האם הרופא מומלץ?

• פותח הנושא Inet
  • פורסם בתאריך

Inet

New member
האם הרופא מומלץ?

הי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. המליצו לי להגיע אל פר' ציון בן רפאל. אני כבר לא ממש צעירה והזמן פועל לרעתי (כך הבנתי מהרופא שפגשתי במכון לפריון.). האם משהיא מכירה אותו? אשמח לתשובה.

הוא נחשב מומחה גדול

למרות ששמו נקשר לגניבת הביציות בזמנו. כדאי באמת לפנות לרופא מומחה שיוכל למצות את האפשריות.

העין ה 3

New member
אני הייתי מטופלת שלו

באופן פרטי, כמובן. זה עולה המון כסף! טיפול ראשון לא הצליח, טיפול שני הוא פספס את הביוץ שלי, ואחרי הטיפול השלישי (שגם הוא לא הצליח) החלטתי שחבל על הכסף. חוץ מזה, שמחכים אצלו בתור שעות! אם קבעת תור לשעה 20:00 למשל, את עשויה להיכנס אליו ב-23:00. ופעם קרה לי שהייתי צריכה לדבר איתו בטלפון - הפקידה/טכנאית האולטרסאונד (כן, זה אותה אחת) אמרה לי להתקשר ב-22:30 כי אז הוא מסיים לקבל. כשהתקשרתי היא אמרה לי להתקשר עוד חצי שעה, וכך שוב ושוב ושוב ולבסוף הצלחתי לדבר איתו בשעה 01:30 (כן, בלילה!). אבל, יש לו הרבה הצלחות ויש הרבה מטופלות שמאוד מרוצות. אני מרוצה מהרופא שלי - ד"ר ברקוביץ', שמקבל מקופ"ח מכבי או לאומית (או פרטי) וגם לו יש הרבה הצלחות.

יש הרבה רופאים

טובים כמוהו אם לא יותר ועם פחות שגעון גדלות !!!! שמו נקשר בגניבת הבייציות וזה אומר דרשני. אני רק יכולה להמליץ על הרופא שלי "שעשה" לי שני ילדים (ואני גם כבר ממש לא צעירה). בהצלחה.

Inet

New member
אשמח לדעת מי הוא

הי, אם תוכלי לתת לי את שמו ואפשרות ליצור אתו קשר אשמח. חשוב לי לדעת מאיזה אזור הוא. תודה Uמקא

Inet

New member
יש לי שאלה נוספת אלייך

אם שני הבנים יקרה, אני קרובה לגיל 40. אנשים מסביב התחילו להפחיד אותי בענין מומים לילדים שנולדים לנשים בגילי ובמיוחד בעקבות טיפולי פוריות. נכון, אולי אני חוצה את הגשר עוד לפני שהגעתי אליו, אבל עצם ההחלטה ללכת על זה היא הקשה ביותר. אני מרגישה שיש לי אחריות מאד כבדה. Inet

פּוֹנְג

New member
הוא נחשב לאחד הטובים בתחום.

החיסרון הוא שהוא מאד יקר ... את יכולה אבל לפנות אליו אפילו ליעוץ חד פעמי, זה תמיד טוב לעשות. בקשר לזה שהשם שלו קשור לפרשת גניבת הביציות - אל תשכחי שהוא לא הואשם בסופו של דבר בכלום.

מריםXX

New member
הוא רופא נהדר ונעים מאד למטופלותיו

טופלתי אצלו למעלה משנתיים. מבחינת היחס - אין כמוהו וכמו האחות שעובדת איתו. אני ממש אוהבת אותם. אני חושבת שהוא גם רופא בחסד, ואני אומרת את זה למרות שהצלחתי להרות אחרי שעזבתי אותו. עזבתי, אגב, משום שאחרי זמן רב ללא הצלחה צריך להחליף. ואגב, אני ממש לא מאמינה שהוא גנב ביציות, ולא מאמינה שיעשה משהו שעלול להזיק למי ממטופלותיו.

LunaLi

New member
מומלץ מאד

הוא מאד מקצועי וגם מאד אנושי ! והטכנאית/מזכירה מכניסה בכיס הרבה טכנאיות ומזכירות שאני מכירה !!

למעלה