האם הוא קמצן?

babylon_a1

New member
לא הבנתי !!!

מה רע שבתחילת הקשר כל אחד ישלם על עצמו ??? בקשר יציב לאורך זמן - כולם משלמים על כולם וזה כבר לא משנה אבל בהתחלה ?, לא נראה לי, סתם רעיון שובנסטי - שהגבר משלם

ymz

New member
לא רואה בעיה בכלל

אני תמיד משלמת על עצמי. בשלבים מאוחרים יותר אין לי בעיה לשלם גם עליו אם בא לי או אין לו כסף באותה תקופה. כנ"ל גברים שיצאתי איתם שילמו על שנינו כי הוא הזמין או מצב הכספי שלי לא היה משהו. ומאיפה זה בא שגבר צריך לשלם? הוא עובד בדיוק כמוני יש לו בדיוק את אותן הוצאות כמו שלי.

יכול להיות....../images/Emo41.gif

שהוא לא מרגיש כ"כ בנוח אחרי שבוע לשלם בהכל, כי הוא לא יודע או מפחד מזה שזה לא ישתלם לו הלאה...אבל יפה שהוא עושה את הנסיעות האלו ומתקשר הרבה, זה מעיד שאת חשובה לו! ולא בהכרח שהוא קמצן. קשה לשפוט כ"כ מהר בן אדם....

Sefy

New member
מממ.. אולי הוא לא רוצה להראות מזויף

שלא תחשבי שהוא איתך רק בגלל המראה שלך
אתן לא עושות לנו חיים קלים היום עם הפמיניזם הזה

Sefy

New member
ומה תעשי לי עם הציפורניים ? ../images/Emo8.gif

אני עלול להנות מזה את יודעת

גם אם זה....../images/Emo41.gif

הולך עם מכות?!....
סתםםםםםםםםםםםםם, אני לא יכולה לפגוע בך אפילו אם רציתי...
תראה את זה כיתרון ואל תנצל את זה! כי לפעמים אני לא שולטת על העצבים שלי...

Sefy

New member
אני נפצע בקלות, אז רחמנות עלי ../images/Emo8.gif

מתוקה אחת

אם....../images/Emo41.gif

הוא ממש מוצא חן בענייך ואלה כל הפאקים שלו?, אני חושבת שכדאי לך לדבר איתו אם זה ממש חשוב לך. תדברי איתו על זה תגידי לו שזה מפריע לך שהוא לא מחמיא לך... אבל לא בטלפון.... תפגשו תדברו תראי את ההבעות פנים שלו, מה הוא אומר?, מה הוא חושב? בכל אופן זה מה שאני עושה שאני נתקלת בכאלה...
בהצלח!

ymz

New member
למה נראה לי

שבמקום פשוט להיות איתי את מחפשת סיבות למה לא להיות איתו? את מדבר יותר על חסרונותיו של הבחור, כאשר ציינת יתרון שהוא מתקשר הרבה לא שכחת להוסיף שזה על חשבון אבא שלו. מכאן נראה שהוא דווקא כן מעוניין בך אבל את לא ממש שלמה עם עצמך.

ט ט ט ל י

New member
אין ספק שאתה צודק

אולי בגלל שהתאכזבתי כל כך בעבר אני מסתכלת על חצי הכוס הריקה שהכרתי בחור חדש

Sefy

New member
מממ... ymz היא בחורה, מתוקה אפילו!

וחבל להתחיל משהו חדש בצורה שלילית, קשה להתקדם ככה

ומה הוא אשם ?

זה שהתאכזבת פעם זו אשמתו? ואת מתכוונת לסחוב את האכזבות האלו כל חייך? ועוד משהו - למה רק הוא צריל להחמיא לך ולבזבז עלייך כסף? יאללה תחמיאי לו את, ואם הוא עדיין לא יחמיא- את יכולה להגיד לו שמדי פעם אם הוא יחמיא זה יכול להיות נחמד. ותפסיקי לחפש רע במקום שנחמד לך - תהני ממה שיש

למעלה