האם היא בהריון ???

spata4ok

New member
האם היא בהריון ???

שלום לכולם. יש לי שאלה שדי מלחיצה אותי.. אני וחברתי קיימנו יחסי מין ללא קונדום, ואני "לא גמרתי בפנים" ולא התקרבתי לאורגזמה, זה היה כשבוע וחצי לאחר סיום המחזור אצלה. נכון להרגע עברו שבועיים. בשלושה ימים האחרונים היא לא מרגישה טוב, כלומר חולשה כללית, בשבת היו לה סחרחורות והיום היו לה גם הקאות. בשבת בבוקר היא עשתה בדיקת הריון עם ערכה (כי בדיוק שבוע לפני זה נקרע הקונדום אבל שמתי לב לפני שגמרתי למזלי), ושם התוצאה הייתה שלילית..... עכשיו השאלה מה הסיכוי שהיא בהריון, כי גם היא נורא לחוצה.. אם לא נתתי מספיק מידע, ויש מישהו שיוכל לעזור לי, אשמח אם ישךל אלי מייל ישירות ואני אענה מייד... תודה מראש, אנשים טובים.

....

פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו ובכל מקרה מומלץ לפנות בדחיפות לרופא נשים על מנת שיפנה לבדיקת הריון וכך תוכלו להיות שקטים ורק לידע כללי, זרע לא נפלט רק במהלך האורגזמה אלא לאורך כל האקט המיני, הזרע שנפלט במהלך האקט הוא למעשה מכין את הדרך לזרע שנפלט בזמן האורזגמה, אומנם לרוב הוא זרע מת אך לא תמיד ולכן ומלץ תמיד להיות עם הגנה כלומר גלולות ו/או קונדום. ובכל מקרה פנה לרופא פורום זה אינו מיועד ליעוץ רפואי

למעלה