האם העם שמאלני?

שמאלני

New member
האם העם שמאלני?

הכן כן,לפי סקר שנערך בעיתון "מעריב" במוסף שבת מוכיח שלעם יש דעות שמאלניות. והנה כמה וכמה שאלות שהופיעו אתמול במוסף. 1. "האם אתה תומך או מתנגד לתוכנית פרס אבו עלא"?. תוצאות: תומך-61%. מתנגד-33%. לא יודעים\מסרבים- 6%. 2. "מה היית מעדיף: המשך קיומה של ממשלת האחדות בהרכב הנוכחי שלה או פרישה של מפלגת העבודה מהממשלה והקמת ממשלת ימין בראשות אריאל שרון או פיזור הכנסת ולבחירות חדשות". תוצאות: אחדות- 52% ממשלת ימין-11%. בחירות חדשות- 31%. לא יודעים מסרבים- 6%. 3. האם לדעתך ישראל צריכה כיום להאיץ את המאמצים להשגת הסדר שלום עם הפלסטינים או להכריז על מלחמה כוללת אן לשמור על המצב כפי שהוא היום"?. תוצאות: להאיץ את המאמצים-54%. להכריז על מלחמה כוללת-27%. לשמור על המצב כיום- 15%. לא יודעים מסרבים-4%. זה מוכיח לכם הימנים,שלמרות שאנחנו במלחמה כבר למעלה משנה עדין העם מאמין בשלום ורוצה שלום.

.המוסד

New member
העם עייף העם מותש העם מקבל מידע

מתקשורת חד צדדית, כשהכתבים צועקים בהיסטריה על הנזק הבין לאומי שגורם שרון לישראל ואיזה אסונות יקרו אם ממשלת ישראל תבצע את משימתה, וכמה אנחנו צריכים את אמריקה, אז...גם בעיראק אוהבים את סדאם חוסיין, המשותף ביננו לעיראקים שגם אנחנו וגם הם לא זוכים לתקשורת חופשית (אף על פי שזה במינונים שונים)

שמאלני

New member
העם רוצה שלום...

מבין מוסד? תכניס לעצמך לראש ה-ע-ם- ר-ו-צ-ה ש-ל-ו-ם !!!!! העם לא רוצה מלחמה,מבין? תכניס לך לעצמך לראש. למזלנו העם לא כמוך ויש חלק מהעם שיש לו שכל והוא מבין ששלום זאת הדרך היחידה.

.המוסד

New member
העם רוצה שלום, כי כפי שאתה אמרת

הוא לא יודע שיש דרך אחרת, ויותר גרוע, הוא לא יודע כמה הדרך הזו מסוכנת, תודות לתקשורת הבולשביקית שלנו כמובן גם אני לא רוצה מלחמה אבל היא עדיפה על ביסוס אש"ף בארץ ישראל

rub

New member
אכן התקשורת חד צדדית אך הפנייה

היא לצד הימני!! לא פחות ולא יותר כותרות העיתונים מיד בתחילת האינתיפאדה זעקו כותרות גזעניות וכוללניות שהביאו לגל גדול של "ימניזציה" :) אז אל תדבר איתי על חד צדדי כי אם כבר עיתונות מגויסת לאיזשהו צד זה הצד הלאומני

.המוסד

New member
בגלל שהתקשורת ימנית

אומרים בתקשורת "אין פיתרון צבאי" "בסוף הרי שני הצדדים ישובו למו"מ" העיתונות מגויסת לצד השמאלי, אולי תסביר לי איזה דברים ימניים יש בתקשורת?

rub

New member
תקרא\י את "עיתונות תחת השפעה"

של דניאל דור ותראה איך אני רואה את הדברים , כי אם אתה טוען שהתקשורת נוטה לשמאל אני טוען שהיא לא נקייה מהלאמה וראייה סובייקטבית של הדברים שמובילים למוחו ולעיניו של הקורא\צופה\מאזין וגורמת לו לראות את הדברים בצורה מאוד מסוימת אני אקרא לה לאומנית\ימנית\גזענית אתה מביא דוגמאות ספציפיות אך אני אסכם ואומר שמקריאה והאזנה לתקשורת הישראלית הכללות כגון "הצד הישראלי רוצה אך הצד הפלסטיני מתעקש" או "ערפאת אשם בכל" זה ממשיך ומחמיר, התקשורת לעולם לא נראתה מגויסת יותר מאשר בתחילת מאורעות אוקטובר שנה שעברה וכשבשלושת העיתונים הגדולים ההכללות נהיות יותר ויותר כוללניות וגזעניות הכוח העצום של העיתונות והטלוויזיה שגם לא נקייה מאותה אשמה מודגם באותם סקרים שבאו כמה שבועות אחרי שאלה למוסד: אתה בן או האם את בת? (לא הצלחתי להבין ע"פ נוסח צורת הגוף בהודעתיך)

אריאל1

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה יופי. טוב נתחיל מהתחלה: שמאלני לא הסכמנו שאנחנו לא מסתמכים על סקרים? אני יכול חושב שאפשר להסכים שהסקר תלוי במזמין ולא בשום דבר אחר. ב. אני מקווה שאתה לא חושב שהימניים בכלליות לא רוצים שלום. כי אחרת אני חושב שאתה לא מבין את המציאות. זה שיש דברים שאנחנו לא מסכימים להתפשר עליהם בדרך לא אומר שאנחנו לא מעונינים בזה. ג. איזה יופי (כמו שאמרתי בהתחלה) אולי פשוט נסכם ונאמר שהתקשורת מסויסת לשתי הצדדים? נראה לי שלשאלתי היה מאמר על זה לא? או משהו בסגנון בכל מקרה כשאומרים שהתקשורת מגויסת מתכוונים למזה שהיא פחות או יותר נוקטת בעמדה של מפלגת העבודה.

אבנר.

New member
שמאלני.....

אתה יודע..... אם היו שואלים בסקר: "האם אתה תומך בטרנספר?" אני מניח שהרוב המכריע של הציבור היה משיב בחיוב! ישנה חשיבות מוחלטת לניסוח של השאלה. רוב המסוקרים בד"כ משיבים בחיוב, בין אם השאלה שמאלנית ובין אם היא ימנית. לסיום לא הוכחת כלום!

אבנר.

New member
לפי הסקר הזה...

לפי הסקר הזה הציבור ימני! http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=1179

למעלה