אם כתבת נכון, הרי שהמחיר הוא פשוט מעולה! אין לי הגדרה אחרת, אני לדוגמא עברתי ברביעי ועלה לי הרשיון 5400 ש"ח, כך שקשה לי להאמין שהציעו לך קבלנות ב2500- ש"ח כולל שלש טסטים, בכל אופן אם זה נכון-לך על זה! בהצלחה!!!
אם כתבת נכון, הרי שהמחיר הוא פשוט מעולה! אין לי הגדרה אחרת, אני לדוגמא עברתי ברביעי ועלה לי הרשיון 5400 ש"ח, כך שקשה לי להאמין שהציעו לך קבלנות ב2500- ש"ח כולל שלש טסטים, בכל אופן אם זה נכון-לך על זה! בהצלחה!!!
2500 שקל זה בערך רק על 30 שיעורים...אם מחשבים כך שהמורה לוקח כ-80 שקלים...3 טסטים זה יוצא עוד 750 שקל ....אני אומרת שלך\י על זה... כי במקרה ותגיעי ליותר משלושים שיעורים,...או אפילו לחמישים או שמונים שיעורים לא תצאי עם הפסד בכלל...אפילו עם רווח... שווה מאוד..רק תבדקי שיש חוזה כתוב...
). בבית הספר מאוד מכובד באזור (30 שנה לדעתי). וזה לא לפי שיעורים, זה לפי איך שאני מסתגל לעניין הנהיגה. תודה על התגובות... ** בקשר למשפט שלך, לבחור קוראים ניטשה (עם ש')