האם הטיפוס הזה

sneakers

New member
האם הטיפוס הזה

הוא 1. סתם נאד נפוח (סליחה על הביטוי הקצת לא יפה) 2. אוהב לעשות רושם וצלצולים 3. אמוציונלי ייצרי 4. בוהמי גבר בראשית שנות ה-30

shamon51

New member
רשמים

הגדר את טיפוס לא שומר על הגבולות ביחסיו עם אחרים, קצת "צפוף" ביחסים" מפעיל רגש גם במקום שצריך להפעיל את ההגיון (ל שניה ב "שכלתנות") לא מרפה ומנסה להוציא את המיץ מכל דבר הרבה יצרים ורגש מביאים להתנהגות נפתלת ומתחמנת חסר לו המבט מעל, צריך התרחקות, עצירה, מחשבה ואז פעולה מצב רוח שנע כמו רולר-קוסטר

לא נאד נפוח ולא בהמי

סתם בלבלן שכל מקצועי. זה מה שנקרא בגרפולוגיה הצרפתית הכתב המסובך, מה שנכון גם לגבי תמונת הארגון (בלגן אחד גדול) וגם לגבי הצורות המפותלות והלא במיוחד נבונות. הכתב דווקא אותנטי יחסית, למרות שיש לו גם צורך בבמה, והוא לא מספיק לדבר. הוא דווקא מאמין במה שהוא אומר או מטיף (ובלהט), אלא שהמודעות העצמית שלו מזערית, ורמת התובנה האינטלקטואלית שלו היא בגובה הדשא. הוא עשוי לדבר על ערכים, על אידאלים, על "רוחניות", או סתם להתעסק בצרותיו ולהלאות את הסביבה. זה טיפוס שמדבר ואינו עושה, ומעבר לכך, ההגדרות ששמעון הביא לגביו פשוטות וקולעות.

riki t

New member
לא יודעת סניקרס, זו רק התרשמות שטחית

ולא מספיק מעמיקה, אבל נדמה שיש משהו מסולף מבעד לכל ההיסחפות המוחצנות הרגשית ו'הקלילה' הזו, משהו מסולף שמלווה בחוסר שקט פנימי שמשולב באנטי, זעם, נוקשות,פרנציפ והתקוממות , מישהו שעשוי אולי לעשות עוד כמה טעויות בדרך שעוברים לא מעט גבולות שחורגות אולי מטוב-לב ,ושורשם ככל הנראה בעיוורון סובייקטיבי ותפיסת מציאות שגוייה , קח בערבון מוגבל כי אולי טעיתי וטוב לראות אותך.

sneakers

New member
ריקי, שייקה, שמעון

תודה על ה- INPUTS. אינני יכול להגיב. לא מכיר את הטיפוס. מעולם לא פגשתי אותו. סופר לי שהוא 'מחנך' בבית ספר פרטי. איך שלא יהיה לפי השאלות שלי מלמעלה לטעמי הוא הכי קרוב לטיפוס 'הרוח והצלצולים'.

riki t

New member
אתה יודע סניקרס....

יכול להיות שזה אומר משהו כשאני חושבת על מה שסופר לך עליו ועל מה שקורה בכתב, אבל צריך לחשוב על זה, כעקרון משהו בכיוון של התמרדות כלשהי על מה שמקובל ורגיל (התקן) והליכה נגד(הזוית הקהה + ההתפרסות ועוד),האמונה בדרך ודרכו 'הטאקטית' לשכנע(נפח), הזעם, הכעס, העקשנות וההתבצרות המאומצים והאטומים(בקווים הנוקשים , המאומצים והאנכיים) שלעיתים מנותבת ומוחצנת באופן חסר פרופורציות כלפי חוץ (שיפודיות, השמאלות, התפרסות, פלישות), ועדיין התרשמות שטחית, אולי אח"כ אנסה להתעמק יותר.

אני חושב שהוא לא אדם מזיק ואולי

אפילו עממי, לבבי, חייכני, דברן, נהנה מתשומת הלב, אבל לא אלה הדברים המעניינים בכתב. שני דברים צדו את הבחנתי, האיזור האמצעי העצום, התפוח, שמתחבר בצורה מעניינת לנושא שהוא דן בו. יתכן שלפנינו טיפוס שמעמיד במרכז חייו את ה "אהבה", שכל חייו מחפש אחריה אלא שתפיסתו וציפיותיו לגבי "אהבה" ומושא אהבתו כה סובייקטיביות שהוא לא מוצא את משאת נפשו, התלהבותו והתרגשותו שוככים במהרה והוא.. שוב בחיפושים. איך כתב שייקה, תובנה זעירה. הנושא השני מתייחס לעיצובים החסומים בהכבדה של גדם וזווית קהה באיזור העלי. איך כתבה ריקי, חוסם מונע את תכולתו לצאת, ובמקרה זה "להיכנס" - להגיע לכלל מודעות. ובפשטות, לאיש מחסומים שמונעים את פיתוח עצמו, שאיפותיו והפוטנציאל, חסר את ההשקעה הנחוצה ונע סביב צירו וזנבו. על רקע זה גוברת הברברת, התפארות, תכניות ואשליה.. לו רק רציתי, החלטתי הייתי עושה עם עצמי הרבה יותר - אלא שאין מוטיבציה להתרחק משדה רווחתו ונהנתנותו. "הקישוט" באזור העלי מקנה למחסום הפנימי מימד של העדפה ובחירה רצוניים... זה כרגע לא בסדר העדיפות שלי בחיים אבל בעתיד.. דיפלומטיה וקשקשת אבל איך כתב שייקה, אין לחשוד בו בהעמדת פנים הוא מאמין באמת ובתמים בהגיגיו, השטויות יוצאות לו בטבעיות. מצד שני, לשתות אתו בירה, לתפוס ראש, להחליף רשמים אקטואליים על כל חצאית שנכנסת ויוצאת מהפאב, הוא פרטנר כייפי, פחות לשיחות הגות ועומק קצת יותר רציניים.

למעלה