האם הפורום מת?

האם הפורום מת?

האם פסו חובבי הרדיו מן הארץ מדוע קצב התגובות צולע לחלוטין ממוצע של הודעה ליממה וגם הם ללא תגובה האם רק אני מרגיש כך? ואולי בכלל אף אחד לא קורה את הנאמר כאן עורו עורו חובבים מתרדמתכם!!!

4Z7GBA

New member

לדעתי זה בגלל שיש 4 פורומים בנושא זה ויש בקושי 1000 חובבים רק 600 מתוכם פעילים וגם לא כולם גולשים באינטרנט או מכירים את הפורום הזה

amitzahavi

New member
זה ממש לא בגלל זה....

הסיבה היא כמה שרשורים למטה... דווקא השרשור הכי ארוך עד עכשיו...

4Z7GBA

New member

זה אחת מהסיבות אולי העיקרית בניהן אבל הידיים שלי קשורות כי אם יהיה כאן תוכן שהוא לא חוקי יכולים ליקרות שני דברים האגודה לחובבי רדיו תפנה למישרד התקשורת ותיתן לו פרטים על הפורום ועליי {הם עשות את זה אם הפורום בהייד פארק} תפוז לא מעוניינים לפרסם דברים לא חוקיים כי זה חושף אותם לתביעות אז הם פשוט יבטלו את הפורום סיבה נוספת היא שיש הרבה "יפי נפש" שקוראים לעצמם חובבים שלא באים לכאן או לכל פורום אחר בגלל שלדברם יש כאן תוכן לא חוקי זה בולשיט גם כאן וגם בפורום של הייד פארק והאגודה במקום לדאוג שיגלשו לכאן פותחים עוד פורום עם ממשק ישן ולא נוח וקוראים לו "הפורום הרישמי" למרות שיש אחד כזה באתר "הגל"

4eib

New member
אני אגיד לך למה

כי כל חובב מורשה (ואני אחד כזה) הופך ליפה נפש ו"שומר חוק". כולם שכחו שפעם גם הם היו ללא רשיון. אי אפשר למשוך לתחביב אנשים חדשים בלי לאפשר להם לטעום מהתחביב גם אם זה "בלי רישיון". המידע אינו בבעלות אף אחד וחבל שחלק ממשתתפי הפורום מחליטים להשתמש בפורום כדי לספק את גחמותיהם והרצון לשלוט.

4Z7GBA

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תשובה לשניכם נכון שהחלק הלא חוקי של התחביב האו אכן מעניין יותר ותאמינו לי שאם הייתי יכול לפרסם כאן את הדברים האלו הייתי עושה הודעה הזאת תסביר את זה

4eib

New member
התכוונתי ל...

לכל החובבים שמבקרים פה שנייה וכבר הם בעלי בית על הפורום הזה ומתחילים לחלק הערות לכולם.

4Z7GBA

New member

המנטליות שלי היא "לא ראיתי לא שמעתי" לא איכפת לי מה הבן אדם עושה בבית או אם רישיון בלי רישיון אני עונה כאן על מה שאני יכול וחוקי אני לא בודק מה אנשים עושים אם מה שהם שואלים כאן ובוודאי שאני לא אחראי עליהם

כן אתה צודק !!!

גם המנהל של הפורום משובש קצת הוא מגיב בלי תוכן רק להראות שיש תגובות והפורום פעיל נראה לי ששמו 47ZG

4Z7GBA

New member

שהקמתי את הפורום המטרה הייתה להוסיף אנשים לתחביב הזה אני יצאתי מנקודת הנחה שיבואו לכאן עוד חובבים והם גם יענו ויעזרו {כי לי אין את כל הידע שנידרש} אומנם באו אבל לא הרבה זה לא עוזר שיש 4 פורומים וזה לא עוזר שאומרים לחובבים לא ליגלוש לכאן או שיש כאן תוכן לא חוקי

הבעיה היא המנהל

אשר מגיב בלי קשר רק להראות בביקורת של תפוז שהפורום פעיל תראה שגם פה הוא יגיב בלי תוכן

4Z7GBA

New member

כמו שרשמתי לך בהודעה למעלה תלמד לשרשר את ההודעות שלך למה אתה לא חושף את האות קריאה שלך או שם אם יש לך משהו נגדי תעביר את זה או למסרים או לפורום משוב |לא על גבי הפורום}

menimm

New member
מה לגבי פורום על שרת בחו"ל?

למי יבואו אז בטענות ? אם אני אפרסם את סודות הגרעין של מדינת ישראל, על שרת סעודי, מה יקרה ? משרד התקשורת יסגור לסעודים את האינטרנט?

4Z7GBA

New member

בעיקרון זה רעיון או קיי אבל היה כבר משהו דומה על בחור שפתח אתר ופורום על הצבא על שרת בחול פשוט עלו עליו והאשימו אותו בגילוי סודות מדינה ושפטו אותו לא זוכר מה ניסגר אם זה

למעלה