האם המוכה בצרות!

האם המוכה בצרות!

אל תשאלו- האבא של הילד ניתק לה את הפלאפון ואין לה איך להתקשר, כרגע אנחנו מסדרים לה קו בזק שבעל הדירה יעזור לה לשלם בינתיים. חוץ מזה, היא נשארה בלי כסף. יש לה בקושי 10 ש"ח לקנות סיגריות ( היא מעשנת קופסה ליום, לצערי ) שלא לדבר על זה שאין לה כסף לאוכל לילד. היא עצמה גם ככה לא אוכלת כמעט בכלל ומיום ליום נראית יותר ויותר אנורקטית. לטענתה היא מקבלת פעם בחודש מוצרים בסיסיים מויצ"ו. נגמר לה הסבון, אין לה כסף לשמפו וכל זה. אני כעקרון נתתי לה כמה דברים ממני, כמו נייר טואלט, שמפו, סבון לידיים. אין לי גם ככה יותר מדי אוכל לתת לה, אחרי הכל רוב היום אני בחוץ ולא קונה אוכל בהיסטריה, אבל נותנת לה מה שיכולה. היא צנועה ולא רוצה עזרה, היא מתביישת עד עמקי נשמתה לבקש אוכל וכאלה. היא לא רוצה שיביאו לה אוכל חם הביתה, אני יכולה להבין את הפגיעה כביכול בכבוד שלה. אבל חשבתי שאולי נוכל לעזור לה עם מוצרים בסיסיים. מזל שסידרתי לילד קייטנה, אחרת גם ארוחת צהריים הוא לא היה אוכל. לכן, אשמח אם תעזרו לי להרתם למצב העדין הזה ולעזור לה. מוכנה לסוע לכל מקום כדי שיהיה להם מה לאכול.

קרינושנוש, את מגיעה לאזורי מחר?

אם כן אכין לה חבילה עם מוצרי היגינה שמפו סבון משחת שינים וכו' וגם אכין לה אוכל במיוחד לילד. ואת אנא ממך אל תסעי לכל מקום בכדי להביא לה אוכל הדלק יקר יותר, תעשי את החשבון הפשוט. ותכניסי דברים בבקשה לפרופורציה, אם הפלאפון מנותק אפשר לחיות בלעדיו , אם לילד אין אוכל אי אפשר כך, ואם ב-10 ש"ח שנותרו לה היא מעדיפה לקנות סיגריות אז אנחנו פשוט וקל נקנה אוכל שיתאים לילד, אז כאמור אם את מגיעה מחר אצייד אותך עבורה. פנינה

את יקרה מכל פנינה ואם......

אגיע מחר, אתקשר אלייך. לגבי הדלק, אני מקבלת החזרים, כך שזה לא משמעותי עבורי.

שי קון

New member
סליחה סליחה סליחה שאני כותב את זה

אין לה כסף לסיגריות?????????????? מצטער, לא התאפקתי

שי אתה לא צריך להצטער כשאתה

צודק

אני יודעת, ידעתי שתגיבו כך על הסיגר

יות. אבל היא במקום לאכול מעשנת, כך שתבינו מה הלחץ שלה. עכשיו היא גם לא מעשנת כי אין לה, לזה התכוונתי.

פנינה שי ../images/Emo24.gif זה לא הוגן

אז היא מוציאה 10 ש"ח לסיגריות, לא צריך להיתפס לזה. כאחת שמעשנת, יודעת כמה זה בלתי נסבל כשאין לך את הסיגריה כשאתה בשעת לחץ ועצבים. לא מאמינה שהיא במודע תחסיר אוכל מהבן שלה בשביל הסיגריות. במצב שלה, הסיגריה היא משהו קיומי וחשוב, וזה מתפקד במקום אוכל ושתיה. אל תשפטו אותה על זה. יש לה על הראש מספיק. וחוץ מזה, אם היא מרשה לעצמה להוציא על עצמה 10 ש"ח, אז מותר לה גם, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני. אי אפשר להגיד למעשן,להפסיק לעשן או להוריד מינון מרגע לרגע, זה לא פשוט. מה שמבקשת זה, אל תשפטו אותה על הסיגריות האומללות האלה,היא אומללה גם ככה.

שי קון

New member
מצטער, הנחת היסוד היא טעות

אם יש 10 שקלים ואין אוכל לילדה 10 שקלים הולכים לאוכל לילדה אם היא לא רוצה לאכול, שלא תאכל, אבל תקנה אוכל לילדה. כל מה שתגידי על התמכרות לסיגריות - נכון אבל למי שאין כסף!!!!!!!

שי קון

New member
מצטער - ילד לא ילדה

וקראתי שוב את הבקשה המקורית אני לא יכול להיות בנעלה על מה שהיא עברה אבל היא תקנה חפיסת סיגריות ב-10 שקלים ואנשים טובים יקנו לה פסטה? במכולת שלי מוכרים 4 חבילות פסטה ב-10 שקלים את יודעת לכמה זמן זה יכול להספיק? 10 ש"ח חפיסה ליום x 30 יום = 300 ש"ח סכום קטן = הרבה אוכל

אוקיי, אני לא אומרת שזה בסדר,אבל...

תנסה להבין שלהפסיק לעשן בהתראה קצרה, זה בלתי אפשרי, אלא אם כן יש באותו אדם נחישות עצומה. לא מכירה את האמא הזאת, אבל בטוחה שהיא נמצאת במקום הכי נמוך מבחינה נפשית,ריגשית, ופיזית, והפסקת עישון עכשיו לא בראש מעייניה,ולא בגלל שלא אכפת לה מהבן, אלא בגלל שבלי סיגריות היא תהיה עוד יותר עצבנית ומתוחה, וזה לא אידיאלי לא בשבילה ולא בשביל הבן. ושוב, זה לא שאני מצדיקה את זה עכשיו, אבל אי אפשר לשפוט אותה כרגע. כמובן שהבן יותר חשוב כרגע, אין לי ספק בזה, אבל צריך לחשוב גם על הצד של האם.

בוא נסכם את העניין ונאמר

שכוונתי הוצאה מהקשרה. התכוונתי להדגיש את מצבה החמור, לא את העובדה שאין לה כסף לסיגריות, הרי ברור שזה לא מה שחשוב לה. וד"א- תודה להילה והגבר ( ניק משעשע ) על מעט מזון שניתן לאם בשמחה!

בואי תגידי לי מתי ואיפה - הלו"ז שלי

בבוקר אני בת"א, ב-12 יש לי פגישה ברמה"ש שאורכת כשעה כך שאם את בדרך אוכל לעבור דרכך אז. ב-19:30 אני מגיעה לרמלה ונשארת באיזור עד למחרת בבוקר. מה מתאים לך ?

יובל2

New member
../images/Emo46.gif לסגריות

ג'מני עישנתי פעם והעדפתי סגריות על אוכל
עישנתי 3 קופסאות ליום. בגלל שפחדתי שזה לא יגעיל אותי בהריון הפסקתי לפני ועד היום כבר עוד מעט 3 שנים שאני לא מעשנת - אני ה-
יאללה סתאםםם
אני שמחה שהפסקתי כי כשאין כסף הבחירות שעושים עם הגרושים האחרונים הם לרוב לא נכונים
אני יכולה לעזור לה עם קצת מוצרי הגינה, כמו משחות שיניים, מברשות וקצת סבונים (זה מה שיש לי כרגע).

אני אשמח לרכוש היום בסופר

מספר מוצרי מזון בסיסיים עבורה (אורז פסטות עוגיות לילד וכו...) אני הולכת אחרי העבודה בערב לקניות את תרצי לבוא לקחת ממני ? איפה את תהיי בערב ?

המון תודה על הנכונות לעזור

בינתיים נראה לי שיהיה לה מה לאכול לשבת וזה בזכותכם.

למעלה