האם המחיר הגיוני?

agentx

New member
האם המחיר הגיוני?

שלום, הציעו לי לעשות שיעורי נהיגה + 3 טסטים (במקרה שאכשל) במחיר של 2500 ש"ח (באר שבע למען ההגינות). מחיר ריאלי? טוב? גרוע? מה דעתכם?

צורי 8

New member
אני לא מאמין

אם כתבת נכון, הרי שהמחיר הוא פשוט מעולה! אין לי הגדרה אחרת, אני לדוגמא עברתי ברביעי ועלה לי הרשיון 5400 ש"ח, כך שקשה לי להאמין שהציעו לך קבלנות ב2500- ש"ח כולל שלש טסטים, בכל אופן אם זה נכון-לך על זה! בהצלחה!!!

צורי 8

New member
אני לא מאמין

אם כתבת נכון, הרי שהמחיר הוא פשוט מעולה! אין לי הגדרה אחרת, אני לדוגמא עברתי ברביעי ועלה לי הרשיון 5400 ש"ח, כך שקשה לי להאמין שהציעו לך קבלנות ב2500- ש"ח כולל שלש טסטים, בכל אופן אם זה נכון-לך על זה! בהצלחה!!!

צורי 8

New member
אני לא מאמין

פהpumiky

New member
לדעתי שווה מאוד...

2500 שקל זה בערך רק על 30 שיעורים...אם מחשבים כך שהמורה לוקח כ-80 שקלים...3 טסטים זה יוצא עוד 750 שקל ....אני אומרת שלך\י על זה... כי במקרה ותגיעי ליותר משלושים שיעורים,...או אפילו לחמישים או שמונים שיעורים לא תצאי עם הפסד בכלל...אפילו עם רווח... שווה מאוד..רק תבדקי שיש חוזה כתוב...

agentx

New member
זה המחיר.

יש חוזה כתוב, יש חשבונית, יש הכל (בעצם מה זה הכל?
). בבית הספר מאוד מכובד באזור (30 שנה לדעתי). וזה לא לפי שיעורים, זה לפי איך שאני מסתגל לעניין הנהיגה. תודה על התגובות... ** בקשר למשפט שלך, לבחור קוראים ניטשה (עם ש')
)

Superdror

New member
מדובר על קבלנות

כנראה והמחיר הוא פיצוצי ביותר. כמובן, אני משער שהמחיר לא כולל אגרות טסט, כלומר, כל טסט שאתה נכשל מדובר בכעוד 113 שקלים חדשים. בהצלחה.

SDRules

New member
זה מחיר ממש סבבה... ככה גם אין

סיכוי שהמורה "ימרח" אותך בשיעורים!

למעלה