האם השוטרת סקסית ?

האם השוטרת סקסית ?

מעניין מה כולם חושבים כאן. הכל דיבורים ? בפורום הזה רק מדברים או שהמטרות אחרות ? בעיני - השוטרת סקסית מאוד, אבל הכל כיסוי - כמו אצל כולנו. חוץ מזה שאם היא שוטרת - אני צנצנת. בחיוך כמובן. הכל וירטואליה נטו. חג שמח למאזיני רדיו חיפה וגל גל"צ.

תראה תשמע,

פורום הוא רק פורופם הוא נועד למטרות דיבורים והעברת חוויות וכם גם נוצרים מעשים, ובקשר לשוטרת אני מכירה אותה אישית אישית מאוד, היא חברה טובה שלי, והיא ממש לא סתם היא עומדת מאחורי כל מילה אז כנראה שאתה צנצנת
והכל בחיוך ענקייי
ונכון יש ויש יש כאלו שזה כיסוי בשבילהם ויש כאלו שזאת המציאות הכללוקחים בכייף וסבבה חוקרת

אקזוטי20

New member
בבקשה לך מר וירטאוליה נטו !!!!

שאלת אם השוטרת באמרת שוטרת ואם היא עומדת מאחורי מה היא אומרת!!! אז תראה בבקשה מה עדשת המצלמה שלי קלטה אותה באמצע מארב !! התמונה שאתה רואה פה היא אחת מיני רבות את השאר אני אפרסם אם יהיה לי הסכמה בכתב רק אז תזכה לראות מה היא עושה עם האלה !! עד שהחשוד מגיע !! * אקזוטי צלם פאפרצ´י *

חוקרת - לא דיברת עם השוטרת ?

הרי את שופכת ונוטפת סקס ללא הרף, וזה כייף וזה יפה וזה מחרמן לאללה גברים ונשים כאחת. והכיסוי ? כולנו כאן בפורום מעדיפים אותך ללא כיסוי...
אם את רוצה לגעת בצנצנת...כזה סקסי כזה...כיתבי לי משהו אישי יותר, כיאה למוניטין שצברת כאן... נשיקות מתוקה.

וירטואליה יקר וחמוד

תשמע, תראה, אנ ייודעת מי אני ואני יודעת מי היא השוטרת אבל עזוב אני מדברת רק עליי אם אתה אומר שאני כזאת סקסית אז חופשי שאני אגיד לך לא?! ואני עם כיסוי או בלי זה כבר שיקול שלי... לגעתת או לא הכל יכול להיות, ומאיפה לך המוניטין שלי?
חוקרת

שוטרת*

New member
אמממ.............השוטרת כאן...

וירטואליה זה לך, רצית לעורר ואכן הצלחת זה משנה אם אני שוטרת או זמרת ואולי משוררת מה שחשוב שכולנו כאן משפחה לא נשאלות שאלות מיותרות לא חודרים לחיי אחרים לא מקניטים ולא פוגעים הכל כאן באוירה לבבית ונחמדה והכי חשוב זה שהודעות כאן תיכתבנה אחת אחרי השנייה ואנחנו נמשיך פה בשיגרה הנעימה.. שוטרת

ארנבי

New member
אם זו השוטרת......./images/Emo3.gif

אני מחר בבוקר מתגייס למשטרה ללא פקפוק קל שבקלים!!! אלא שלדעתי גם אם זה לא בדיוק כמו בתמונה היא ממש ממש מקסימה וזה מה חשוב סקסית.. כל אחת רק אם תרצה היא .. יותר מזה כך ש.. כן לדעתי היא סקסית

שוטרת...

את לא חוקרת כל כך טוב את החשודים / חשודות שלך...
הכל את יודעת / מנחשת מראש. האמיני לי, מנסיון, שלב החקירה והבדיקה הוא השלב היותר מהנה...כמוהו שלב החיזור, המזמוז, החרמון הראשוני, הנשיקה הראשונה...והשניה והעשירית...
המשחק המקדים. השאר בונוס
נשיקות חמות היכן שתרצי...

למעלה