האם היא בוגדת

האם היא בוגדת

אני נשוי כ30 שנה מערכת היחסים ביננו עולה ויורדת בעניין המין המצב ניראה תקין אולם לפני מספר שנים לא רב באמצע האקט היא ביקשה תעשה אותו שמן לא הגבתי אןלם עלה בי החשד כי היה נסיון עם מישהוא אחר לפני תקופה קצרה נאלצתי עקב עבודתי ריםלהיעדר כמה חודשים מהארץ כשחזרתי בי קשה ממני לגוון את יחסי המין עם כל מיני רעיונות שלי ניראו מוז רים כששאלתי מהיכן זה בא התשובה יתה מוזרה שאלתי האם לדעתכם יש לה מערכת יחסים נוםפת

זה ישמע לך משונה אבל

לדעתי יש שאלות שלא צריך להתמקד בהן. אחרים יגידו לך אחרת. אני אומרת לך - לך על מה שיש לכם, לא על מה שאין. תחזק חיבורים קיימים. תקשיב לצרכים שלה, תעשה לה ולך טוב. יש לי חברה טובה שאומרת שבן זוג לא צריך להתיימר למלא את כל הצרכים המיניים של האחר. תחשוב על זה לפני שאתה מפוצץ משהו. איך זה נשמע לך?

*g99

New member
פיונת,

יש לך עוד קול ממני.. יודעים מה? גם אם היה לה משהו מאחורי הגב אני מאמינה שזה היה רק בשביל להבין למה באמת היא זקוקה. אם אכן תגוונו אולי היא תספר לך לבד איך הגיע לרעיון הזה. הכי חשוב לראות ולהפיק את הדבר החיובי מכל מצב שיש.

אני מתחילה להאמין שברב הנשים

יש פיה מכשפת. יש את הצד המפתה, המשוחרר. רק צריך לדעת על איזה כפתור ללחוץ. תחשוב מתי היא ממש התגרתה, מה עושה לה את זה? לבנים סקסיים? סרט אירוטי? אמבטיה מפנקת? מסאז'? מחמאות לאגו הנשי שלה? הכל ביחד?

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif ואם כן, אז מה? ../images/Emo48.gif

כגבר רכשותני מ-א-ו-ד בזמנו, וקנאי לא פחות.. ואולי דווקא לכן אני מרשה לעצמי: ואם כן, אז מה? השאלה הראשונה היא המילה עצמה. "בגידה"??? וכדי לא להיכנס לדיון מעמיק שכבר ניטחן ונידש, למה לא תיסתכל על הצד החיובי שבדבר?! ואם.. אם תוכל להביט בפן החיובי, איזה עושר של חוויה מזומן לך. בוא נתחיל עם ערך "מוחמא". דהיינו - יש לך אשה מושכת.. עובדה! ואשה מושכת זו עדין איתך, למרות.. וכו'.. וניתן להרחיב ולפתח עוד ועוד.
שלא כהרגלי אצטט שורה:
..ובלילות הכי קרים/ היו וודאי גם אחרים/ שאת גופך... (בראסאנס)
buster

bar666xp

New member
טוב אני בתוח שהרבה לא יסכימו עם מה

שיש לי להגיד לך. א. תחשוב טוב טוב טוב טוב אם אתה באמת רוצה תשובה לשאלה הזו ב. תשאל אותה מה היא עשתה בזמן שלא היתם יחד...(רצוי לא להעלות את נושא המין ישרות) ג. אני מעמין שאתה מכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת אם היא משקרת לך או אומרת את האמת. ד. תתכונן 99% היא חושבת שאתה עשית משהוא מהצד וזה מפריע לך. ה. זוכר את (א) נכון שאתה חושב למה שאלתי בכלל! בקיצור ולעינין תחשוב גם על האפשרות שזה בא ממנה.

למעלה