האם הגעתי למקום הנכון?

האם הגעתי למקום הנכון?

טוב, עכשיו אני צריכה אוזן קשבת ומכווה שאמצא כאן. אחרי כמעט 8 שנים של נישואים אני מרגישה שכבר אין לי יותר כח. היו מורדות ועליות, הלוך וחזור, שיחות נפש ארוכות ( דיברתי בעיקר אני) והבטחות ללא ביצוע. לא בעלי לא בוגד, הוא אבא מצויין, הוא מפרנס, הוא משכיל אבל...אתו אני לא מרגישה "אשה". אני טיפוס שנותן,בשמחה, באהבה. אוהבת לפנק כי לי זה עושה טוב. אבל מאוד רוצה לקבל תמורה. והמשבר אחרון התחיל מכך כי בעבודה שלי בנות מדברות על בעליהן, חייהן, מתנות ופינוקים מצד בעלים. ואני אחרי כל שיחה כזו הולכת לשירותים ובוכה. כואב לי הלב, אבל לבעלי יש "נכות רגשית". הוא אף פעם לא טרח לשמח אותי, להגיד לי משהו נוגע ללב, לקנות לי פרח קטן ליום הולדת. ביום הולדת אחרון הוא חזר הביתה ב -11:30 בלילה. וכשאני מדברת אתו ומנסה להסביר כי "אתו אני מרגישה מקופחת כי אני רק בת 29 אבל מה ראיתי אתו. עובדת משרה מלאה, בית, בישולים,ילדה. היום כבר חשבתי למצוא מישהו ופשוט לפצות את עצמי על העדר תשומת לב. מתסקל ובוכה, בוכה...

adam33

New member
להרגיש אישה

אני מבין שבעצם הנכות הרגשית היא זו שמפריעה פעם חשבתי שנכות רגשית אינה קיימת והיא תוצר של פזילה של הבעל לטובת מישהי אחרת אך כיום אני מבין שנכות רגשית קיימת בעיקר אצל מי שרואה את בת זוגתו כמישהי שלא יקרה לה כלום אם הוא לא יביע לה את אהבתו ולכן את צריכה להבהיר לו שכן יקרה משהו ושכן את זכאית לאהבה שמובעת הן בשפתיו והן במעשיו ידוע לי שגם ביהדות בעל צריך לפרגן לאישתו וזאת חובתו לא רק כשטוב להם אלא גם כשרע להם ולכן הוא לא יכול להתחמק בתואנה של אני ככה ואין מה לעשות כי אני בטוח שיש המון מה לעשות.

האלי

New member
נכות היא נכות

וגם נכות רגשית היא נכות. אשר על כן, אם אכן הוא איש כל כך נהדר כמו שאת מספרת. אולי שווה לנסות לטפל בנכות הזו. אבל לפני שאת הולכת על זה, נסי לבדוק עמוק בתוכך אם את מוכנה לאהוב אותו. כי לפעמים המילים שמנסות לגעת מכסות על רגשות אחרים לגמרי... ואת, עמוק בליבך יודעת את התשובה. האם האיש הוא איש כלבבך? תבדקי את זה בעומק ליבך, כי אם כן, תני לו את המרחב הדרוש כדי לטפל בנכות הרגשית שלו. אבל אם זה לא זה... חבל"ז. כשתדעי לאן פניך תוכלי להעזר, אם תרצי, באשר לדרך בה תלכי. דרך צלחה, שלך, האלי.

למעלה