל VN אני נגעל מאופנועים קטני נפח וקטני גוף כמו ה E N והויראגו אין להם מספיק כוח

C O L T

New member
../images/Emo45.gif ה-EN עדיף

מאז שעברתי לאופנוע גדול 1500, אני נגעל מה-800, חסר לו כח. לא, בצחוק, אני לא נגעל משום דבר, בטח לא מאופנוע איכותי, ה-800 מעולה, והEN500 מעולה גם כן. לא יפה להגיד דברים כאלה, זה פוגע ומעליב. לדעתי הויראגו נחות משמעותית מה-EN, מבחינה דינמית בטוח, וגם לא כזה עדיף בעיצובו. אז יש V, אז מה? זה הופך אותו להרלי? צריך ראש פתוח, ולא להאמין לכל דבר שקוראים במוטו - קאסטום זה לא עניין של תצורת מנוע, זה עניין של גישה. וכאן ה-EN מנצח בגדול. ניתן לאבזר אותו בשפע אביזרים, להתאים אותו לדרישות הרוכב, לנגב אבק מהניקלים ולהנות מרכיבה שלא במהירות לא-חוקית (טוב, קצת לא חוקית). מרגע שקלטנו את הראש של קאסטום, גם הויראגו אינו פסול, כמובן, הכל עניין של טעם, יש כאלה שלא אכפת להם מכח מנוע, ואוהבים את העיצוב יותר ונותנים לו חשיבות גדולה יותר. אני מעדיף שגם המנוע יהיה חזק, לאפשר תנועה חופשית בכל הארץ, בלי דאגות ומקסימום נוחות, לכן לדעתי עדיף ה-EN, ובעדיפות גבוהה לשנת 96 ומעלה, אז התעדכן העיצוב, והשיפור משמעותי. אז תראה מה אתה אוהב, האם חוסר הכח של הויראגו בכלל מפריע לך, ואם המנוע של ה-EN כל כך הורס לדעתך את עיצובו. תקשיב לדעות בפורום, אבל תחליט לעצמך.

C O L T

New member
אפשר להסתדר

כמובן שהמנוע יסבול קצת, כמו כל מנוע כמעט, אם לא תשכח להוציא אותו מחוץ לעיר מדי פעם לתת לו לנשום קצת, להעיף פיח מהשסתומים, יהיה בסדר. במקרים של שימוש עירוני בלבד, או שימוש ללא רכיבות ארוכות ומהירות, ניתן להחליף פלאגים לחמים יותר.

guy1100f

New member
תלוי בגישה

אם אתה בראש של קאסטום פרקטי לך על ה EN הוא חזק יותר מהיר יותר ואמין יותר. אם אתה בגישה שאופנוע זה לנשמה אז הויראגו לוקח בגדול לא רק בגלל תצורת ה V גם בגלל קרור האויר (אופצייה לאגזוז פתוח) והעיצוב הכללי ובכלל זה נראה אופנוע שאחריו עולים על הרלי.

למעלה