האם החיקוי של אליקו דומה למקור?

i c u 2

New member
האם החיקוי של אליקו דומה למקור?

קישור לתמונה בפייסבוק כמובן מדובר על החיקוי בארץ נהרדת. לא יודע מה מתלהבים מאליקו, כל התוכניות שלו 80% פרסומות. אני עברתי לשמוע את התוכניות בקול רמת השרון של מנהל הפורום היקר - איציק {בלי פרסומות, בלי הצגות, בלי פוליטיקות ונטו מוזיקה מזרחית נורמלית}. נ.ב. אליקו יתראיין בשעה 18:00 בשש עם עודד בן עמי על עניין החיקוי. {איציק, מצטער ששמתי את שניכם באותה הודעה}

לדעתי זה דומה

אבל הגזימו יותר מידיי.. עשו אותו מפגר לאללה.. גם החיקוי של אברי גלעד מוגזם, אבל קורעעע.. אין אין על ארץ נהדרת הם גדולים
כל התיכון הייתי מכורה לתוכנית שלו, לא הייתי מפספסת אף תוכנית. אפילו עליתי לשידור כמה פעמים..
אבל מאז שהתחלתי שירות ולימודים- כבר לא היה לי זמן לשמוע תתוכנית. דווקא אהבתי אותה והתבעסתי שאני לא יכולה לשמוע.. מה כפת לי שיש פרסומות, שיעשו קצת כסף

i c u 2

New member
שיעשו קצת כסף אין בעיה

אבל שלא ימשיכו עם מה שיש עכשיו - 80% פרסומות !!!! בשעה יש שם בלחץ 3-4 שירים !!!!

i c u 2

New member
שר-אל, דודו אהרון וההתפתחויות בעקבות המערכון

שר-אל רוצה להשתתף במערכון בתפקיד עצמו ומוכן להכין קפה לאליקו. דודו אהרון חושב שליטל מעתוק מצחיקה ואחלה דמות. ורק אליקו טרם מסר את תגובתו למערכונים בארץ נהדרת, שמוכיחים שהמוזיקה הים תיכונית ממשיכה לשלוט. בשבועיים מאז שעלתה העונה החדשה של "ארץ נהדרת", לזמר שר-אל קשה ללכת ברחוב. בכל מקום עוצרים אותו, ומבקשים שיכין קפה. המקור הוא כמובן המערכון של "ארץ נהדרת" על שדרן הרדיו הים-תיכוני "מומי", אותו מגלם אלי פיניש, בפרודיה על השדרן המפורסם אליקו. "מומי" מזכיר כל הזמן את "קובי פרץ, משה פרץ, אבי פרץ, אלי פרץ ו'שיייר-אלללל!'", בחיקוי שכבר נכנס לפנתיאון של התוכנית האהובה. בתוכנית האחרונה ששודרה אירח "מומי" באולפן את "שיר-אל" (מריאנו אידלמן) וגם דרש ממנו להכין קפה. "אנשים ברחוב מצפצפים לי מהמכוניות וצועקים לי 'תכין קפה'", אומר שר-אל. "כל העולם מדבר על זה. גם אליקו התקשר אלי ואמר לי 'תכין לי קפה'. זה קטלני". -אז אתה מרוצה, למרות שהם צוחקים על המוזיקה הים-תיכונית. "מרוצה מאוד. בטח. לא מפריע לי שצוחקים, כי לא משנה מה יגידו - אם מדברים סימן שאתה קיים, שאתה שווה משהו. וזה כיף. במוצאי שב הופענו ברעננה בערב של אליקו וחצי מהאולם ביקש ממני להכין קפה. אליקו הציג אותי בתור 'הכוכב של ארץ נהדרת, שהכין לנו פעמיים קפה'". -מה אליקו חושב על המערכון? "הוא אמר שזה יפה מאוד. הייתי רוצה להופיע יחד איתו ב'ארץ נהדרת', להיכנס כאילו שנינו המקוריים לתוך המערכון בתפקיד עצמנו, וכשאומרים לי ללכת להכין קפה אין לי בעיה לקום ולהכין". -זה יכול לעזור לך כמו ש"האח הגדול" עזרה לתמיר גל? "נראה לי שכן, למה לא. לזמר תמיד יש עליות וירידות. היו לי להיטים גדולים כמו 'את אותי שופטת', 'הרמוניה' ו'לילות קסומים'. אז זה לא ירידה באיכות. יש הרבה זמרים ושכולם יצליחו. יש עליה וירידה ואין לי בעיה עם זה. אני יודע מה אני שווה בשטח ויודע לתת הופעה מלאה עם נגנים והכל. לפעמים כשאני עובד על דיסק אני מוריד מהלחץ של ההופעות, שאתן את כל כולי בהקלטות, אבל תמיד יש עבודה". דודו אהרון: "כבוד גדול להגיע ל'ארץ נהדרת'" זמר ים-תיכוני נוסף שמצא עצמו, או יותר נכון - שיר שלו, מככב במערכונים החדשים של "ארץ נהדרת" הוא דודו אהרון, שהלהיט שלו "לא דומה" הוא השיר הקבוע של התלמידות הפרחות בראשות ליטל מעתוק (שוב מריאנו אידלמן) במערכון בית הספר, בו הם מתעללים במורה לאנגלית. "היות ואני שומר שבת לא ראיתי את התוכנית בחי אבל חברים עדכנו אותי", אומר דודו אהרון. "אני מקליט את 'ארץ נהדרת' וצפיתי במוצאי שבת. זה כבוד גדול ששרים את השירים שלי כי זו ה-תוכנית בערוץ 2. אם השיר הגיע לשם סימן שהוא פרץ גבולות ושהוא מיינסטרים לכל דבר". "אין לי בעיה שמקשרים את השיר לפרחות" -מפריע לך שמקשרים את השיר לפרחות? "אין לי בעיה עם זה. אני לא נכנס לקטלוגים של פרחות לא פרחות. שכל גבר ישיר לבחורה וכל בחורה לעצמה את השיר. אם זה מדבר ללב של הבן אדם עשיתי את העבודה שלי, כי השיר בא מנבכי נשמתי ואם הוא מגיע לנשמה עשיתי את שלי". -בבית ספר היית כמוהן? "ממש לא. אני הייתי תלמיד מחונן, מצטיין, שמכבד את המורים. בתוכנית הכל בהומור. המערכון הזה מדבר קצת על ההווה וזה קצת מצער, כי לפי מה שאני יודע זה כאילו לא כמו שמתארים, אבל די דומה למה שקורה היום. לדעתי תלמידים צריכים להיות במסגרת ולהישמע למורים". "ליטל מעתוק היא אחלה דמות" -מה דעתך על ליטל מעתוק? "קודם כל מריאנו הוא גדול. ליטל מעתוק היא דמות הומוריסטית שלא מחשבנת לאף אחד. היא מרגישה שהכוח של העולם בידיים שלה, אבל הכל בהומור אז זה נחמד לראות. בשביל זה יש 'ארץ נהדרת' בשביל לצחוק". -היית יוצא עם מישהי כזו? "(צוחק) כל אחת והאופי שלה. ליטל מעתוק מצחיקה אותי, היא סבבה לגמרי. יש לה את הויז'ן שלה. היא זורמת כזאת, בקטע של עושה מה שהיא רוצה, אחלה דמות". הכתבה נלקחה מ mako אעדכן בהמשך לגבי התגובה של אליקו בהמשך התוכנית שש עם עודד בן עמי בערוץ 2

i c u 2

New member
ומה שהיה בתוכנית....

אליקו אמר שזה כבוד גדול שעושים עליך דמות וחבל שקראו לה מומי ולא אליקו. ואיך לא... בסוף התוכנית הוא עשה פרסומת לתוכנית שלו.

i c u 2

New member
והופ... הנה קישור

כאן משום מה הוא אמר שהוא יקיר נהגי המוניות... בדקתי עם כמה תחנות והנהגים בת"א בקושי מכירים אותו.

עבד כי ימלוך-בושה וחרפה

צודקים כל אותם האנשים שיוצאים נגדו אבי ביטר, ישראל בונדק, דורון מירן, יהודה סאליאס,הם רק מעט מאוד מהאנשים שתפסו אומץ ויצאו נגדו אליקו שתלטן , ההשפלה של ליאור פרחי, החרם על משה פרץ, זה רק חלק קטן מהרוע שיש בו עבד כי ימלוך-אדם שהיה פעם עבד ונתנו לו ממלכה מרגיש מלך העולם ולא שם לב לסביבה. כל הזמרים מפחדים לדבר נגדו כי הם יודעים שהוא ישרוף אותם בתעשייה,

LAYLA S

New member
מתלהבים מאליקו

כי כל הברנז'ה התימנית חברה אליו והסכימה לשחד אותו בדרכים כאלו ואחרות בשביל שישמיע אותם ברדיו, ואז נולדה פתאום מפלצת רדיופונית שחורצת גורלות של זמרים רק בגלל שהיא יכולה. לדעתי האיש הזה מתנהג כמו ילד קטן, אחרי שנתנו לו במה הוא מנצל אותה לקידום עצמי אינטנסיבי במקום לפעול למען הקמת במות נוספות שיורידו ממנו את הנטל ויתנו לעם עוד שדרנים ועוד מקורות לפירסום. הוא לא מונחה מתוך איזו אידיאולוגיה ואהבת המוזיקה, אלא רק מתוך תאוות פרסום וקירבה לאור הזרקורים. אגב, הראיון הזה היה לא משהו בכלל... הוא לא יודע להתראיין ולדבר לעניין כששואלים אותו שאלה (שלא נדבר על הפרסומות שהוא עושה), אבל יאמר לזכותו שהוא נתפס כאדם נחמד יחסית שמחייך בכל מצב (אני יותר אוהבת את החיקוי)

i c u 2

New member
גם נכון

הקטע גם היה שלעודד בן עמי לא היה ממש מה לשאול אותו.... כאילו אמרו להם קחו 5 דקות, יש שתי שאלות... תמרחו את הראיון.

למעלה