אני חושב שהוא לא אדם מזיק ואולי
אפילו עממי, לבבי, חייכני, דברן, נהנה מתשומת הלב, אבל לא אלה הדברים המעניינים בכתב. שני דברים צדו את הבחנתי, האיזור האמצעי העצום, התפוח, שמתחבר בצורה מעניינת לנושא שהוא דן בו. יתכן שלפנינו טיפוס שמעמיד במרכז חייו את ה "אהבה", שכל חייו מחפש אחריה אלא שתפיסתו וציפיותיו לגבי "אהבה" ומושא אהבתו כה סובייקטיביות שהוא לא מוצא את משאת נפשו, התלהבותו והתרגשותו שוככים במהרה והוא.. שוב בחיפושים. איך כתב שייקה, תובנה זעירה. הנושא השני מתייחס לעיצובים החסומים בהכבדה של גדם וזווית קהה באיזור העלי. איך כתבה ריקי, חוסם מונע את תכולתו לצאת, ובמקרה זה "להיכנס" - להגיע לכלל מודעות. ובפשטות, לאיש מחסומים שמונעים את פיתוח עצמו, שאיפותיו והפוטנציאל, חסר את ההשקעה הנחוצה ונע סביב צירו וזנבו. על רקע זה גוברת הברברת, התפארות, תכניות ואשליה.. לו רק רציתי, החלטתי הייתי עושה עם עצמי הרבה יותר - אלא שאין מוטיבציה להתרחק משדה רווחתו ונהנתנותו. "הקישוט" באזור העלי מקנה למחסום הפנימי מימד של העדפה ובחירה רצוניים... זה כרגע לא בסדר העדיפות שלי בחיים אבל בעתיד.. דיפלומטיה וקשקשת אבל איך כתב שייקה, אין לחשוד בו בהעמדת פנים הוא מאמין באמת ובתמים בהגיגיו, השטויות יוצאות לו בטבעיות. מצד שני, לשתות אתו בירה, לתפוס ראש, להחליף רשמים אקטואליים על כל חצאית שנכנסת ויוצאת מהפאב, הוא פרטנר כייפי, פחות לשיחות הגות ועומק קצת יותר רציניים.