האם היא אנורקסית?

Melvina

New member
האם היא אנורקסית?

תמונה נוראית מהימים האחרונים

West Doll

New member
לפחות ככה רואים אותך בפורום../images/Emo3.gif

ררררר-------חחחחחחחחח--------ללללללללל-----------ייייייייייייי מה קורה?

charmed piper

New member
הכל טוב ../images/Emo13.gif

הייתי שואלת אותך מה איתך אבל בטח נומ תגיד לנו להעביר את השיחה למסנג'ר... נכון נומ?

charmed piper

New member
האמת...

שגם אני לא הבנתי למה התכוון המשורר.... ואני אשמח אם המשורר לא יכתוב דברים כאלה יותר, במיוחד לא בפרהסיה מול כל המדינה נכון שהכל תלוי במשורר עצמו אבל שיזכור שאני זאת שנותנת חנינה.... ודרך אגב אני גם כותבת כרטיסי ברכה
ולכל הקוראים בפרט הנערה העונה לשם מור, קחו בקלות ואם פגעתי אני מודיעה שזאת טעות צחקתם? אני שמחה! בכיתם? לא נורא.. עומדים למות? אל תדאגו זה יקרה לכולנו בסופו של דבר... (אין ההנהלה אחראית על אובדן שפיות בעקבות קריאת הדברים) ושוב אני מזכירה- לא לקחת ברצינות אוהבת את כולכם

charmed piper

New member
משתדלת

בפעם האחרונה כתבתי לטקס הטבלה של חד קרן ולבר מצווה של לפרקון

West Doll

New member
היא לא אנורקסית...

היא פשוט רזה
היא בטח היתה בטראומה שהיא לא תחזור לגיזרה שלה אחרי ההריון אז היא עשתה לעצמה רעב קטן- נו נו נו!! אממ בכל מקרה, היא תמיד היתה ככה עם כל הוורידים האלו והרגליים הרזות וכו' וכו'... אין צורך להיבהל

ואני אוסיף...כן, היא באמת תמיד היתה

דקיקה ככה והורידים תמיד היו בולטים חחח (לא מצאתי כרגע דוגמא אחרת)
יש שמועות שלאחרונה בגלל שהיא עובדת קשה במסגרת צילומים של סרט, שלוקח ממנה המון אנרגיות רגשיות וגם במקביל היא נוסעת הרבה במסגרת העבודה שלה כשגרירת רצון טוב של האו"ם אז היא היתה תחת המון לחץ וגם לא דאגה להקפיד על תזונה נכונה ורזתה קצת אבל בתקווה, זה יתחיל להסתדר

וואי לאפה... *מזילה ריר* כמה זמן לא

אכלתי לאפה חחח נראה לי אכלתי רק פעם אחת או 2 בחיים

למעלה