האם הראיון הזה נראה לכם אמיתי?!

Awaken

New member
אין מצב...

כשברוס מדבר הוא לא תוקע כל 2 מילים את המילה "like" כמו שיש בראיון... הוא לא מדבר כמו איזה צפונבון...

barlevy

New member
ייתכן וזה אמיתי

הייתה לפני כמה שנים איזה כתבה במטאל האמר שברוס התייחב בזילזול מבוים למטליקה.. עזוב מה זה משנה..רכילות.. שמע מוזיקה עזוב שטויות

AcesHigh

New member
כן...אני זוכר את זה...

למרות הספקות אני חושב שהיום איירון מיידן מצליחים יותר ממטאליקה...

BlizzardOzz

New member
כןןןןןן

אני זוכר שזה היה הגיליון הראשון שקניתי שלהם, היה לו כזה עיגול מעל הראש כמו למלאך! חחח איזה כלי הוא!

נימרודל

New member
פחחח...

טוב... איזו מין השוואה זאת. זאת אומרת, לכל להקה יש סגנון שונה... לפנטרה זה צרחות מטורפות וגוון מאד טקססי... למיידן זה משהו מאד מיסטי- שטן, שדים, תת מודע, רוחות, חיים אחרי המוות, הירוהרים לפני המוות... למטאליקה זה הרוב ביקורת על החברה כיום. יש להם מעט שירים שעוסקים נגיד בשטן... לא? זאת אומרץ... כן, זה הכל רוק כבד או מטאל או וואטאבר... אבל זה שונה. זה כמו לנסות להשוות בין RUSH ובין YES...

מי אלה ראש ומי אלה יס בכלל?

ובכללי אני בחיים לא משווה בין להקות חוץ מאלבומים מסויימים אני לא יכול להגיד מי יותר טובים מטאליקה או מיידן.. אבל ללא ספק בתקופה האחרונה מטאליקה לא משתווה לאף להקה. במובן השלילי, כמובן.

the papercut

New member
Rush להקה מעולה

היא להקהת פרוגריסב רוק(גמו קינג קרימזון או פינק פלויד) שירים מומלצים: The Spirit Of The radio Tom sowyer Closer To The Heart

למעלה